S

Onbaşı
18 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonu
Bu sene düzenlenen 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri' nde Antalya MuratPaşa Belediyesi' nin sponsor olduğu Orhan Okulu şampiyon oldu. Buradan da şunu anlıyoruz ki başarılı olmak için çok paraya ihtiyaç yok. Antalya MuratPaşa Belediyesi' ni bu kardeşimize sponsor olduğu için ve spora olan katkılarından dolayı kutlamak lazım. Keşke ülkemizde her belediye böylesine önemli organizasyonlarda bir sporcuya destek olsa da ülkemizde futbol dışında da bir sporun olduğunu ve nice başarılı sporcularımızın olduğunu anlasa millet.
S
9 yıl
Marshall Kulaklık Garanti Belgesi
Selamlar, Marshall Major Black kulaklığım bozuldu ve garanti belgesi yok. Yaptırabilmek için garanti belgesini ödünç vermek isteyen birileri çıkar mı acaba?
S
9 yıl
3. Havalimanı ve kadın mühendisler
Merhabalar, bugün Milliyet'te şöyle bir haber gördüm:http://www.milliyet.com.tr/beyaz-baretli-melekler-gundem-2069517/

Ben de bir kadın mühendis adayı olarak şantiyede bulundum, ancak 3. havalimanını inşaat alanını görme şansım olmadı. Burada çalışan kadınlar projenin dünya çapında en büyük projelerden biri olduğunu ve burda çalışmaları sayesinde yurtdışından bir sürü iş teklifleri aldıklarını söylemişler. Tabi ki yaptıkları işi basına kötülemezler ama baya da övmüşler projeyi.

Siz genel olarak ne düşünüyorsunuz 3. havalimanı hakkında? Elbette bu da siyasileştirilmiş bir konu ama okuduğum bölüm açısından da İstanbul'daki mevcut hava trafiğini artık 2 havalimanına sığdırmanın imkansız olduğunu biliyorum. Açıkçası ben de umutluyum bu projeden. Çevre konusunda endişesi olanlar için haberde bir sürü bitkinin yok edilmek yerine başka yere taşındığı da yazıyor. Ekonomi bakımından da büyüme sağlayacağı kesin.

Ne diyorsunuz?
S
9 yıl
Kulaklığım bozuldu, nerede tamir ettirebilirim?
Merhaba Marshall Major kulaklığım bozuldu ve garantisi yok. En uygun fiyata nerede tamir ettirebilirim? Öğrenciyim ve gerçekten parasız bir dönemdeyim. Teşekkürler.
S
9 yıl
Samsung S4 Mini telefonum bozuldu
Merhaba, 1 saat önce telefonum normal açık konumdayken bir anda telefonu açarken çıkan siyah arka fon üzerine Samsung S4 Mini vs. yazısı çıktı ve telefon öyle dondu. Pilini çıkarıp taktım ama sonuç yine aynı oldu. Sonra telefon açıldı ama bir süre sonra yine aynısı oldu.

Neden oluyor bu? Servise vermeden halledilebilir mi? Teşekkürler.
S
9 yıl
Türk Hava Yolları Vazgeçme Reklamı
Merhabalar, demin denk geldim bu reklama ve bayıldım. En az THY Iğdır reklamı kadar başarılı bence. Ordu-Giresun'a yeni başlayan seferler üzerine yapılmış. Çocukların hepsi yine birbirinden sevimli. Nedense bu tür memleketli reklamlar beni çok etkiliyor Siz ne düşünüyorsunuz?

Link:https://www.youtube.com/watch?v=vl3swM1hCeY
S
9 yıl
Neden böyle yapıyor?
Beyler toplaşın, ben işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım 1 hafta önce bizimle aynı okuldan bir kızla facebook'ta arkadaş olup konuşmaya başladı. 3-4 gün önce sabah saat 5e kadar içip muhabbet ettiler. Bu akşam da konsere gittiler ve 3.30ta döndüler. Kız beni biliyor.

İşin içinde seks olmadığına eminim, onunla sadece arkadaş olmak istediğini, beni çok sevdiğini ve yanlış yargılara vardığımı söylüyor ama ben bunları hazmedemiyorum. Haksız mıyım? Daha önce de bir kızla böyle olmuştu, ben kızım bundan hoşlandığını anlayınca görüşmemesini istemiştim.

Ara ara böyle bir kız arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama arkadaş olma biçimi biz ilişkiye başlamadan önceki hallerini anımsatıyor. En azından gündüz buluşsa, teke tek aktiviteler yapmasa ne bileyim...

Çıldırmak üzereyim, belli ki onu yeterince tatmin edemiyorum ve böyle duygusal arayışlara giriyor ama ona sorsanız her şey normal, ben büyütüyorum. Ne yapayım ben?

Yaşlar: 20-21
S
9 yıl
BTK\u0027da staj yapan var mı?
Özelden bir şey sormak istiyorum. Teşekkürler.
S
9 yıl
Çabucak tahlil sonucunuzu öğrenme yöntemii!
Öncelikle yok akp'yi övüyorsun pis yandaş falan filan diyecekler geri çekilsin. geçenlerde birçok insanın işine yarayacak birşey öğrendim ve aydınlandım.. sizleri de aydınlatmak istedim. tüm amacım yemin ederim bu (artık ülkedeki iyi gelişmeleri anlatırkan böyle yemin etmek gerekiyor ne hale geldik neyse ).

Efendim malum hastaneye gittiğimizde kan ya da idrar tahlilimizin sonucunu eskiden günler sonra şimdi de 1 günde falan alabiliyoruz anca. üst üste hastaneye sırf tahlil sonuçları için gitmek koyuyor tabi sağlık bakanlığı ilginç bir şekilde bunu düşünmüş ve cidden bir çözüm getirmiş, ben de bunu geçenlerde tahlil sonucumu 1.5 saatte alabileceğim söylendiğinde öğrendim. anlatıyorum dinleyin:

yakın zamanda anadolu kuzey kamu hastaneleri birliği kurulmuş. istanbul anadolu yakasındaki belirli hastaneler (tüm hastaneleri yazmayı üşendim sitesinden bakıverin http://anadolukuzey.gov.tr/) anadolu kuzey laboratuvarına bağlı. bu labarotuvar da aynı şekilde yakın zamanda kurulmuş ve tahlil sonuçlarını 1.5 saat gibi rekor bir sürede öğrenebiliyorsunuz. yetmiyor bu birlikte bulunan hastanelerdeki doktorlar bilgisayardan tahlil sonucuna ulaşabiliyorlar. yani başka bir hastaneye gittiğinizde yine kan falan vermek zorunda kalmıyorsunuz. çok güzel değil mi abi? ben hükümetten bağımsız olarak sağlık bakanlığını kutladım valla. umarım avrupa yakasında hatta tüm türkiyede de yapılır. siz ne düşünüyorsunuz? haberiniz var mıydı, yararlı oldu mu cidden?
S
9 yıl
Türk Dizilerinde Oynayan Hollywood Oyuncuları
Bugün Hollywood'dan ne de çok kişi gelmeye başladı konuk oyuncu olarak Türkiye'ye değil mi? Çoğumuzun bundan birkaç sene öncesine bakınca sinema salonlarında vay anasını sayın seyirciler nidalarıyla izlediğimiz kişiler teker teker evlerimizi şenlendiriyor, mesela birkaç yıl önce Kurtlar Vadisi’ne gelen Charlize Theron Bunlardan sonuncusu da Dukan Hyska oldu. Adam Spiderman, Titanic gibi filmlerde aksiyon koreografı olarak yer almış, atladığım başka filmleri varsa bilenler aydınlatsın bi zahmet İzleme şansı olanlar oldu mu bilmiyorum geçen TRT’deki Filinta dizisine konuk oldu, ben çok başarılı buldum sahnelerini.. Filinta'ya bi girdi bıçaklar mıçaklar fırlattı ortalığı yıktı geçti biz ki Cüneyt Arkın'ın yüz kişinin arasına silahsız girip de kurşunlara rövaşata attığı filmlerle büyüdük Bundan sonrası için umarım daha çok yıldız gelir de Türkiye'ye biz de nasipleniriz vallahi, sizler nasıl buldunuz Hyska'yı merak ediyorum izleyen var mı Filinta'nın son bölümünü?

Görüşlerini paylaşmayanlar evden çıktıktan sonra acaba ütünün fişini çektim mi diye tereddüte düşer inşallah
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.