E

Onbaşı
17 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
Uydunet 2014 kampanya
Uydunet kullanıyorum uzun zamandır.Genelde memnundum.Yakında taahhüt sürem bitiyor.Kampanyalara baktım hiç cazip bir tarafını göremedim.Bu kampanyalar yeni müşteri çekmeye yönelik olarak mı yapılıyor yoksa eski müşterilerini ellerinde tutmak için mi,hedef kitle nedir belli değil.

Tarifeler içler acısı.Teledünya üst paket yok alt paket yok sinema olmadı hd sinema.Yahu hepsini toplasanız bir paket ancak yapar.Bölmüşler de bölmüşler.Kaç tane teledünya kaç tane kablotv aboneleri olduğunu sayısal olarak biliyorlardır.Yapacakları sd standart kablotv+uydunet ve hd teledünya (kablotv) + uydunet standart bir tarife.Yeni aboneye 24 ay taahhüd al, ver yanında modem ve hd box.Eski olandan taahhüt isteme.İnternet hızını artırmak isteyen ona göre ücretini ödesin.3 tane bol reklamlı belgesel kanalı var diğerleri hep eski yayın,sinema paketleri bayat filmlerle dolu.Toplasanız hepsi ancak standart paket yapar.Sanki bana vizyondan düşen filmleri gösteriyorlar.

2014 yılbaşında yeni bir kampanya yapsalar 10 mps sınırsız. 50 gb akn.Kota dolunca 3mb düşsün hız.birde Hd teledünya bütün yayınlar altı üstü olmadan sinemalar dahil ayda 50 lira.Çok güzel olurdu.Hemen geçerdim bu tarifeye.Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.Yazalım buraya yardımcı olalım bu kampanyaları yapan arkadaşlara.Yoksa Telekomun 49 liralık kampanyası cazip görünüyor.
E
18 yıl
sx1 rehber düzenleme
sx1 de rehberi pc ye attım fakat düzenleyemedim,bunu hangi programla yapabilirim
E
19 yıl
Hangi lga 775 board
Arkadaşlar , lga 775 3.0 ghz işlemci aldım , şimdi de bir board almam lazım tavsiye edeceğiniz üzerinde on board ekran kartı olan bir marka varmı aklınızda .Msı nasıl tavsiye edermisiniz...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.