M

Teğmen
22 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Yurtdışı Dil Eğitimi Mi? / 2 Yıllık Makine Bölümü Mü?
Herkese selamlar.
Şuanda çok kritik bir karar aşamasındayım. Sizin fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var.

20 yaşındayım, Türkiye'de kendi şirketim var. Aynı zamanda iş güç yüzünden sürekli üniversite sınavından düşük puan almış ve 3 sene sonunda pes ederek Hacettepe Üni. MYO 2 YILLIK Makine bölümüne yerleşmiş bulunmaktayım.

Okul evime yaklaşık 53KM. Açıkcası 2 yıllığa çok sıcak bakmıyorum. Bu okuldan mezun olunca elime ne geçecek? diye sürekli soruyorum kendime. O kadar yol gidip geleceğim, 2 yıllık okuyacağım, işimle gücümle uğraşamayacağım belki diye düşünüyorum sürekli..

Benim hayatım boyunca üniversite hedefim bir ana kampüste olup yalnızca üniversite ortamı görüp, farklı insanlar tanımaktı, belki vizyonuma bir şeyler katmaktı. Ancak ne yazık ki bu şekilde olmadı.. Üzgünüm.

Şimdi önümde 2 yol var!

1.YOL= İrlanda/Kanada/İngiltere vs.de 6-8 ay adam akıllı yabancı dil eğitimi alıp sonrasında Türkiye'de ki işimi dünyaya taşımaya çalışmak. Belki sonrasında B2 ingilice sertifikası aldıktan sonra Avrupa'da vs. bir üniversite de fakulte eğitimi almak. Bütçemde çok sorun yok, sorun olsa dahi insan isteyince her şeyi çözer diye düşünüyorum. (SONUNDA LİSE MEZUNU OLARAK KALMA İHTİMALİM VAR)

2.YOL= Ya Nasip deyip Vatan toprağında kalarak 2 yıllık Hacettepe Makine bölümü okumak. Aynı zamanda okurken Türkiye'de ki işlerime devam etmek. (SONUNDA 4 YILLIK FAKULTEYE GEÇİŞ YAPARAK, ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMA İHTİMALİM VAR)

Okula kaydımı yaptırsam, dondurmak zor oluyormuş sanırım. Dondurup gitsem gelsem yurtdışına diye de düşündüm. Dondurma konusunda da bilgilendirebilir misiniz rica etsem beni.

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. HERKESE TEŞEKKÜRLER.
M
8 yıl
B8 Passat\u0027a Alternatif?
Arkadaşlar inşallah B8 Passat bakıyorum dizel otm. bu araca alternatif olarak başka hangi araçları tavsiye edersiniz?
M
8 yıl
Akdeniz\u0027de On Numara Beş Yıldız Tatil Mekanı TAVSİYESİ?
Arkadaşlar, şuan Mersin/Silifke'deyim. İnşallah çarşamba sabahı burdan çıkıp başka bir sahil şehrine gitmek istiyorum. Böyle temiz, nezih, sakin ortamı olan. Abazası az olan, kumsal bir plajı olan bir yer.
M
8 yıl
B7 Passat Comfortline Nasıldır?
Allah'ın izniyle önümüzdeki haftalar içinde B7 kasa düşük km'li bir passat alacağım. B7 passat nasıldır? Jetta motoruyla aynı motora mı sahiptir? Ayrıca VAG.COM'da comfortline'nın hangi özellikleri açtırılabilir. Teşekkürler.
M
8 yıl
Volkswagen Passat Binicileri İçeri
Arkadaşlar Volkswagen Passat almayı düşünüyorum. 2013 kasa veya 2015 kasa'dan. Hangisini tavsiye edersiniz? (Comfortline düşünüyorum.)
M
8 yıl
BMW 5 Paketleri Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?
İnternette bakmama rağmen bulamadığım birşeydir BMW 5'in paketleri. Comfort paket, premium paket, standart paket vs. bunlar nelerdir. İçerinde neler vardır. Bilgisi olan, açıklayabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
M
8 yıl
Audi A6 vs BMW 5 Hangisini Tavsiye Edersiniz?
Arkadaşlar üst segmentlerden araç bakmaktaydım ve hoşuma giden iki araç oldu. 2012-2013 Audi A6 veya BMW 5 düşünmekteyim. Hani showroomlarında her ikisinede bindim Audi A6 bana daha konforlu ve kaliteli gibi geldi, birazda geniş sanırım. Fakat önden çekiş. Kafam karışık anlaşıldığı üzere :) Hangisini tavsiye edersiniz ve neden?
M
8 yıl
JANT BÜYÜKLÜĞÜ İZOLASYONU, KASİS VB. ETKENLERİ NASIL ETKİLER?
Arkadaşlar, Honda CR-V almayı düşünüyorum fakat jantları hiç hoşuma gitmiyor. Opisyonlarına baktım 19inch jantta var. Ben bu 19inch jantı alsam yakıt tüketimini, izolasyonu, darbe emişlerini vs. nasıl etkiler?
M
8 yıl
2016 Tuscon\u0027mu? vs 2016 CR-V\u0027mi?
Arkadaşlar merhabalar, iki araç arasında kaldım. Alacağım araç konforlu, rahat olacak ve mümkünse bagaj hacmi büyük olacak. 4x4 düşündüm ve benim tarzıma uyan iki aracın arasında kaldım. Birisi Hyundai Tuscon ve diğeri ise Honda CR-V. Alırsam 0km almayı düşünüyorum.

Sizler hangisini tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?

NOT: Tuscon 40km hıza kadar 4x4 kullanılıyormuş. Aynısı CR-V içinde geçerlimi acaba?
M
8 yıl
2016 Honda CR-V Hakkında Bilgisi Olanlar İçeri PLS
Honda CR-V almayı düşünüyorum Executive Plus modelinden. Fakat araç hakkında bilgim sınırlı. Daha önce binmiş, sürmüş arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Nasıl bir araç? Nasıl gidiyor? Başarılımı? Yalıtımı nasıl? Vb. herşey. :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.