C

Yüzbaşı
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
43\" 50\" 55\" TV Tavsiyesi ( 8k-11k Fiyat Aralığı)
Merhaba arkadaşlar. Dedeme bir tv alacağız oturma odasında izleyecek kışları aktif sabahtan akşama kadar kullanılacak 6 ay yazları köye göçecek ve tv çalışmayacak. %90 Uydu kanalları izlenecek. Marka olarak Samsung istiyor. Samsung'a Baktığımda bütçemize Q60A Serisi uyuyor lakin bulutlanma ve ışık sızması ve kayan yazı atlama problemleri okudum. Fiyat olarak 8000-11000 arası bir rakam düşünüyoruz. 43-50-55 inç ekran olabilir. Marka Sony Yada Samsung olabilir. Öneri tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
C
10 yıl
Yardım Lütfen.. Yurt Dışı Galaxy S 5 Bölgesel Kilit Kodu
Merhaba arkadaşlar yurt dışı gezisine giden dedem hediye olarak S5 getirdi lakin telefon Sim kilitsiz olmasına karşın sanırım samsung kaynaklı bir bölgesel kod istiyor ve nette ne kadar araştırdıysamda Note 3 haricinde bölgesel kod ile ilgili çözüm bulamadım. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.
C
12 yıl
Acil YARDIM lütfen.. İphone 4S .
Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler..

İphone 4s mevcut elimde yurt dışından gelmiş normalde bakınca koduna MD245B olarak yazıyor telefonda araştırdıgıma göre factory unlocked olması gerek.. ama ne hikmetse unlocked bir cihazmış.. gevey ile kullanılıyordu kardeşim istemeden güncelleme yapmış ve yeni versiyonu 6.0.1 (10A523) basebandı ise 3.0.04 olmuş.. şu anda geveyle açılmıyor normal şekildede açılmıyor aktivasyon istiyor.
this iphone is not currently setup to work with carrier you are attempting to use. ile başlayan uzun bir yazı yazıyor.. Ne yapmam gerekli? telefon simkartsız çalışıyor wifi vs hiç bir problem yok.. gene araştırmalarım sonucunda bir adet gevey aktivasyon sim i bulup aktivasyonu geçince işi hallolcak gibi ama genede bir bilene danışmak istedim.. gevey alınalı daha 1 hafta oldu. ULTRA S r Sim gevey olarak geçiyor. Ne yapmalıyım acil yardım lütfen..

Not: Birde ek olarak Win7 kullanıyorum itunes i kurdum fakat telefonu görmüyor.. telefonu usb ye bağlıyorum şarj oluyor sorunsuzca fakat itunes görmüyor.. bu konuda da yardımlarını bekliyorum.. teşekkürler..
C
13 yıl
Acil yardım lütfen.. Sisteme göre işletim sistemi seçimi...
Pentium mobile 1.6 Ghz işlemcisi var 2 GB ram ve onboard ekran kartı var intel marka.

Pentium M 1.6 GHz diye geçiyor..

şu anda modifiyali xp mevcut ve açılması 20 sn kapanması 5 sn sürüyor yaklaşık.. notebooku babama vericem internette haber okumak için vs kullanıcak yani sadece internet için kullanılacak ekstra bi ilem yapılmıcak.. en fazla belki müzik dinlenir.. görsellik ve kullanım kolaylığı açısından windows 7 düşünüyorum fakat ne derece kaldırı bilgisayar win7 yi bilemiyorum uzman arkadaşlara danışmak istedim.. ben başka şehirde okudugumdan devamlı başında olamıcamdan win7 kurmak istiyorum hem uzaktan yardım ile 7 deki sorunları bi nebze olsun çözebilirim.. ama xp uzaktan zor.. dediğim gibi %90 internete girmek için kullanılacak notebook düşük ayarlarda bile olsa kaldırsa kafi.. yorumlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum.. şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.. Saygılar..
C
13 yıl
DSRL Tavsiyesi..
Merhaba arkadaşlar yeni bir makine alacağım 1200-1500 Tl arası bütçem var( en son 1700).. Aldığım zaman ilerde yenileme imkanım olmayacak en azından 3-5 yıl yeni makine alamaya bütçem elvermeyecek belki profesyonelleştikçe lens takviyesi yapabilirim ilerde ama bana ilk aşamada hem amatörlük hemde bi üst seviyede işimi görecek bir makine düşünüyorum.. Bu yüzden tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız sevinirim.. uzun ömürlü bir makine almak istiyorum.. f/p açısından kullanıcılar olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.. araştırmalarım sonucunda kafama yatan bi kaç marka ve model aşağıda mevcut aşağıdaki makineler arasındaki kıysalamalarınızı yorumlarınızı ve varsa ek tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.. Saygılar...

Nikon D3000
Nikon D3100
Nikon D5000
OLYMPUS E-510
PENTAX K-X
Sony A33L
Sony A390
Sony A450L
Sony A500L
Canon EOS 450D
Canon EOS 1100D
C
13 yıl
Acil Yardımlarınızı beklemekteyim.. ip 4 Dikkat edilmesi gerekenler..
Merhaba arkadaşlar yarın 2. el ip 4 alacagım kısmetse alırken nelere dikkat etmeliyim? telefon garantili genpa unlock derdi yok.. ben aşagıya aklıma gelenleri sıralayım siz eksik varsa düzeltin ve anlamadıgım şeylerde yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler saygılar..


1- Fatura
2- Kutu ve Aksesuarlar + orjinal olup olmadığı
3- Çizik ve Darbe izi
4- Fotoğraf çekimi, Video çekimi ve flaş
5- Arama yapma, Arama alma, Ses gidip gitmediği, Proximity sensörü
6- Simkart yerindeki İMEİ ile cihaz ve kutudakilerin uyuşması
7- Kulaklıkla görüşme
8- Sarj girişinin usb ve prizden kontrolü
9- Ses kaydedici denemesi
10- Wifi ve 3g bağlantısı
11- Power tuşu, Titreşim tuşu ve ses tuşlarının denemesi
12- Ölü pixel testi ( Nasıl yaparız fikrim yok.. açılış ve kapanışta belli eder sanırım kendisini??)
13- Sarı ekran hatası ( bunu nasıl anlarız yada kontrol ederiz? )
14- Şebeke Problemi ( bunu nasıl anlarız yada kontrol ederiz? )
15- sensör kontrolleri ( ben sadece proximity sensör kontrolünü biliyorum diğer sensörleri nasıl kontrol ederiz?)

valla aklıma gelenler bunlar eksikleri varsa eklerseniz benim için çok faydalı olur.. ve bilen arkadaşlar son 4 deki sorunlara yanıt verirlerse süper olur.. şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler...
C
13 yıl
ip4 , 3GS yada HTC Desire HD Yorumlarınızı bekliyorum...
Merhaba arkadaşlar daha önce 3g deneyimim oldu bi çok şeyden memnundum fakat durumlar satmamı gerektirdi şimdi yeni bir telefon alacagım ve açıkcası kararsız kaldım forumu düzenli takip ederim ama genede fikrinizi almak isterim seçeneklerimi sunayım ve ihtiyaçlarımı belirteyim sizde degerli yorumlarınızı esirgemeyin :D

ip 4 1100-1200 tl arası gevey ile kullanılabilen yurt dışı bir makine olacak alırsam.
3gs 600-800 tl arası en az 8-10 ay garantili tr çıkışlı bir cihaz olacak alırsam.
desire hd 750-1000 tl arası temiz yurt dışı yada garantili bir cihaz olacak alırsam.

açıkcası garantisiz ve yurt dışı cihaz almak istemiyorum ne olur ne olmaz elektronik eşya 2 gün sonra teklerse masrafı fazla olur diye düşünmekteyim.. ip4 garantililer 1400 tl den başlıyor açıkcası 5 in çıkmasına çok az bi süre kalmışken 1400-1500 tl vermek içimden gelmiyor hızı kalitesi tartışılmaz tabiki fakar şu anda aklıma 3gs yada hd daha çok yatmakta hem maddi açıdan fazla zorlamayacak hemde işimi görebilecek diye düşünmekteyim.. sizin düşünceleriniz ve yorumlarınız nelerdir?

İhtiyaçlarım: internet mobilite şarj kalite.. 3g kullandım daha önce açıkcası hızı biraz yetersiz kalıyordu bunun dışında diger özellikleri makul gelmekteydi ilk çıktıgında hd için çok heveslendik fakat alamadık şimdi daha yaygın olarak kullanılıyor özellikle desire hd nin menüleri şarjı ve çıkarttıgı problemler yada artıları eksilerini merak ediyorum kullanıcılardan duymak isterim.. ya aslında dedigim gibi çok kararsızım 3gs al 600 700 e geç diyor bi tarafım bi tarafımda almışken desire hd al 100 200 daha verip diyor sonra bi tarafta diyorki 200 daha ver geveyli bi ip4 al ama işte garanti konusunda biraz çekincelerim var biraz pinpirikliyimdir o konuda karasız kaldım... yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.. Saygılar.
C
13 yıl
Tavsiye 2.5\" HDD Harici
Verbatim 1TB
WESTERN DİGİTAL 1 TB

arkadaşlar Verbatim yada WD 1 tb 2.5" hdd almayı düşünüyorum aşağı yukarı fiyatları aynı... detaylı bilgisi olan arkadaşlardan açıklması ile birlikte tavsiyelerini bekliyorum.. teşekkürler saygılar..
C
14 yıl
Sabiha Gökçen - Avcılar.. yardım lütfen..
arkadaşlar haftaya bilet aldım fakat şöyle bir sorun var.. gece 11 gibi sabiha gökçende olucam. havaş ile 13 tl ye taksime gitcem ordan avcılara gitmem gerek... aşagı yukarı gece 1 gibi taksimde olacagım.. gece 1 de taksimden avcılara nasıl gidebilirim.. detaylı olarak anlatabilirseniz sevinirim.. teşekkürler şimdiden..
C
14 yıl
Aşırı ısınma lütfen yardım..
merhaba arkadaşlar. aşagıda serin havada notebook ısı degerlerim mevcut.. ve şöyle diyim bu normal hali.. internet açık msn açık başka bişey çalışmıyor notebook ta.. normalmidir? sogutma için önerileriniz varmıdır?birde o alttaki voltaj devamlı 1.29 1.39 olarak degişiyor bir sorun teşkil edermi? teşekkürler saygılar..



http://img3.imageshack.us/i/89556750.jpg/
yada
http://yfrog.com/0389556750j
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.