T

Yüzbaşı
31 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
90lar’dan bir muzik ariyorum.
Arkadaşlar bir müzik arıyorum 90lar pop hem türkçe hem romancaydı galiba. Şarkının türkçe kısmını erkek sanatçı romanca kısmını kadın sanatçı seslendiriyordu.
Not: Yabancı dilde söylenen kısım romanca olmayabilir tam bilemiyorum.
T
2 yıl
Blackberry q20
Arkadaslar yurt dışından bi arkadasim blaclberry q20 telefon getirecek bu telefona imei atilaniliyor mu bileniniz varmı acaba?
T
4 yıl
Cumhuriyet tarihinden II.Dünya savaşına kadarki tarih
Arkadaşlar merhabalar.
Başlıkta da yazdığım gibi cumhuriyet tarihinden II.Dünya savaşına kadarki tarihi öğrenmek istiyorum. Bildiğiniz site, kaynak, kitap var mı acaba?
T
5 yıl
Millenicom kullanmanızı önermem (Kendi Tecrübelerim)
Arkadaşlar daha önce Türknet kullanıyordum bir gün millenicom'dan aradılar ve daha hızlı hizmet verebileceklerini söylediler telefonlu Türknet kullanırken yalin olarak millenicoma geçtim. Geçmez olsaydım. Geçiş süreci normalde 15 gün ben 16.günde kavga dövüş zor geçtim. Ardından 2 ay kadar kullandım interneti 2. ayın sonunda bir gün internetim gitti ve 36 gün boyunca ben arayıp sormasam ne arayan var ne soran her gün arıyordum ama beni hiç arayan yoktu. Meğer bunlar ben geçerken yalın olarak geçmek istediğim halde telefonlu olarak geçirmişler, kendi hatalarını da kabul ettiler ve sonucunda elimdeki portumdan oldum. 2 aydır port bekliyorum millenicomun yanlış işlemi yüzünden. Üstüne üstlük kullanmadığım 36 gün için fatura çıkardılar ve çok uzun uğraşlar sonucu iptal ettirmeyi başardım. Uzun lafın kısası millenicoma geçmeyi düşünenler bir kez daha düşünsünler ben kullanmış biri olarak deneyimlerimi aktardım gerisi siz bilirsiniz.
T
6 yıl
2TB Flash bellek fiyatları çok ucuz güvenilir mi ?
,
T
7 yıl
CSGO Lag Sorunu
Arkadaşlar mm'e girince oyunda lag oluyor fps normal ping düşük ama lag oluyor oyuna basit eğlencede bir şey yok. Bu lag sorunundan kurtulmak için 2 tane kod vardı onları yazabilecek varmı acaba?
T
7 yıl
CSGO ping üşük lag sorunu
Arkadaşlar pingim yok fps oynanabilir durumda ama mm'de lag oluyo. bu sorunun bi kodu vardı onu yazabilecek varmı acaba?
T
7 yıl
20 level sorunu
Oyuna yeni başladım sayılır
Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır 108 tane maç attım, ancak hala oyun içi levelim 15 bu level 20 olmadan dereceli atamıyorum. Hızlı bir şekilde nasıl 20 level olabilirim ?
T
7 yıl
İkinci Şans Filmindeki Özcan Deniz Gözlüğü
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar bu gözlüğün markası nedir acaba bilen varmı?
T
7 yıl
Modem USB Yardım
Arkdaşlar merhaba bu hafta yeni bir modem aldım ve usb girişi var biraz araştırdum bu usb üzerinden pc kapalıyken torrenden indirme felan gerçekleştirip bulut olarak kullanabiliyomuşuz bu işlemi nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok modemin marka modeli TP Link TD-W9970
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.