S

Binbaşı
04 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Cevap: [LG G2 ROM/MOD PAGE|LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM]
quote:

Orijinalden alıntı: arda_can_2

isteyene kitkat navbar icon 28 dpı

LG G2 Android L 5.0.2 V30D ROM da test edilmiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >

link:http://www.mediafire.com/download/8ak7bwjk7b104kb/ardacan2.zip

indirdiğiniz dosyayı ayıklayın içinde iki tane zip doyası var iki zip dosyasını telefonunuza atarak sırası faketmeksizin flaşhlayın wipe dalvik cahce yaptıktan sonra reboot edin.

Not:İstek üzerine nette bulduğunuz navbar iconları ve istediğiniz dpı ayarında yapıp paylaşabilirim.

ALINTI DEОİL EMEKTİR.......
< Resime gitmek için tıklayın >

t
S
10 yıl
LG G2 WİFİ HOTPOST SORUNU
SELAM ARKADAŞLAR COSTUM ROMLARIN Bİ ÇOĞUNDA DİKKATİMİ ÇEKEN WİFİ HOTPOST un VERİMLİ ÇALIŞMAMASI. SORUN ASLINDA ŞU WİFİ HOTPOST AÇTIĞIMDA BAĞLANAN DİĞER CİHAZ İNTERNETİ KULLANAMIYOR BAĞLANTI YAPIYOR SIKINTI YOK AMA BAĞLANAN CİHAZ İNTERTENE GİREMİYOR. ÇÖZÜM YOLUNDA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
S
16 yıl
OVERCLOCK YARDIM
Selam arkadaşalar benim sistemle overclock ayarlarını yazarsanız sevinirim (gigabyte x48 ds5) (intel core2 duo 8400) (corsair dominator 2 gb 1066 mhz ram) (thermaltake bıgtype 120vx cpu soğutucu )(hıgh power gerçek 500 watt power supply (thermal bi kasaya sahibim 7 tane 12 cm fan çalışıyor ısınma sorunu yok gerek fanımda gerek kasamda soğutma çok iyi ama biostan nasıl bi ayarlarla o.c yapacağım mesela 3.7 ghz çıkarma için ben fsb den biraz yükselme falan yaptım ama 3.51ghz yaptım böyle bi sistemde nasıl bu kadar olur anlamıyorum 4ghz ni,n üstüne çıkıyolarmış 8400 ile bi yardımcı olursanız sevinirim anakartım overclock için yapılmış bi anakrt eksik olan bişeymi var biostan nasıl bi ayar yapmam lazım ilgili arkadaşlardan yardım bekliyoum şimdiden tşk ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.