T

Yüzbaşı
11 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
1211 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 sa.
acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde..
T
geçen hafta
Askere gittikten 3 ay sonra telefonumu sokmuştum.
Telefonu açtığımda bir tane bile bildirim yoktu.
T
geçen hafta
Yalnızlık Allah\u0027a mahsustur.
kimsemiz yok. bizi anlayan yok. dertleşecek arkadaşımız dostumuz yok. genetiğimiz bozuk. bir bayanın hoşlanacağı bir adam değiliz. hayatı izlemeye gelmişiz.

@Maraz Alinin sağ kolu
T
2 hafta
BİSİKLETÇİ76
NERDE BU ÇOCUK NE YAPIYOR
T
3 hafta
keşke bir karım olsaydı.
hayatımı ona adasaydım.
T
3 hafta
senelerdir süren yalnızlığım.
tanrının yalnız adamı.

yalnız gezer.

yalnız yaşar.

ve

yalnız ölür.
T
geçen ay
4FC GEL
mastürbasyon orucunda kaçıncı gündesin reis?

spor devam mı?

hissiyat nasıl
T
geçen ay
Türkiye\u0027de zihinsel devrim olmadan cinsel devrim oldu.
Turkiye inanılmaz sekulerlesti ülkede adeta cinsel devrim oldu. Bekaret yaşında çoğu Avrupa ülkesini solluyor bu ülke. Turist kadınlar bizimkilerden daha muhafazakar yemin ederim. İleride bu nesilden doğacak çocuklara üzülüyorum annelerinin yedikleri haltlar bir gün sosyal medyada gezerken bile karşılarına çıkabilir.
T
2 ay
bir erkek hem tipsiz hem de sosyal fobiliyse hayatı bitmiş midir
düşünün 20'li yaşlarında bir erkek hiçbir fiziksel çekiciliği yok. bir sürü dezavantajı var. üstüne hemen her insana default gelen iletişim becerisi de yok. konuşmayı sohbet etmeyi sohbeti ilerletmeyi bilmiyor. komik değil sıkıcı. düz ve monoton bir adam. hemen her konu da tecrübesiz ve korkak. hayat bitmiş midir devam eder mi?
T
2 ay
kişisel bakıma özen göstermek çok zor
depresyondayım, mutsuzum, sinirliyim bir de benden kişisel bakıma özen göstermem bekleniyor. arkadaş ben evden çıkmak istemiyorum insan görmek istemiyorum bitik yıkılmış haldeyim bir de sürekli bakımla uğraşmam gerekiyor bu halde. duş almak bile çok zor geliyor bana depresyona girince. 2 gün saçı yıkamasan yağlanıyor ediyor. gidip 3'e vurayım diyorum bu sefer daha da tipsizleşiyorum iyice depresyona giriyorum. hava sıcak 2 gün yıkanmasan kokmaya başlıyorsun. bu nedir arkadaş 2 adım atmak bile zor gelirken bir de kişisel bakımla uğraşmak zorunda kalııyorsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.