A

Yüzbaşı
17 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Otomatik Skill Atmak nasıl yapılır ? (Uzun aradan sonra tekrar başladım)
Merhaba,
Uzun zaman önce Aion oynayıp bırakmıştım. Tekrar başlamak istedim ama çok fazla değişiklik olmuş. Bunlardan biri de otomatik skill atmak.
Skill tablosunda bi dizilim yapıp skillerin otomatik atması sağlanıyor sanırım. Ancak ingilizce olduğu için tam olarak bunun nasıl yapıldığını anlayamadım. Spirit master var bende. bi tuşa basayım ya da hedef seçeyim, o mob ölene kadar saldırsın istiyorum.
nasıl yapacağız ?
A
9 yıl
bir film arıyorum ama ismini bilmiyorum.
japon filmiydi sanırım. çocukken izlemiştim(1990-1997) o tarihlerde. bi grup insan bi yerde mahsur kalıyor sonra zombiler bunları ele geçirmeye çalışıyor. sonra içlerinde hamile bir kadın var. gece saat 12 gibi kilise çanlarına senkronize bir şekilde davul çalarak cin çağırmaya çalışıyorlar. senkronizasyonu tutturamıyorlar ama o sırada yuvarlanan varillerle çanlar denk geliyor. sonra kadın cin doğuruyor erkeklerden biri de bunun için bişey feda etmiş oluyor. böyle bi filmdi ama tam hatırlayamıyorum. özellikle 40'lı yaşlardaki film severler hatırlar diye tahmin ediyorum.
A
10 yıl
müzik dinlerken anlık kesintiler oluyor
Merhaba. S3 kullanıcısıyım. Müzik dinlerken 1 şarkıda en az 2-3 kere saniyelik kesintiler oluyor. Radyo da yayın gider ya öyle. Sizce sebebi ne. Şarkılar sd de diye mi?
A
11 yıl
modem(tplink 8968)\u0027den hdd ye bağlanmak nasıl yapılır ?
arkadaşlar merhaba,
tp link ten 8968 modem aldım usb girişine hdd bağladım ama modemin arayüzü ingilizce nasıl kablosuz olarak hdd ye bağlanacağım yardımcı olabilecek var mı ?
A
12 yıl
excel\u0027de sekme arama nasıl yapılır ?
bi dosyada 50 den fazla sekme var ve sürekli ileri geri yaparak sekmeler arasında dolaşıyorum. kısa bir arama yöntemi var mı ?
A
12 yıl
ready boost\u0027tan kurtulma
arkadaş 8 gb lik flash diskime ready boost kurmuş. format attım. şimdi 4 gb lik tek parça film falan atmaya çalıştığımda başarısız oluyor. yeterli yer yok diyor. halbuki boş. sebebi ne sizce ?
A
12 yıl
6 ay sivilce ilacı kullandım ama...
geçtiğimiz yaz sonunda ilaç bitti ve gayet iyiydi cildim ama 1 aydan beri ufaktan tekrar saç diplerimde sivilce çıkmaya başladı. şu an aynı eskisi gibi. daha önce aynı şeyi yaşayanlar oldu mu ? doktor "aknetrent" adlı ilacı vermişti 6 ay kullandım. maluum bu ilaç antibiyotik. çok uzun süre kullanmak sağlıklı değil ciğerlere. ne yapsam sizce ?
A
12 yıl
2 obj. arası tercih yapamadım.
ben şu ikisi arasında kaldım.
Başlangıç seviyesindeyim, 2 obj. arası seçim yapmam gerekirse hangisi ?

1-)http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=97096&productId=bd94335&SKU=BD94335-CANON

2-)http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=97096&productId=ft111211&SKU=FT111211-CANON

ya da bunlardan başka önerebileceğiniz başka lens var mı ? henüz çok iyi değilim. kendimi geliştirdikçe daha iyisini almam gerek diye düşünüyorum.
A
12 yıl
UYGULAMA SORUSU ?
arkadaşlar mesai saatlerinde telefonumun sesini otomatik olarak kısacak mesai saati bitincede eski haline getirebilecek bi uygulama arıyorum. tavsiyeniz var mı ?
A
12 yıl
LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN -GALAXY S3-
telefonun bütün sesleri açık titreşim dahil. ancak alarmı kurduğumda sabah önce 5 sn alarm çalışıyor ama sonra ses kesiliyor. bu arada titreşim devam ediyor. ekranda alarm çalıyormuş gibi gösteriyor ama ses yok. bazende hoparlörden müzik açtığımda da bir süre çalıyor sonra yine tüm sesler açık olmasına rağmen dışarıya ses vermiyor. bazende herşey normaldi.
bugün samsung'u aradım durumu izah ettim, bana reset atmam gerektiğini söylediler. reset attım bende. resetten sonra bu sefer hiç sesi çıkmıyor dışarı. ne alarmda ne müzikte. kulaklık takınca normal. yok mu bi çözümü. yazılımsal mı ? jeally bean gelince düzelir mi ?
servise göndermek istemiyorum. başına gelebileceklerini tahmin ediyorsunuz. yazılımsalsa zaten bugün yarın jelly bean gelicek bekleyeyim biraz daha.
yardımınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.