H

Onbaşı
08 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
ielts sinavi yardim
Arkadaslar merhaba. Calistigim yerden dil tazminati alabilmem icin toefl veya ielts sinavinlarindan birine girmem gerekiyor. Ielts isnavi hakkinda hic bilgim yok. Sinavin kisimlari nasildir hazirlanmak icin internetten ornek sinav bulabilirmiyim acaba. Bilgi verebilen olursa cok sevinirim.
H
10 yıl
THY bir sonraki yetistirilmek uzere 2. pilot alim ilanii
Arkadaslar thy nin bir sonraki yetistirilmek uzere 2. Pilot alim ilani ne zaman olur bilginiz varmi
H
10 yıl
Thy 2. Pilot Adaylığı Başvuru Değerlendirme
Merhaba arkadaslar ben 6 agustos ta basvuru yaptim ama henuz bi cevap gelmedi. Daha beklememmi gerkiyor yoksa gecmi kaldim bilgisi olan varsa sevinirim.
H
10 yıl
Thy 2. Pilot Adaylığı Başvuru Değerlendirme
Merhaba arkadaslar ben Thy 2. Pilot Adayligi icin 6 agustos ta basvuru yaptim ama henuz bi cevap gelmedi. Daha beklememmi gerkiyor yoksa gecmi kaldim. Bilgisi olan varsa sevinirim.
H
10 yıl
Thy 2. Pilot Adaylığı Başvuru Değerlendirme
Merhaba arkadaslar ben 6 agustos ta Thy 2. Pilot adayligina basvuru yaptim ama henuz bi cevap gelmedi. Daha beklememmi gerkiyor yoksa gecmi kaldim bilgisi olan varsa sevinirim.
H
10 yıl
THY 2. PİLOTLUK BAŞVURU DEĞERLENDİRME
Merhaba arkadaslar. Ben 6 ağustos ta thy 2. Pilotluk başvuru formunu doldurup göndermiştim fakat henüz bi cevap gelmedi. Acaba geçmi kaldım başvuru yapmakta yoksa beklemem mi gerekiyor Bilgi verbilen olursa çok sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.