K

Yüzbaşı
14 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
Lucas1111i watsaptan eklemeyin,uyarıyorum
Numarasını eklemenizi isterse eklemeyin sakın ,adminler duysun dolandırıcı mıdir nedir?Allah'tan numarasını eklemeden önce İnternet'e yazdım,saçma sapan seyler çıktı ,burdan herkese güzel bir uyarı olur isterim..
K
9 yıl
Cevap: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
kampüs avcılarda bilmiyorsundur belki diye yazayım dedim ama metrobüsle gitmek kolaymış,ben de endüstri yazacam ama eğitimini öğrenemiyorum hiçbiyerde yazmıyor
K
9 yıl
Propil,izopropil eter basit eter mi,simetrik eter mi?
Soruda denk gelmedim ?sadece merak ettim
K
9 yıl
100 kimyasal denge sorusu çözdüm 20 yanlışım çıktı zamanı olan arkadaşlar bakabilir misiniz?
K
9 yıl
2 Geometri sorum var arkadaşlarım bakar mısınız?
http://hizliresim.com/BM19gG
http://hizliresim.com/ZDa1Rz
Bunlar sorularım
Şimdiden uğraşanlara teşekkür ederim
K
9 yıl
Vakit ayırabilecek arkadaşlar 1 soru kaldiiii. 6 geometri sorum var bakabilir misiniz?
K
9 yıl
Lütfen vakti olan bir arkadaşım bu soru tipini anlatabilir mi?
http://hizliresim.com/ZDz88o
Hocam dkarey/dxkare nin açılımı şöyleymiş,
(D/dt)•(dy/dx)•(dt/dx) miş çözen adamda öyle yazıyor.
Ben dy/dx i bulabiliyorum ama diğerlerini nasıl bulacağımı anlatmıyor,lütfen ayrıntılı açıklar mısınız arkadaşlarım şimdiden teşekkürler
K
9 yıl
kimyayi bitirmis arkadaslar cok caresiz kaldim fem beyaz organik ..
arkadaslar 2 hafta gecti organige baslayali mezun oldugum için şimdi sorulara gecmis olmam gerekirdi ama 2. bölümü anlayamadım yani anladım ama unutuyyorum ben bitirdiğim konuları tam bitirmek istiyorum,bu moral bozukluguyla kitaba devam edemedim ,sınava kaç gun kaldı ki,10 soruya yakın çıkıyor ve ben fonksiyonel gruplara daha başlamadım ne yapabilirim? elektron hareketlerinin mantığını anladım ama ezberlemem gerekiyor mü?lütfen yorum yazın çok mü kötü durumdayım ?
K
9 yıl
GEOMETRİYİ BİTİRMİS BİR ARKADASİM BAKABİLİR Mİ
Hocam ben teknofemden dogru duzlem analitik incelenmesi 3.videoyu izliyordum ,orda iki duzlem arasi olcek aci @ ise normaller arasi aci da@dir diyor. Ama onumde mps karekok konu anlatimli var,onda da olcek aci @ise normaller arasi aci 180-@ dir diyor .Ve isin kafa karistirici kismi su,olcek aci birinde bir yer digerinde baska yer gosteriyor.Ne yapmaliyim?
K
9 yıl
İcimde bir sıkıntı var (teknofemle ilgili) ciddi arkadaslari konuya bekliyorum
Arkadaslar ben teknofemi youtubedan bir hafta falan izledim,sonra bir anda farkettim ki bu o hocalarin emegi dwmek ve ben ucret odemeden elde ediyorum,sebebini tam olarak kestiremiyorum isteyen din der isteyen vicdan bennartik acip da izleyemiyorum arkadaslar..hak yeme korku su mu nedir bilmiyorum..
2013 te paylasilan bir internet yazisina gore teknofeme uye olunca birkac video zaten izleyebiliniyormus ama artik var mi yok mu bilmiyorum,eger oyleyse boraz rahatlarim tabi,uye olmayi denedim tc no bile istiyorlar,ondan da vazgectim bu yuzden,ne yapayim sizce?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.