E

Teğmen
06 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Cevap: GANO EXCEL NEDİR VE NASIL BİR FİRMADIR?
Merhaba arkadaşlar öncelikle sizinde temas ettiğiniz birkaç nokta var onlardan başlayarak sorulara kısa kısa yanıtlar vereceğim.
1-Gano Excel, üye üzerinden pazarlama yapılan bir sistem zaten yukarıdaki arkadaşlar da bunlara uzun uzun değinmişler.
2-Diğer konumuz ise ürünlerin fayda ve zararları ile ilgili ürünlerin işe yaradığı aşikar etrafınızda diş macununu, sabununu, kapsülünü, çayını kullanan varsa onlar ile konuşup bilgi almanızı tavsiye ederim burda KULLANMADAN SALLAMAK yerine.
3-Erkekten kaynaklı cinsel sorunlarda, şeker, tansiyon, sedef, diş eti hastalıkları ve cilt lekeleri ile ilgili alınan sonuçlar var. Şimdi ben burdan 40 tane belge eklerim sizde bu 40 belgeyi çürütürsünüz, çünkü bu forumda bende dahil olmak üzere hepimizde şüpheci kimlik var sonuçta.
4-Kahveleri gereksiz yere pahalı bence kahve kısmı üst bölümlere aktarılan para ile ilgili (tam olarak emin değilim ama böyle düşünüyorum)
5-Kazanç planları güzel, eğer gerçekten etrafınızda bu tür hastalıkları olanlar varsa ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim, en azından bir denemenizi.
6-Tansiyon, Şeker ve cinsel sorun yaşayan, sedef hastası insanlar için yaklaşık 1 aylık kürün maliyeti 150-170 TL civarı, eğer bu sorunları yaşayan biriyseniz veya akrabalarınızdan bu sorunu yaşayan varsa etrafınızda mutlaka bu işi yapan birileri vardır gidin ve bu kürü isteyin (üye olup-olmamak sizin takdirinizde, üye olmadan da bu kürü satın alabilirsiniz). Kaybedeceğiniz 150-170 TL arası bir rakam ama diğer tarafta sağlığınız var bunu unutmayın.
7-Supreno adlı enerji verici kahvesi var fiyatı tuzludur ama tavsiye ederim, ekşi sözlükte de elemanın biri bunun hakkında yorum yapmıştı şu an hatırlamıyorum kimdi diye.
8-Gano Mocha adlı kahvesi var şimdi birçok kafede satışına başlamışlar farklı bir aroması ve tadı var (kafede satış fiyatı 8 TL) tavsiye ederim.

Son olarak soruları olan varsa pm den ulaşabilir bende gano excel üyesiyim fakat kimseye hayal vaad etmiyorum, kimseye gelin sizi üye yapayım da demiyorum, size tavsiyem eğer gerçekten rahatsızlık derecesinde sorunlarınız varsa 150-170 TL arası bir kür hiçbirinize dokunmaz, alıp kullanırsınız sonuç alırsanız devam edersiniz olay bu kadar basit. Gerisi size kalmış.

İşin ciddiyetini anlamanız açısından şunu da paylaşıyorum aynı ürün gano excel de 90 tablet 83 TL iken Türkiye'de başka firmalar tarafından satılan ürünlerin fiyatı
http://www.bolsifa.com/Kibarli-Reishi-Mantari-90-Kapsul,PR-2.html
60 kapsül
http://www.vitaminler.com/urun/mycopro-prevon-60-kapsul-4994?gclid=CjwKEAiAjNemBRCgp_vymcvVym0SJACRp_UZTU2JUOwFJnlgc5fAqOC2LptDXK0XVWxa7xb9g_niKBoCQ9vw_wcB
50 kapsül
http://www.vitaminler.com/urun/solgar-reishi-shiitake-maitake-mushroom-extract-50-kapsul-5157?gclid=CjwKEAiAjNemBRCgp_vymcvVym0SJACRp_UZ0MsnvtjFcmQDD9hEvdY-YUZlpzzzYobrqCoROqJ2qxoChZLw_wcB
60 kapsül
http://www.botanikecza.com/Ganoturk-Reishi-Mantar-350-mg-60-Kapsul?gclid=CjwKEAiAjNemBRCgp_vymcvVym0SJACRp_UZWNa9JPyHaLPizZCl79r0dummb5ubpXdWU7Cm26UXchoCs9Xw_wcB#0
E
11 yıl
46hx850 veya 46pfl9706 tavsiye bekliyorum
46hx850 - 2300 tl teshir ciziksiz cok temiz
46pfl9706 - 2500 tl teshir urunu arkadaslar bu iki tv arasinda secim yapacam genel olarak inceledim ozellik olarak philips sonyden cok ustun kagit ustu degerlerde. canli izlenimlerim sadece hx850 yonunde oldu goruntusu diger ledlere gore cok iyi. 9706 yi canli gormedim bu fiyatlara sizce hangisi alinmali yada alinir sizden ricam tercih sebebleriniz ile birlikte yazmaniz. 9706 agir basmakla birlikte sonynin de malzeme ve servis kalitesi ortada sonucta. Simdiden yardimlariniz icin tesekkür ler
E
16 yıl
Acil Notebookda linux başlatımlı geldi xp cdsini takdığımda format atmıyor
Benim sorunum notebook aldığımızda üzerinde linux başlangıcı yüklü idi linux lipas fakat ben format atıp xp kurmak istedim bi türlü yapamadım bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım xp cdsini takdığımda hdd yok ya da yanlış bağlanmış diyo???
E
16 yıl
Wirelles verici yapmak istiyorum 3 km kapsamlı yardım???
Merhaba 3 km mesafeli Wirelles verici almak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim. Tekrar ediyorum ben wirelles alıcı yapmayacağım ben evimdeki bağlantıyı 3 km mesafedeki alana dağıtmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım maliyeti ne olur 4 tane laptopa dağılacak bu bağlantı Çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.