U

Çavuş
24 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
9 yıl
gta v geliştirme
Beyler ben gta v online de bir turlu driving ve shooting i geliştiremiyorum? Bir suru deatmatch oynuyorum. Çoğu kez araba suruyorum ama ikiside yerinden kıpırdamıyor. Ne yapmalıyım?
U
9 yıl
GTA V US HESABI
Şimdi ps4 için gta v aldım. İçinden 100000 lira bedava var. Kod var bitane o kodu radeem codes e gir diyor. Ben para puan yerine girdim ama olmadı. Bir arkadaş bana us psn den gireceksin o kodu dedi. Ama benim hesabım tr psn. Bunu nasıl us psn ye donuşturecem ya da ne yapıcam . Başka bir hesab açıp onu us psn yapıp gta yı oraya yukleyip kodu ordaki radeem code yerine girersem olurmu? Yardım edin
U
9 yıl
GTA V ARABA SATIN ALMA
Beyler şimdi ben daha gta v online ye yeni başladım. Baya da param var. Araba satın alacağım da. Sorum şu . Ben şimdi bu arabayı alınca arabayı patlattım mesela. garajda yenisi çıkarmı yoksa araba gidermi ?
U
9 yıl
GTA V PARA
Şimdi ben dun gta v oyununu aldım ps4 e. Kutuyu açtığımda 100000 dolar oyun parası hediye olduğunu gordum . Bunu etkinleştirmen için kodu biyere gir diyor.ingilizcemde iyi aslında ama SEN hesabı falan istiyor. 100000 lira nasıl aktive edebilirim ?
U
10 yıl
PSN PLUS
Ben ps plus alacağım. bunu alırken parayı paypal dan ödeyebilirmiyim?
U
10 yıl
PS4 Garantisi
Beyler şimdi ben Ocak gibi Playstation 4 almayı düşünüyorum. Sitelere bakıyorum. Bazı yerlerde Sony Eurasia garantisi bazı yerlerde ise Resmi ithalatçı garantisi yazıyor. Sanırım Eurasia garantisi daha güvenli. Peki iki garanti arasındaki fark nedir ?
U
10 yıl
PS4 PLUS
beyle şimdi ben Ocak ta PS4 alacağğım. ve ops4 ile ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Şimdi bi arkadaşım bana Plus üyeliği paralı dedi. Benim sorum şu. FİFA 15 Ultimate Team online oynamak için plus gereklimi, ve GTA V için de gereklimi ?
U
10 yıl
FIFA SERİ GENEL!
Beyler sırf merak ettiğimden soruyorum. Benim anlamadığım, maçlar 90 ıncı dakikaya geldiğinde +3 gösterildiğinde mesela , +3 e gelmiyor. 90 da kalıyor, sonra maç bitiyor. bunun sebebi ne ?
U
10 yıl
PS4 FIFA
Beyler ben seneye ps4 alıcam. şu anda pc kullanıyorum. pc ye rahatlıkla fifa türkçe yama yapabiliyorum. peki aynısını fifa için ps4 te yapabilirmiyim. yapılırsa da nasıl yaparım ?
U
10 yıl
FIFA POİNTS
Beyler aranızda fifa points alan varmı (pc) acill??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.