N

Onbaşı
03 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
W115 Mercedes-Benz 220d alınır mı ?
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır aklımda bir w115 almak vardı. Çok aktif olarak aramasam da bir tane denk geldi geçtiğimiz gün. Araç gerçekten beni benden aldı. Gerek kaporta-boya gerekse iç döşemeler çok harika. Ancak kafama takılan tek şey 220d olması. Daha doğrusu dizel olması. Keşke 230.4 veya 230.6 olsaydı da hiç düşünmeseydim alsaydım hemen. Sizce 220d tercih edilir mi ? Yaşım genç ancak 40 yaşlarında bir arabadan da performans beklemem. Çok fazla hantal kalır mı? Tek tereddütüm bu. Kullanan, tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
N
10 yıl
SYM GTS250 ( Evo değil ) Yorumlar
Arkadaşlar şu an YBR 125 ESD kullanıyorum fakat niyetim bir maxi scooter'a geçmek. Ve ikinci el olarak da SYM GTS 250'ye yoğunlaştım. Ancak bu motor hakkında pek yorum bulamadım. Genel özellikleri olarak da 250 cc, seramik silindir ve sıvı soğutmalı olması dikkatimi çekiyor. Ve fiyat olarak da uygun. Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar genel olarak fikirlerini aktarırlarsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.