J

Yarbay
03 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
Vodafone red 1000dk 6gb 45tl
1 senedir vodafone red uyesiyim, kullandığım paket 1000dk 2gb 45tl idi, taahhütüm bu ayın sonunda bitiyordu, vodafone dan arayıp isterseniz tarifenizi yenileyebileceklerini, yeni RED tarifemde 1000dk 6gb 45tl olacağını belirttiler, bende kabul ettim, fakat sitesinde boyle bir tarife yok, bu terifeden yararlanana yada bilen varmı acaba?
J
9 yıl
satılık hatsan 4.5mm havalı tufek+ hediyeler 65tl
hangi model olduğunu bilmiyorum, yanında 2x12 tane 4.5mm tüyü + 1 kutu saçma gamo ts-10, kutusu gerektiği için jet kutusuna koydum+1 kutu 4.5mm çelik saçma. hediyeleri 2 hafta önce 40tlye aldım zaten.

65tl

10sene evvel aldım, şu anda çok etkili atış yapmiyor ama 2-3 tane kutu kolayı delip geçiyor, yayı değişirse(15-20tl bildiğim kadarı ile) bakım yapılırsa daha etkili olacaktır. hatsan firması fabrikaya yollanan tüfeklere özenli bakım yapıyor.
kırığı yoktur, metal yerlerinde yüzeysel pasları vardır ama 1cm kalınlıktaki metalde em ufak bir sorun teşkil etmiyorlar.
5tl daha verene tüfek çantasıda hediye.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
J
10 yıl
A dan Z ye Organizasyon şikayet‏
nereye konusu açılır bilemedim bu yüzden buraya açtım.

bu firma hakkında uyarıda bulunmak istedim, parayı peşin alıyorlar, organizasyondan önce alıyorlar, pazarlık yaparken bir sürü istediğiniz şeyi, tamam biz hediye ediyoruz bunu diyorlar ve daha sonra organizasyon sırasında yapmıyorlar, temel konuları sadece ücretli yapıyorlar, bu sayede organizasyon sırasında uygulamadıkları bu özel istekleriniz için şikayet ettiğinizde zaten bedavaydı diyip kestirip atıyorlar.

temel konularda ise size ne soylediler ise kesinlikle binbir problem ile uygulamaktalar, organizasyonunuz ile aynı gün daha büyük organizasyon daha alırlarsa sizi resmen organizasyon sırasında terk ediyorlar. mumları yemekleri siz dağıtıyorsunuz çunku ortada yoklar.

özellikle duğun yapacaklar daha dikkatli olsunlar o zaman dahada beter bir duruma geliyorlar.

kesinlikle bu firma ile çalışmayın, çalışıcaksanızda parayı daha sonra ödeyecek şekilde anlaşın yoksa size bahsedilen hizmetin 3 te 1ini ancak alırsınız haberinzi olsun, organizasyon önceki tatli dilleri organizasyon sonra çok değişiyor haberiniz olsun.
J
11 yıl
bedava erikli damacana su
arkadaslar erikli kampanya yapmis.
erikli facebook sayfasindaki uygulamadan erikli urunleri ile birlikte cekilmis foto yuklerseniz bedava 19 lt damacana kodu kazaniyorsunuz. ben 3 tane aldim, cok fazla almayalim herkese kalsin.
mobilden yazdim, yanlislim varsa kusura bakmayin.

www.facebook.com/eriklilezzeti
J
13 yıl
pfdk ya sevkedilen yöneticiler
pfdk ya sevkedilen yöneticilerin daha once hapiste olsalar bile imza yetkileri vardı ve yetkilerini kullanabiliyordı, bu karardan sonra imza yetkileri ellerinden alınmış olacak dedi maa
bu açıklamada pfdk sonucunumu ağzından kaçırmış oluyor, yoksa pfdk ya sevkedildikten sonra karar verilmese bile, bu imza yetkileri ellerinden alındı mı demek oluyor
J
13 yıl
siyasi konuşmak yasak, siyasi reklam serbest
forum kuralları gereği siyaset konuşmak yasaktır, fakat sitede siyasi bir partinin raklamı bulunmakta, bu nasıl bir tezatttır.

kendi kurallarını çiğneyen bir yönetim, forum kullanıcısına yasakları çiğnedi diye nasıl uzaklaştırma verebilir.
J
13 yıl
HER GÜN MİGROSLARDA GEÇERLİ 49TL LİK HEDİYE ÇEKİ
www.zorlukirlerinpesindeyiz.com

kampanya Cillit Bang ait
Hergün bir kişiye 49 TL'lik Migros ve Şok'larda geçerli hediye çeki vereceklermiş. tek yapmanız gereken sayfayı beğenmek. beğenen kişi sayısı çok az, bu yüzden şans yüksek.
haftada toplam 7 tane 49tl lik çek değıtıyorlar, kampanya baya surecekmiş.
J
13 yıl
milleti galyana getiren provakator(video)
J
13 yıl
yeni vergileriniz hayırlı olsun 10 ile 180 avro
Bakanlar Kurulu tarafından alınan, yurtdışından getirilen elektronik cihazlara yönelik ek vergi kararı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yarından itibaren geçerli olacak yasaya göre, ticari ithalat amacı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera, uydu alıcısı vb. gibi cihazlardan bir defaya mahsus olmak üzere 10 ila 215 Avro arasında ücret alınacak.

Yurtdışından getirilen elektronik cihazlara ek vergi kararı yürürlükte! vergi

Ürün kalemleri ve alınacak ek tutarlar şöyle sıralanıyor:

Renkli televizyonlar:

* 51 ekrana kadar (51 ekran dahil): 55 Avro
* 51-67 ekran arası (67 ekran dahil): 85 Avro
* 67-85 ekran arası (85 ekran dahil): 120 Avro
* 116 ekran ve üzeri: 150 Avro
* Oto televizyonu: 85 Avro

Siyah-beyaz televizyonlar:

* 51 ekrana kadar (51 ekran dahil): 25 Avro
* 51 ekran ve üzeri: 30 Avro
* Oto televizyonu: 30 Avro

Radyolu aletler ve alıcılar:

* Cep radyoları, radyolu saatler, cep telefonları, oyuncaklar, müzik aletleri, vantilatörler, ışıldaklar vb.: 10 Avro
* Taşınabilir radyo alıcıları: 25 Avro
* Oto alıcıları: 15 Avro
* Radyo alıcı kartları: 180 Avro

Uydu alıcı cihazları ve kameralar:

* Videolar ve video kameralar: 180 Avro
* Tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları: 30 Avro
* Çok kanallı televizyon uydu alıcı cihazları: 70 Avro
* Birleşik cihazlar: için 35 ila 180 Avro

Bu yukarıda sıraladığımız cihazların dışında kalan; radyo ve televizyon yayımını almaya yarayan her türlü cihaz için de ödenecek ek meblağ 180 Avro olarak belirlenmiş durumda.


alıntı:pc-lab-s
J
14 yıl
FK izmirgrubu adli uye
FK te izmirgrubu adlı kullanıcı en ufak eleştiri yapan kişiye ağır hakaretlere varan şekilde karşılık vermekte. hiç muhattap olmamama rağmen bu insanın terbiyesizliğine sinir olmamak elde değil.

bu kadına onun seviyesine duşmeden haddini bildiremezmiyiz.

şahsın GF seçilen iki fotosu. olumsuz eleştirilere verdiği cevaplara dikkat edin.
http://www.fotokritik.com/2427159
http://www.fotokritik.com/2411009

eleştirilere verdiği cevaplardan iki örnek, araştırma yapmadan onume gelen iki tanesini koydum sadece. cevap verdiği mesajda en ufak bir olumsuzluk yok
quote:

Orijinalden alıntı:
yazdıklarını kimse okumuyor sinek gibi kovalıyorum kovalıyorum gelip gelip konuyorsun, sana reid sıkmak lazım.Git defol.!


DH dan @chomar arkadaşımıza aşağdaki yorumu ve şahsın verdiği cevap
quote:

Orijinalden alıntı:
Güzel bir makro ama anasayfada sönük kalmış bir kare netlik kaybı olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın olumlu eleştiri sevdiğinizi biliyorum daha önceki fotoğraflarınızdan ancak eleştiriye açık bıraktığınız için fotoğrafınızı bende fikrimi söylüyorum umarım sorun olmaz sizin için saygılarımla.


izmirgrubunun cevabı
quote:

Orijinalden alıntı:
Senin gibi sorunlu insanları sevmiyorum.Bir şey yapamayınca acizlikten başkalarını karalamak yoluyla tutunmaya çalışan asalakları yine hiç sevmiyorum.

Burada hepimiz bu sitenin bu şirketin kullanıcısı veya müşterisiyiz.

Ben kendi kullanım alanımda sizin tarzınız kişileri istemiyorum.8 kişi yasaklama sınırı nedeniyle yasaklayamayorum.Lütfen çalışmama tükürmeden veya kemkirmenden önce kendinize bakınız.Önce kendiniz iyi ve kaliteli olun sonra başkalarının çalışmalarına hakaret edin.

Sizin can sıkıntınızı gidermek için bu fotografı yüklemedim.Keninize gelin.!

Soytarılık yapmayın.

Önce kendini düzelt sonra benim fotografımı düzeltmeye kalkış.

Saygısızlıki küstahlık, kemkirme dolu yazınız sizin fotograflarınızı anlatıyor.

Git kendine kemkir ben niye başarısızım diye.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.