A

Yüzbaşı
30 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
16 yıl
EDANA\u0027DA GAB\u0027S ADAMANT +5 SATILIKTIR
Gab +5 satıyorum.Takasa da girerim.Düzgün teklifi olanlar oyun içi bana pm atsın.Nick> ANARK0 (Sonu sıfır ile).
A
17 yıl
Yarı orc - yarı human mage....Yorum sizin.
İnglizcesi olan bir arkadaş aşağdaki metni inglizceye çevirebilirmi bana : ''Selam KO.Dün nation change bastım.Klandan çıkma,friend listesini temizleme,moradonda iken kullanma gibi bütün kurallara uyarak bu işlemi gerçekleştirdim.Ancak;önceden human olan charım orc görüntüsüne dönüşmüş olup lufersona gidememektedir aksine elmorad castel'e,elmorad eslanta ve elmorad ronark'a gidebilmektedir.National change ile human görüntüm orc görüntüsüne dönüşmüştür sadece.Ayrıca K'ya bastığımda skill butonları bulunmamakta,skillerimi kullanamamaktayım.Bu oyundan kaynaklananan hatayı düzeltirseniz sevinirim.Saygılar.'' Yardımcı olup bunu inglizceye çeviren arkadaşa şimdiden tşk ederim.

Bu resimler de yaşadığım sıkıntıyı anlatmaya yeterli sanırım:

http://img107.imageshack.us/img107/4655/20081585028st0.jpg

http://img131.imageshack.us/img131/5439/200814185528yn2.jpg

http://img131.imageshack.us/img131/8897/20071215194019br7.jpg

Son resim charın Nation change basmadan önceki hali...KO=BUGKO
A
17 yıl
+7 ELYSIMU\u0027A SKE BELT TEKLİF ETTİLER?
Bu takas mantıklı mı sizce? Ske belt'e karşılık elysium +7 vereyimmi?
A
17 yıl
Bakım geliyor,rollback olabilir...
Konu içeriğinde işin detayına girmicem ama gene belli başlı clanlar anvil bugu bulup işi abarttılar.Unique takıları haksız bir şekilde upgrade ederek bir çeşit dupe yaptılar.Bakım sonrası roll back gelmiş olabilir,bu benim fikrim.Kimse kalkıp ta tuhaf tuhaf yorumlar yapmasın.Bakımdan sonra ne olduğunu zaten hep birlikte görücez.
A
17 yıl
TURKISH HAS XTRAP ISSUE(GM İLE KONUŞTUM)
No ss No güven demeyin.SS aldım nasıl konulacağını yazın hemen ss koyayım,gm ile konuşmamı.Ayrıca proxy numarası ve portunuda vericem.Konuşmamda turkish has xtrap issue tarzı bişey dedi onu da anlamış değilim.SS nasıl koyulur söyleyin hemen ss koyayım konuşmalardan.Paylaşmaya hazırım.
A
17 yıl
Charıma durduk yere rollback?
2 gündür askıda olan charımla oyuna girdiğimde 4 gün önce sattığım itemlerin geri geldiğini(haliyle satış neticesi kazandığım paralar gitmiş),kasmış olduğum takriben 35-40m exin gittiğini hatta ve hatta 4 gün önce rezzerken reskill yapıp buffere dönmüş olduğum halde;bugün oyuna girdiğimde skill barımda tekrar rezzer olduğumu görmem beni çok şaşırttı.Rollback isteğim olmadı,şaibeli iş yapmadım,diğer charlarda bir değişiklik yokken buna neden rollback gelmiş olabilir çözebilmiş değilim.İlginç.Bu konuda fikri olan var mı acaba?
A
17 yıl
YALAN YOK.OYUNA GİRDİM.
Bana start geldi ve şuan yüklüyor.Bakalım ne olacak?
A
18 yıl
Activex Ayarlarını yapamıyorum...
Pc yi formatladım ancak gerisini getiremedim.Gerekli sürücüleri yükledim.Jawa yı yüklediğim halde mesela mynette king odası açılmıyor.Pc den çok riskli sitelere girmiyorum ve bu gereksiz denetimleri asgariye çekip rahatça sörf yapmak istiyorum.Ayarlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Explorer 6 yüklü.Şimdiden tşk ler.
A
18 yıl
Yardım lütfen..
Pc den ve donanımdan pek anlamıyorum.Sorun vardı format attım pc ye.Gerekli sürücüleri de yükledim ama pc de ses konusunda sorunum var.Basit bir çözümü olduğunu düşünüyorum ama maalesef çözemiyorum.Formattan sonra ses konusunda ne yapılır bilgilendirirseniz sevinirim.
A
18 yıl
Yardım lütfen.Ekran donuyor ve kararıyor..
Asus ati Radeon 9250 windows xp kullanıyorum.Knight online oynarken 5-10 dk geçince ekran kararıyor ve pc kitleniyor reset atmaktan başka çare kalmıyor.Direckt x mi ati mi sorunlu anlamadım.Ati radeon 9250 nin driverini yükledim yeniden olmadı.Video driverin yok diyor installi yarıda kesiyor.Bu konuda bilgisi olan birileri yardım ederse çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.