M

Teğmen
19 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Güzellik Yarışması Oylaması
Merhaba arkadaşlar. Şu an linkini verdiğim sitede bir güzellik yarışması düzenlenmekte. Sizden ricam 1 numaralı Zayde'ye oy vermeniz, kendisi benim yakın bir arkadaşım. İsterseniz başkalarına da oy verebilirsiniz birden fazla kişiye puan verme hakkınız var. Hadi kolay gelsin, Zayde'ye oy verenlere şimdiden teşekkürler.

http://missmediterranean.com.tr/oylama/
M
9 yıl
PC Çöktü Yardım Lütfen
Arkadaşlar win 8.1 çöktü, mmasaüstünde bir dunya fotoğraf video felan vardi onları kurtarabilme ihtimalim varmıdır ? Varsa nasil yapabilirm ?
M
9 yıl
Yurtdışı Üniversite Eğitimi Hakkında
Merhaba arkadaşlar. Ben yurt dışında bir yerde okumayı çok istiyorum. Mesela en azından sosyal-ekonomik olarak iyi bir ülkeye gidip orada okumayı ve yabancı dil geliştirmeyi çok istiyorum. İngilizce bilgim neredeyse çok iyi diyebilirim. Normalde yurt dışında okumak paran varsa zor bir şey değildir ama benim maddi durumum o kadar para verebilecek kadar iyi değil. Ama yurt dışına gitmeyi çok istiyorum, iyi bir ülkeye. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
M
9 yıl
Hayatımın en berbat aşk acısı...
Sevdiğim kızla sevgili değildik ama ona sevdiğimi onlarca kez söylemiştim ve bana hiç net bir cevap vermrmişti. Beraber oldukça çok vakit geçiriyorduk ama benim olmadığım ve sevgime karşılık vermediği için kavgalı olduğumuz zamanlarda başkasıyla takılıyordu ve o kişi League of Legends oynayan kitlenin çoğunun tanıdığı biri. O kadar zaman verdim ona belki bana karşı bir hisler ortaya çıkar diye, sürekli onunla vakit geçirdim. Ama bir gün artık bu kafama dank etti ve benim dışında takıldığı adamı aradım ve buldum. Onunla konuştum ve bana "Bizim onunla bir ilişkimiz var" diye cevap verdi. Sonra kıza gittim sordum, bana böyle dedi dedim. O da doğruladı ve itiraf etti ve 10 dakika sonra beni Facebook'tan sildi. Şimdi Allah onların belasını versin diyorum başka bir şey demiyorum. Kız şöhret için kalçası yerine durmayan biriymiş meğer. Allah belasını versin ikisinde. Umarım ayrılırlar pişman olur ve bana gelirde özür diler ve bende onun ağzına bıçarım. Tek istediğim bu. Allah belalarını versin.
M
9 yıl
Fruit Ninjaaaa
Arkadaşlar Fruit Ninjada en iyi blade ve dojo hangisi ?
M
9 yıl
Unranked biri en fazla kimle duo girebilir?
Beyler yeni 30 olmuş biri ranked'a en fazla hangi kümeye sahip biriyle duo girebilir?
M
9 yıl
Client açılmıyor!
Beyler onarmayı denedim, kapatıp açmayı denedim, solutions klasörünü silmeyi denedim.
Yaklaşık 10 sefer denemişimdir olmadı. Kaç saat oldu oyuna giremedim YARDIM!
+HİÇ BİR SERVERDA GİRİLMİYOR. %99 da hata veriyor.
M
9 yıl
Sokak Röportajları - Sizce Sizin Neden Sevgiliniz Yok?
M
9 yıl
Sevdiğim kıza sürpriz yapmam lazım!
Merhaba arkadaşlar sevdiğim kıza sürpriz yapmam lazım, o sevdiğimi biliyor ama bir sebepten dolayı benimle sevgili olamıyor.
Neyse kız şu an bulunduğum ilde değil, o yüzden sanal bir sürpriz yapmam lazım. Öneri verir misiniz?
M
9 yıl
EU sunucularından TR sunucusuna geçişler ÜCRETSİZ
EU sunucularından TR sunucusuna geçişler ÜCRETSİZ
(22 OCAK-22 ŞUBAT)

Beyler ben westteyim, Plat 5'im. Geçsem mi bilmiyorum.
TR'de Plat 2'ydim geçen sezon, sonra West'e gelip Plat 5 olup bıraktım.
West'i seviyorum ama arkadaş ortamı oluşturamıyoruz, sizce geçmeli miyim?
5-6 aydır TR'de değilim. En son ergenler cirit atıyordu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.