F

Çavuş
21 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Mortal kombat grafik ayarlari problemi
Pc ye mortal kombat 9 yüklü ama pc eski olduğu icin ayarları low yapıyorum oyuna girince otomatik olarak high yapıyor, bunu nasıl duzeltebilirim?
F
5 yıl
Islemci anakart uyumsuzluğu
Merhabalar, sistemimde AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ islemci kullaniyorum anakartim arizalandi yeni anakart olarak MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ aldim fakat uyumsuz. Islemci anakarta takılmiyor soketleri farkli. Almadan önce cok araştırdım uyumlu yazıyor hatta bazi siteler islemci ve anakart icin sistem tavsiye yazilari hazırlamış neden boyle oldu benim ki? Galiba islemci am3 soket diye düşünüyorum. Uygun fiyata baska hangi anakart alınır.
< Resime gitmek için tıklayın >
F
5 yıl
AM3 Anakarta AM3+ işlemci bağlama şansım varmı?
Arkadaşlar merhabalar, elimde Asus Marka M4A88TD-V EVO/USB3 anakart var şuan işlemci AM3 x4 840, bu işlemci yerine AM3+ fx-6300 kullanmak istiyorum ama anakartım desteklemiyor bunun bir yolu varmıdır anakart değişikliği dışında? bu konuda fikri olan var mı acaba?
F
5 yıl
BF4 sürekli hesap aktivasyonu istiyor.
Arkadaşlar merhabalar, oyunun normal versiyonunu alalı baya olmuştu daha sonra Vatan Bilgisayardan PC BATTLEFIELD 4 PREMIUM EDITION CD aldım ve oyunu premium yaptım tüm haritalar felan geldi 1 aydır felan oynuyorum sorunsuz ama artık battlelog sitesinden maç arıyorum giriş yaparken sürekli origin üzerinden hesap aktivasyonu istiyor key numarasını istiyor ilk baslarda tekrar keyi girince sorunsuz oyuna devam ediyordum şimdi key daha önce kullanılmış hatası veriyor ve oyunu açamıyorum. oyunun kendi ikonuna tıklayıp oradan multiplayer premium haritalarda sorunsuz oynayabiliyorum sizce sorun neden kaynaklanıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı?
F
5 yıl
Bilgisayar\u0027a sese Duyarlı RGB led bağlama
Herkese merhabalar, Başlıkta belirttiğim gibi pc ye sese duyarlı led bağlamak istiyorum ama hoporlörü kes biç işleri ile yapmak istemiyorum. mikrafonlu sese duyarlı istemiyorum direkt sistemin ses çıkışını felan kullanarak yapmak istiyorum. BURADA Linkte belirttiğim gibi bir sistem düşünüyorum yada benzeri ledler tek tek yanmasada olur benim için. Elimde piyada Kontrolcüsü ile birlite satılan RGB şerit led var. Gücü harici adaptör ile alacağım. nasıl yapabilirim bu konuda desteğe ihtiyacım var eğer hazır satılan aparat felan varsa onuda düşünebilirim ama niyetim kendim uğraşmak. Destek olabilecek var mı?
F
5 yıl
BF4 oyundan atma
Merhabalar, oyun oynarken nedense birden internet bağlantım kopuyor ve oyundan atıyor beni. Oyundan atınca oyunda kazandığım xp'ler gidiyor mu yoksa ekleniyor mu hesabıma? bu konuda net bilgisi olan varmı?
F
7 yıl
klklklk
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
F
7 yıl
Laptop için harici ekran kartı takmak istiyorum.
Arkadaşlar herkese selamlar.
Laptopum'a harici ekran kartı bağlamak istiyorum ama bu konuda biraz bilgisizim yardımınıza ihtiyacım var. benim seçtiğim ekran kartı sanırım sistemim için fazla gelecek darboğaz olaylarına girecek gibi duruyor sizce en yüksek alabileceğim ekran kartı hangisi olur bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Sitem bilgisi olarak:
i3-2330m
4gb ram
nvidia 1 gb 520mx ekran kartım var. oyunları oynuyorum ama artık yetmemeye başladı lolde bile cok düşük fpslere düştüm 20lere kadar indi öyle 100+ fps versin felan gibi bir niyetim felanda yk zaten kasmasın yeter gta 5 bile oynuyorum cok rahat bir şekilde en düşük ayarlarda. ondanda cok az iyileşme olsa yetiyor ayrıca film felan izliyorum çözünürlük olarak full hd olsa yetiyor.

yeni pc alacak param yk elimde biraz malzemem varken bi ekran kartı almak istiyorum sadece.
ben ekran kartı olarak
asus-mini-gtx950-gddr5-2gb-128-bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2803&gid2=965&compare=geforce-gtx-950m-2gb-vs-hd-i3-2330m

ekran kartını baglamak için gerekli aparatlar ve psu var elimde. harici ekran olarakta Viewsonic XG2700 model ekranım var onu kullanıcam.
F
7 yıl
Nargileden Tat Alamama
Arkadaşlar herkesele selam klasik kahveci pirinç ser nargilem var. alfakhker tütün kullanıyorum(Orjinal) kefo marka köz kullanıyorum ama ne yaptıysam nargiledeki acı tat gitmiyor aynı nargileye farklı lüle, marpuç,tütün,kömür hepsini kullandım ama o acı tat gitmiyor kesinlikle kafayı yicem.
gittim silikon marpuc aldım gene düzelmedi, yeni nargile seri aldım gene düzelmedi, yeni lüle aldım gene düzelmedi neden böle oluyor bi fikri olan varmı acaba ? aynı yerden eniştemede almıştık nargile 2 yıldır o içiyor sorunsuz şekilde benmkinden tat gelmiyor. yardımcı olabilecek arkadaş varmı konuda?
yeni çelik set veya krom alın demeyin para yok :)
F
7 yıl
eski sitem pc yi canldırmak için yardım lazım...
Arkadaşlar eski bir pc var kenarda köşede duruyordu dedim onu cıkarayım biraz adam edeyim de yeğene vereyim takılsın onunla diye. sistem bilgisini attım ve yardımınız lazım bu konuda.
bu sistem için benm buldugum bir ram var umarım uyumludur sistemimle. şuan tek çözemedim konu nasıl bir ekran kartı takmalıyım buna, 1 x PCIe x16 slotu var bitane oraya bütce dostu bişeyler yardımcı olursanız sevinirim. :)
ANAKART
benim bulduğum ram RAM

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.