Z

Çavuş
05 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
13 yıl
kablosuz bağlanmıyor kablolu bağlanıyor yardım
Sorunum başlıkta yazdığım gibi kablosuzu bilgisayar görüyor bağlan diyorum sorun çıkıyor sonra kablosuz listesinden yok olup tekrar geliyor ve her akşam saat 6dan sonra oluyor öncesinde hiç sorun yok ama eternet kablosu ile bağlandığımda sorun yaşamıyorum akşam ttneti kaç kere aradım görevlide geldi hatta sorun bulamadı bunu sebebi ne olabilir? Modemim yaklaşık 4 yıllık felan. airties ttnetin hediye modemlerinden.
Z
14 yıl
Internete baglaninca sorunla karsilasip kapatan windows
Selamlar gecen gunlerde bilgisayarima bir virus girdi malware temizleyici adinda yalandan tarayip silmek istiyorsaniz satin alacaksiniz cinsinden birsey guvenli modda acip dosyayi sildim sonra bide antivir ile temizledim pc yi virus kalmadi ama ne zaman internete baglansam 10 15 saniye icinde bilgisayar bir sorunla karsilasti ve birazdan yeniden baslatilacak islemlerinizi kaydedin uyarisi geliyor ve kapaniyor wifi yi kapayip actigimda sorunsuz kullaniyorum pc yi fakat baglanir baglanmaz bum. bide mozilla da vekil sunucu istekleri geri cevirecek sekilde ayarlanmis felan diye uyari veriyor o 15 saniye icinde browser dan biseylere girmek istersem. Sorunu bilipte yardim ederseniz cok sevinecegim su anda yabanci memlekette ne bi windows cd si nede baska olanaklarim var cinlilerin bilgisayarla da bir yere kadar :D simdiden tesekkurler;
Z
14 yıl
Web sitesine girememe
Arada bir eğlence olsun diye girdiğim bir web sitesi var fakat bazen evden giremiyorum şirkete gidiyorum ordan giriliyor aynı zamanda giremediğim zaman arkadaşlarıma rica ediyorum şu siteye bakarmısın diye onlarda girebiliyor bunun sebebi ne olabilir? Hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım.Üç gün önce girebiliyordum bu evden şimdi tekrar girememeye başladım çok garip birşey.
Z
14 yıl
windows 7 ve ses sorunu
İyi akşamalr herkese direk sorunuma geçiyorum masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum gayet güzel çalışıyor herşeyi gördü kendisi yükledi fakat ses gelmiyor. Birşey açtığım zaman ses geliyormuş gibi tepki veriyor bilgisayar yani o yeşil seviye yukarı aşşağı çıkıp iniyor fakar hoperlörlerden ses gelmiyor böyle bir sorunla karşılan ve çözen varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
Z
14 yıl
windows 7 ve ses sorunu
İyi akşamalr herkese direk sorunuma geçiyorum masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum gayet güzel çalışıyor herşeyi gördü kendisi yükledi fakat ses gelmiyor. Birşey açtığım zaman ses geliyormuş gibi tepki veriyor bilgisayar yani o yeşil seviye yukarı aşşağı çıkıp iniyor fakar hoperlörlerden ses gelmiyor böyle bir sorunla karşılan ve çözen varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
Z
15 yıl
Google map ın kullanma çeşitliliği
Aklımda bir proje var fakat bunu yapmak için tam tamına kendi sitemde yayınlayabileceğim interaktif bir dünya haritasına ihtiyacım var ülkeleri sınırları ile gösteren bir nevi kendi iğnelerimi kendim koyabilieceğim kişisel google earth gibi. Bunun yapılabilidğini biliyorum fakat nasıl yapıldığını baya bir araştırdım bulamadım gibi. Bilgisi olupta yardımedebilecek varmı acaba. Şimdiden çok teşekkürler.
Z
15 yıl
download hızına limit koymak
iyi günler.Öğrenci evindeyim ve interneti 3 kişi paylaşıyoruz ve bir arkadaşımız resmen sömürüyor interneti :D acaba modemden ben bu arkadaşa download limiti koyabilirmiyim.Modem airties 101 ve wireless kullanıyoruz.Şimdiden teşekkürler.
Z
15 yıl
laptop a desktop xp si kurmak
Selamlar, millet microsoft 7ye geçiyor ben xp ye dönüyorum :) Asus laptop um var fakat onla beraber gelen xp kurulum cd sini bulamıyorum bir türlü bir yerden masaüstü için olan normal xp sp3 buldum onu yüklesem herhangi bir sorun olur mu acaba wireless bulma, driverlar felan? nasıl halledebilirim.Şimdiden teşekkürler.
Z
15 yıl
İnternette gezemiyorum.Browserlar kafayı yedi.
İyi geceler arkadaşlar kaç gündür bu sorunu yaşıyorum artık sinirlerim bozuldu finaller öncesi buraya danışayım dedim.
Chrome da olsun mozillada yada ie de hepsinde aynı sorun var bi siteyi açmak istediğimde siteye tıklar tıklamaz hemen erişilemiyor ekranı geliyor 3 4 kere sayfayı yenileyince anca açıyor o siteyi ama açınca çile bitmiyor bu sefer o siteden bi linke tıkladığımda da şansıma gelirse hemen açıyorsa yoksa tekrar üç dört kere yenilemem gerekiyor. Önceden de biraz gezdikten sonra msn yada limewire gibi programlar çalışırken hiçbir şekilde websitesi açamıyordum restart atmam gerekiyordu. Modemim airties ttnet in bedavalarından virüs programı olarak avg free yi kullanıyorum.Virüs olabilir mi bir şekilde.Tarattım ama temiz gözüküyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Z
15 yıl
İnternet sorunu var ama site gezemiyorum
İyi akşamlar.
Aslında böyle büyük bir sorun değil fakat günde birkaç kez olmaya başladı artık.Bende ttnet in hediye ettiği kablosuz modemden var airties.Bunla internette gezerken birden hiçbir siteyi açmamaya başlıyor ama msn im ve internetten oynadığım oyunumu kesmiyor çözmek içinde modeme reset atıyorum.Bunun nedeni ne olabilir.Şimdiden teşekkür ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.