B

Çavuş
08 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
İnventus\u0027un Hazır Kasasına Bir Bakar Mısınız ?
Merhaba arkadaşlar. Beni çok tatmin eden gaming notebookum var. Fakat 970M'de kaldım ve GTX10 serisini denemek istiyorum. Evde oyun arkadaşı da bol olduğu için 5-6 sene idare edecek bir kasa bakıyordum. Şu kasa hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim ?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8697
B
7 yıl
KLAVYEYE SAÇ KURUTMA MAKİNESİ TUTUCAM
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3-4 gün önce laptop un üzerine çay döktüm. Bir de geçen ağustosta aldım 4,5k gibi bir fiyata oyun canavarımsı olsun diye. Ulan angutum ben annem boşuna mı dedi onca sen "Oğlum çayını şuraya koy dökersin,oğlum yemeği götürme oraya." sen git çay Dök sadece bir kaç tuş çalışmasın.
Helal olsun dedim hiçbir şey yok bilgisayarda valla.İşin komik tarafı ve sormak istediğim arkadaşlar , bilgisayar ısınınca tuşların hepsi çalışıyor.Ama hepsi çalışıyor ısınınca.Çalışıyor ama hepsi ....... Neden sizce ?Gerçekten ben de saç kurutma makinesi ile bekletirsem bir dakika falan hallederim diye düşündüm.
De oyunu illa high da açmak mı lazım yani çalışsın diye.Garanti de para isteyecek falan pofff bisürü dert.Sizce napmalıyım arkadaşlar garanti mi ? Bilgisayarcı garanti bozan abi mi ? Saç kurutması mı ?
B
7 yıl
Sol-shift Z X C V Tuşları Çalışmıyor Lütfen Yardım
Arkadaşlar Hp Pavilion bilgisayar kullanıyorum.Tuşlar yasmadığı için yanlış yasıçam lütfen masur görünüs.Bios üserinden bir işlem gerçekleştirdim hardware hata berdiğinden ötürü.Sonrasında ise yan yana olan bu beş tuşun çalışmadığını fark ettim be halen daha çösemedim.
B
7 yıl
Sol-shift Z X C V Tuşları Çalışmıyor Lütfen YArdım EDin
Arkadaşlar Hp Pavilion bilgisayar kullanıyorum.Tuşlar yasmadığı için yanlış yasıçam lütfen masur görünüs.Bios üserinden bir işlem gerçekleştirdim hardware hata berdiğinden ötürü.Sonrasında ise yan yana olan bu beş tuşun çalışmadığını fark ettim be halen daha çösemedim.
B
7 yıl
Masum
Sonunda şöyle sigara içen gerektiği yerde -komedi olması için değil- küfür eden bir web dizisi harikası yayınlandı.Gerçekten ilaç gibi geldi arkadaşlar. Türkiyenin ilk web dizisi ve bayıldım.Siz ne dersiniz ?
B
7 yıl
Neden Joker Yok ??
Gerçekten Türk Telekom neden Turkcell gibi joker akk gibi bir uygulama yapmıyor sömürdükleri için gerçekten gerekli bir uygulama.
B
7 yıl
İninal Kart Ziraatten İyidir
Ziraat gençkart yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Ne steami kabul etti ne humble da aktifleştirdi ulan ne varsa zararıma oldu.Bir uçak bileti alayım dedim 50 takla attırdı bundan kelli ininal a koyuyorum tüm parayı.
B
7 yıl
Diş Hekimi Olmak İsteyenler İçin
Soru alabilirim.
B
7 yıl
Humble Bundle Geri Döner Mi ?
Merhaba arkadaşlar. Bugün humble bundle a 12 dolara ziraat gençkartımın arkadaki kredi kartı kısmı ile 1 aylık abone oldum.Sebebi ise Total War Warhammer idi herkese önerirdim 45 liraya denk geliyordu çünkü.Ödemeyi 17.45 civarı yaptım.İlk defa abone oluyordum daha öncesinde bi ilgim yoktu siteye karşı.Ziraatten mesaj geldi paranın gittiğine dair fakat settings e baktığımda halen daha abone olmadığımı görüyorum.Support a saat 18.00 da mesaj yolladım ziraatten gelen mesajın ekran görüntüsü ile beraber fakat halen ses seda yok normal midir ? Param yanar mı herhangi bir yolu var mı ?
B
10 yıl
FIFA STREET 4 HDMI SİNYAL YOK HATASI !?!?!?!
Merhabalar arkadaşlar,hdmi da oyunları sorunsuz oynarken hdd den açıyorum oyunu takımları seçiyorum tarafları da seçtikten sonra sinyal yok hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.