C

Yüzbaşı
05 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
145 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
12 bin lira araba mı motosiklet mi ?
motosikletim vardı sattım 4 bin liraya biraz daha param vardı toplam 12 bin oldu acaba yeni bir motosiklet mi alsam ybr-cbf 150 falan yada şahin,lada samarra vs. gibi 25-30 yıllık bir araba mı alsam o paraya ? kararsız kaldım motosiklet sürmekten çok keyif almıyorum benim için ucuza a noktasından b noktasına gitmeyi sağlayan bir alet sadece. motosiklet için ekipmanlarım da var 2 bin liralıkta ekipman almıştım araba alırsam onlar boşa gidecek.tavsiyelerinize ihtiyacım var .
C
4 yıl
instagram içerik bulma ?
merak ettiğim için belki bilen vardır diye sormak istiyorum. ev dekorasyon , mizah , bilgi fala ngibi instagram sayfaları içeriği nerden buluyor her sayfa sahibi kendi her gün oturup içerik üretmiyordur heralde diye düşünüyorum yabancı forumlardan falan mı çalıyorlar özellikle ev dekorasyon sayfaları her gün farklı bir evin dekorasyonunu paylaşıyorlar nerden buluyorlar
C
4 yıl
motosikleti orta sehpaya alamıyorum
150 lik mondial mh drift motosikletim var ama orta sehpaya alamıyorum bir türlü, güç yetmeme gibi bir durum olabilir mi yoksa tekniği bilmediğim için mi yapamıyorum ? yere düşürcem diye korkuyorum çok fazla da zorlamıyorum. alalı 2 hafta oldu daha hiç orta sehpaya alamadım hep yan ayakçıkta duruyor motosiklet.
C
4 yıl
Mobil sms onaylatma (en ucuz- en kolay)
Tinder için yeni bir hesaba mı ihtiyacın var. Yoksa yeni bir sosyal medya hesabı almak istiyorsun ama şu an kullandığın telefon numarası dolu mu ? stalk yapmak için yeni bir hesap mı lazım, her türlü sosyal medya,oyun platformu için tel numarası alıp üyeliğinizi onaylatabileceğin site için tıkla . En uygun fiyatlar mobil-onay.net 'de.

site ismi :https://mobil-onay.net/
C
7 yıl
mc donalds kahvaltı tabağı fiyat ?
https://www.mcdonalds.com.tr/siparis/kahvalti türk kahvaltı tabağının fiyatı ne arkadaşlar sitesinde gözükmüyor fiyatıda bilen varsa
C
7 yıl
tiyatro eğitiminde bir karakteri canlandırmak
tiyatro kursuna gidiyorum bu gün hoca herkes bir karakter bulucak hayali ve 3 gün sonra onu canlandıracak dedi nasıl bir karakter olabilirim karakterin ismi doğum yeri doğum tarihi vs. önemli sanırım biyografi gibi bir şey yapıp kağıda hepsini yazmalımıyım futbolcu olayım diye düşünüyordum nasıl canlandırabilirim futbolcuyu orda çıkıp 5 dk boyunca bir şeyler yapıcam bir şeyler anlatıcam falan baya zor olucak benim için tavsiyeleriniz nelerdir ?
C
7 yıl
kargoyla gelen ürün kırılmış
arkadaşımın başka şehirden gönderdiği kafesin üst camı kırılmış kargoyla gelirken kargoyu alırken kontrol etmemiştim gelince bi açtım kutuyu sürpriz :) şimdi ne yapabilirim kargodan tazminat falan alınıyor mu böyle durumlarda ? şu an evdeyim yoksa üzerine bi bardak su mu içicem :)
C
7 yıl
kızla arkadaş olunur mu ?
daha önce hoşlandığımızı söylediğimiz bir kızla kız arkadaş olalım dediği zaman arkadaş olarak kalınır mı ? sevgili olmak istemiyor ama arkadaş olmak istiyor sizinle cevabınız ne olurdu benim cevabım yolda falan görünce selam veririm gibi oldu
C
7 yıl
android için forum dh uygulaması ?
düzgün bir donanım haber uygulaması yok mu ? bi tane indirdim en çok indrileni sadece bildirimler için konular arası geçiş falan olmuyor ne anladım ben o uygulamadan illa tarayıcıdan mobil donanım habere mi girmek gerekiyor ?
C
7 yıl
hamster nasıl beslenir ?
hamster besleyen var mı ? almayı düşünüyorum uğraş olur evde bana canım sıkılıyor onunla ugrasırım diye düşünüyorum beslyene varsa zorlukları fala nelerdir beslenebilcek bir hayvan mı? yoksa kaplumbağa falan mı alsam ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.