M

Teğmen
27 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
PS4 Kamera ile video kaydı yapma?
Merhaba arkadaşlar bildiğimiz gibi ps4 15'er dakikalık video kaydı alabiliyoruz ama kamera görüntüsü ile birlikte video kaydı yapmıyor maalesef. Yayında ise kamera görüntümüz ile yayın yapabiliyoruz ama yayının görüntüsünü kaydedemiyoruz malesef en azından kaydetmeye çalıştım kamera görüntüsü çıkmadı. Bunun bir yolu var mı ? Video kaydı yapmak istiyorum ama kameram ile görüntümde olsun istiyorum video kaydında.
M
9 yıl
Ps4 ana hesap sorunu
Askerdeyim ps4 hesabımı arkadaşa verdim benim hesaptaki oyunları oynasın diye, arkadaş benim hesabı anahesap olarak devre dışı bırakmadan kendi makinasını satmış şimdi ben nasıl devredışı bırakabilirim o makinadan hesabımı manuel olarak çıkaramıyorum.
M
9 yıl
Battlefield 4 PS4 Headshot
M
10 yıl
The Last of Us Remastered Fotoğraf Modu [ MustafaKursadTR ]


Fotoğraf Modu ile yaptığım bir çalışma. İyi seyirler 720p izlemeniz tavsiye edilir
M
10 yıl
Askerlik için işten ayrılma dilekçesi ?
Öncelikle forumda arattım bu konuyu kıdem tazminatı almak isteyen arkadaşlar konu açmış ben yeni bir konu açma gereği duydum o yüzden.

PTT taşeron firma personeliyim kasım da muhtemelen askere gideceğim, tecilimi bozdurdum ekim de sülüs verilir kasımda askerim muhtemelen. Ben firma müdürüne askerden dönünce işe tekrardan devam edebilecek miyim diye sordum o bana askere gideceğim diye istifa dilekçe yazarsın dedi geldiğinde müsait olduğumuzda tekrar başlarsın dedi.

Nasıl bir dilekçe vermeliyim iş yerine ? Ben askerlik sonrası işe devam etmek istiyorum. Sülüs tarihinde işi bırakır askere giderim öyle tatil derdim falan yok. Tek istediğim askerden gelince firma beni işe almak zorunda kalsın, daha doğrusu almaktan ziyade firmadan ayrılmamış olmak istiyorum. Kıdemim de böylece sekteye uğramaz ben firmadan askere gidince kıdem tazminatı almak istemiyorum alırsam zaten dönüşte beni firmaya almazlar öyle bir firma :D

Dilekçe örneği yazarsanız çok minnettar olurum.
M
10 yıl
PSN Profiles üye olamıyorum.
https://psnprofiles.com/login sayfasından üye girişi yapmak istiyorum ama kabul etmiyor sağ tarafdan üye olmak istiyorum bir kod veriyor ama kodu nasıl kullanacağımı anlamadım. Ps4 kullanıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
Bloodborne %100 TÜRKÇE GELİYOR!


PS3 satıp ps4 almıştım dark souls 2 oynayamadım o yüzden, neyse ki from software güzel haberi bloodborne ile verdi hemde %100 Türkçe olarak çıkacak oyun.

Souls oyunlarını sevenlere duyurulur.

M
10 yıl
Watch Dogs Social Lubricant Kupa Yardımı
Oyunda platin kupa alacağım arkadaşlarhttp://psnprofiles.com/trophies/2621-WATCH-DOGS/MustafaKursadTR tüm kupaları tamamladım sadece içki oyununda ki en zor adam kaldı diğer iki içkiciyi hakladım. Bu adam da 6. leveldeyim ama geçemiyorum adamı deli etti beni. Oyunu zorlanmadan oynadım bitirdim her şeyi hallettim ama şu adam beni oyundan bezdirdi neredeyse. Bu adamı geçmenin bir tüyosu bir yolu yok mudur?


M
10 yıl
Battlefield 4 PS4 Headshot Video



Hazırladığım video 50 kere bile izlenmemiş. O kadar kötü mü gerçekten bu video arkadaşlar ya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.