A

Er
16 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
internetin gidip gelmesi
Merhabalar.son üç gündür garip bir sorun yaşıyorum. İnternet bağlantım sorunsuz bir şekilde devam etmekte iken aniden kesiliyor modem üzerinde adsl ve internet ışıkları sönüyor bu durum 1-2 dakika sürüyor sonra bağlantı tekrardan geliyor ve problemsiz bir şekilde 3-4 dakika kaldıktan sonra tekrar kesiliyor. Bu gidip gelmeler döngü halinde devam ediyor.Başta da belirttiğim gibi son üç gündür bu durum devam ediyor fakat bu şey garip bir şekilde sadece gündüzleri yaşanıyor akşam 7-8 civarı sorun düzeliyor.Modemi resetlemek de işe yaramadı. İnternet hizmetini tt altyapısını kullanan yerel bir issden alıyorum Bu sorun için onları aradığımda herhangi bir çalışma olmadığını hat değerlerimin gayet iyi olduğunu sorunun modem kaynaklı olduğunu söylediler. Modemim baya bir eski TPLİNK TD854W. modem arızalıysa bu problemi neden sadece gündüzleri yaşıyorum. Bu sorunun çözümü nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
A
10 yıl
dsmart net ip adresi
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde başımdan bir hırsızlık olayı geçti ve dizüstü bilgisayarım çalındı . Dün ve ondan önceki gün bilgisayarimdan dsmart net internet sağlayıcısi kullanılarak facebok hesabıma girildi. (facebook hesabimda oturum açıktı. bunu facebookta aldığım güvenlik önlemleri ve aktif oturumlar sayesinde öğrendim.) ve simdi elimde hem yer hem saat hem de iki ip adresi var. Acaba bu internet sağlayıcısı polise bu ip adresleri ile belli bir abone ismi verebilir mi?
A
10 yıl
dsmart net ip adresi
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde başımdan bir hırsızlık olayı geçti ve dizüstü bilgisayarım çalındı . Dün ve ondan önceki gün bilgisayarimdan dsmart net internet sağlayıcısi kullanılarak facebok hesabıma girildi. (facebook hesabimda oturum açıktı. bunu facebookta aldığım güvenlik önlemleri ve aktif oturumlar sayesinde öğrendim.) ve simdi elimde hem yer hem saat hem de iki ip adresi var. Acaba bu internet sağlayıcısı bana veya polise bu ip adresleri ile belli bir abone ismi verebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.