Y

Çavuş
24 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Fluence yol bilgisayarı yanlış bilgi veriyor
Evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi kalan yakıtı gidebileceğim yolu yakıt tüketimini yanlış gösteriyor. Önceki sahibi depoyu temizlettim hava kaldı gibisinden bir şey dedi. O yüzden de sabah arabayı ilk çalıştırdığımda biraz daha geç açılıyor. Ne yapılabilir
Y
5 yıl
Superonline dolandırıcılık?
Yaklaşık 2 ay önce eve 15 mbit fiber bağlattım 79 tl fatura ile. Daha sonra yaklaşık yine 10 gün sonra arayıp ücretsiz tv kurulumu yapacağız ek ücret talep etmeyeceğiz dediler. 3-4 kez hayır dememize rağmen en sonunda kabul etti babam ve kuruluma geldiler.
tv yi kurunca anneme kurulum olduğu için formaliteden diyip imza attırmışlar. Babam da defalarca sormuş ve ek ücret yok demişler. Bugün yaklaşık 90 tl fatura gelmiş ve hızım da 10 mbit e düşmüş. Arayıp sorduğumda o formalite denilen kağıt kampanya değişikliğiymiş. Ben de o ara şehirdışındaydım, bizimkiler de çalışanın sözüne inanmış.
Bu konu hakkında ne yapabilirim eski kampanyaya dönebilir miyim en kötü
Y
5 yıl
Ani fps düşüş sorunu
Arkadaşlar merhaba.
Bende excalibur g650 var. Güçlü grafikleri olan oyunlarda bazen fps 10 un altına iniyor 4 - 5 saniyeliğine. Aynı modelde bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim galiba. Nedenine baktığımda o düşüş olduğu esnada kullanımlar aşırı derecede yükseliyor. Bunun çözümü nedir?

Fotoğrafı ac odyssey oynarken çektim




< Resime gitmek için tıklayın >
Y
5 yıl
Mtok a anadolu lisesinden girmek?
Benim arkadaşım anadolu lisesinden mezun ve mtokla yerleşti. Peki ben de onun bulunduğu okula merkezi puanımla yatay geçiş yapabilir miyim mtok kontenjanından.
Y
5 yıl
GEÇEN SENEKİ TYT PUANI KULLANMA
Arkadaşlar ben geçen seneki tyt puanımı kullanıp bu sene sadece aytyi seçip başvuru yapsam sıkıntı olur mu
Y
5 yıl
kitap önerisi lazım
Arkadaşlar merhaba ben bu sene hali hazırda elektrik müh okuyorum.ama psikoloji önceden beri ilgimi çektiği için bu sene sınava girip denemek istiyorum kendimi.
mat ve tyt için bi sıkıntım yok ama bana ayt- türkçe ve sosyal bilimler için kitap önerebilir misiniz mümkün olduğunca boş bilgi içermesin.çünkü aynı anda derslere de çalışmam lazım bu yarıyıl tattilinde ve bahar döneminde zaman buldukça çalışacağım.teşekkürler şimdiden
Y
6 yıl
Hazırlık sınavı var ama
Bu sene kocaeli elektrik müh kazandım. Siteden kayıt oldum koü nün. Kyk yurduna da başvururken direk 1. Sınıf yazıyordu. Ama ing muafiyet sınavı var ayın 18 inde. Girecek miyim. Bölüm türkçe galiba yüzde 30 ing diyen de var anlamadım bilen var mı
Y
6 yıl
6 bin lira acil yardım
6 bin civarı acil bilgidayar alıcam
Excalibur 650 en iyi özellikler o civarda ama casper işte.
Dell 7577 düşündüm
Başka önerisi olan var mı monster düşünmüyorum
Y
6 yıl
Beyler acil yardım edin arada kaldım
Casper excalibur g650 hoşuma gitti. İ7 7. Nesil
16 gb ram
128 ssd
4gb 1050
Bunlarla 5900 lira ama casper insan güvenemiyor. Dolar yüzünden de fiyata bişey demiyorum.
Dell falan öneren var, monster da.
Sizce ne alayım var mı bi önerisi alan.
Y
6 yıl
5k ya laptop önerisi
Bilgisayar müh ve oyun için 5 k civarı laptop önerisi olan var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.