S

Çavuş
22 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
(MODERN KÖLELİKTEN KURTULMAK!)Day Trader olmak(Tecrübeliler bekleniyor)
Arkadaşlar son günlerde ciddi araştırma yaptım konuyla ilgili.Türkçe kaynak yok bu konuda.İngilizce araştırıyorum fakat dil seviyem yeterli olmadığından sıkıntı yaşıyorum.Bunun için dilimi geliştiriyorum.

Türkiye'de bu konu hiç bilinmiyor.Çünkü toplumun çoğunda memur,garanti,ssk algısı var.Girişimci kafa aşılanmak yerine yok ediliyor.Bahsettiğim iş dünyanın en zor işlerinden biri.Anladığım kadarıyla piyasanın %90-95'i kaybediyor.Bu işten düzenli biçimde ciddi gelir sağlayan insanlar var.En önemlisi de ekonomik özgürlüğünüz oluyor.Kimsenin ağız kokusunu çekmiyorsunuz.

Konuyla ilgili birkaç video linki vereceğim.Adamlar youtubede inanılmaz içerikler üretmişler.İncelemenizi tavsiye ederim.

-Profesyonel bir day trader 2016 yılı kazancını gösteriyor.LİNK

Bu adamın ayrıca day trader eğitimi veren şirketi var.Adam IT ve bilişim alanında çalışıyormuş.Daha sonra tam zamanlı day trader olmuş.Ayrıca Amazon'da çok iyi yorumlar alan kitabı var.LİNK

-Bu adam da yaklaşık 15 senelik bir day trader.LİNKAynı zamanda trading şirketi kurmuş.Yaklaşık 80 ülke dolaşmış.Söylediğine göre day traderın işini yapabilmesi için gerekli tek şeyin internet bağlantılı bir bilgisayar olduğunu söylüyor.Dünyanın her yerinden işinizi yapabilirsiniz.Ayrıca kanalda çok doyurucu bilgiler mevcut.



Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarla konuşmak istedim.İllaki Dh'de konuyla ilgili birileri vardır.

NOT:Ayrıca borsadan para kazanılabileceği konusunda bilinçlenmemi sağlayan @Stoa adlı üyeye teşekkür ederim.
S
8 yıl
biyoloji sorusu anlamadım bakarmısınız
2. öncülü anlamıyorum resimde gösterdim nerede hata yapıyorum?çıkmış soru hata yok.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Lock up please
.
S
8 yıl
sayın admin konuyu çöpe atabilirsiniz
Beyler iyi geceler ingilizceye penguin readers kitapları+voscreen ile çalışıyorum.Yeni öğrendiğim terimleri phrase yani sözcük öbekleriyle öğrenmeye çalışıyorum.Writing konusunda pek alıştırma yapmadım.Ama writingin ingilizceyi geliştirip kelimeleri kalıcılaştırdığını biliyorum.Bu yüzden writing alıştırmaları yapmam lazım.Bunun için yabancı forumlarda,bloglarda yorum yazmayı planlıyorum.Bana bu konuda başka öneriler verebilecek arkadaşlar var mıdır?

Saygılar
S
8 yıl
phyton için codeacademy nasıldır
arkadaşlar merhaba ben codeacademyden phyton öğrenicem premium üyelik de almak istiyorum tavsiye edermisiniz?Orada direk uygulama yaptırdığı için yararlı olacağıñı düşünüyorum.Ne dersiniz bu konuda?
S
8 yıl
rasberry piye giriş ve IOT
Arkadaşlar merhaba

Ben yeni yeni rasberry pi ye başlıcam.Bence bu konuyu en iyi öğrenmenin yolu projeler yapmaktır.Fakat ben elektronik,linux,pyton,kablosuz haberleşme hakkında bir bilgi sahibi değilim.Güray yıldırımın rasbpberry pi kitabını sipariş ettim.Bu işe bu kitapla girmek istiyorum.

Üniversite eğitimimi yarıda bırakarak okul okumamaya karar verdim.Onun yerine internetteki bedava kaynaklardan yararlanacağım.Kısacası işe direk dalmak istiyorum.Bana önerebileceğiniz kendimi geliştirebileceğim fikirler verirmisiniz.Ayrıca evimde hiç elektronik alet yok.Kendime pratik beceriler katmak için nasıl ortamlardan yararlanabilirim?Mesela bu konuyla ilgili bana pratik bilgiler verecek lab'lar var mı?Neler önerirsiniz?
S
9 yıl
Cevap: Mat1 problem
S
9 yıl
]Sağlam 5 mezun arıyorum sayısal grup[seçim yapıldı]
Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar başlıkta dediğim gibi ben dahil max 5 kişilik bir çalışma grubu kuracam.Kendimden bahsedeyim:
-Liseyi tam burslu kolejde okudum
-ygs sonucum(2012):< Resime gitmek için tıklayın >
-lys sonucum(2012):< Resime gitmek için tıklayın >

Tıp fakültesi terkim.2 sene okuyup bıraktım.Sağlam bir biçimde yeniden hazırlanıyorum.Hedefim ilk 1000 ve üstü.Onun için sağlam arkadaşlar arıyorum.Ulaşmak isteyen arkadaşlar ygs lys sonuçlarıyla pm'den ulaşırlarsa sevinirim.

Sistemde şu şekilde olacak(kafamdaki sadece) ben h.içi konu çalışıyorum(k.a. kitaplardaki sorularla birlikte) h.sonu da h. içi çalıştığım konularla ilgili soru bankalarını bitiriyorum.H.sonu belli bir zamanda yapamadığımız sorular veya anlamadığımız sıkıntılı noktalarda birbirimize yardımcı olacağız ve en önemlisi fikir alışverişinde bulunacağız.Çok fazlaca yararlı olacağını düşünüyorum.

Birde forumda whatsapp grupları meşhurmuş.Whatsapp kullanmıyorum.Bu dediğimiz olayın skypeden veya başka bir platformdan olacağını düşünüyorum.Kesinlikle şaçma muhabbetlere izin vermicem.Sadece hedefe odaklı güzel bir çalışma olacak.

Herkese başarılar...

LÜTFEN KONUYU UPLAYALIM

LÜTFEN KONUYU UPLAYALIM

LÜTFEN KONUYU UPLAYALIM
S
9 yıl
Ücretli ygs lys danışmanı arıyorum
Arkadaşlar rehberlik konusunda kendine güvenen sayısalda iyi dereceye sahip üniversiteli bir rehber arıyorum.Pm'den bana ulaşabilirsiniz.Sınav sonuçlarınızı da atarsanız sevinirim.
S
9 yıl
kazık fizik sorusu
çözüp anlatabilene helal olsun
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.