R

Çavuş
21 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359839 Gün Cezalı
356359 gün 11 s. 16 dk.
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
ligden çıkamıyorum
beyler ben çok sexi bir erkeğim ama maalesef ligimden çıkamıyorum yakışıklı olduğum halde katarina oynadığımda benden etkilenip penta atamıyor nedense hep çirikin tristina vs takılınca daha iyi oynuyorum yardım edin tipime göre champ lazım acil(kız olursa iyi olur)
R
10 yıl
Beyler Çok Önemli
Bugün kız arkadaşımla konuştuk felan sonra evine kadar götürdüm sonra tam kızı öpücem olmaz dedi eğer lolde teke tekte beni ezersen seninle öpüşürüm dedi beyler hangi heroyu alayım ki kızı yeneyim acil...
R
10 yıl
lol oynarken kız arkadaşım oldu
hhaa salak kız lol oynarken çok ölüyodu yeter dedim bazı küfür edenler vs sonra be nkızım vs dedi artık etmeyin bari kızın yanında etmeyin dedi tabi ben buna yavşamak için etmeyin küfür arkadaşlar ayıptır vs yazdım.Sonra kız face verdi ilk başta elektrik alamamış ama ben ona sonradan ceyranın kralını verecem.bide sivilceliyim ama olsun neyse iberet alın
R
10 yıl
LoL Şiir FreeStyle :D
Beyler istediğiniz şampiyonun şiirini yaparak buraya yazabilirsiniz inanıyorum ki çok iyi bir etkinlik olacak ben başlıyorum.(Akroktiş olarak yapabilirsiiniz cidden çok zor)

Velkoz:

Veletler oynar feedler
Elin yabancısı gelir yardırır
Lakin anlamam neden böyle
Kel joni gelir oyuna küfür eder
Oyundan çıkar afk olur
Zamanımı tükkettin pislik joni

Biraz kötü zaten pek iyi değildim şiirde ama sizde aklınıza gelen şeyler varsa hemen yazabilirsiniz Eğlenceli oaclağını düşünüyorum başarılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.