R

Teğmen
17 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Kayıtsız olan parmağımla telefonun parmak izi kilidi açılıyor
Herkese selamlar Mi 11 lite cihazına sahibim, parmak izi baş parmağıma kurulu geçen gün telefonu işaret parmağımla elime alıp yanlışlıkla açmıştım, bugün de telefon şarjdayken yine aynısı oldu işaret parmağımla telefon açıldı cihaz orijinal bu neden olur bilgisi olan var mı?
R
2 yıl
Tavsiyeniz nedir?
-
R
2 yıl
asdfadsf
asdfasdf
R
3 yıl
Silinebilir
Konu silinebilir
R
3 yıl
Lenovo ideapad gaming 3 beklemeye aldıktan sonra açılmadı
Arkadaşlar cihazı kabloda bırakıp mutfağa gitmiştim. Dönüp geldiğim vakitte baktım ki ekran açılmıyor siyah ekran kaldı, space tuşuna basınca müziği durduruyor ekran gelmedi bi 3-4 kere yeniden başlatınca geldi bu problemin nedeni ne olabilir ?
R
3 yıl
Djdjrjdj
arkadaşlar notebook u yeni aldım gaming ideapad 3 gayet iş görebilir bir bilgisayar. Ama bilgisayarda video izlerken seste anlık kesilmeler
R
3 yıl
Xiaomi Airdots S aldım çakma ve başka ürün çıktı
Arkadaşlar herkese selam. 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden kız arkadaşıma Airdots S aldım. Airdots diye bir ürün geldi, Airdots S ile alakası yok neyse mağazayla iletişime geçtim para iadesini hemen yaptılar sağolsunlar. Ürünü yarın kargomuz tarafından almaya gelicekler dediler 1 hafta oldu ürünü almaya gelen yok. Ürünü kullanmaya başlasam mı napsam yoksa arayıp iade süreci ne durumda onu mu sorayım ?
R
3 yıl
The witcher 3 MSVCR120.dll bulunamadı alıyorum yardımcı olabilecek var mı
< Resime gitmek için tıklayın >

Resimde olduğu gibi alıyorum yeniden yüklememe rağmen sorun çözülmedi bilgisi olan var mı nedeni nedir ?
R
3 yıl
Yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar selamlar bizim mahallede bir abi var sürekli hakkımda doğru tahminler yapıyor geçen gün internette arattığım bir kaç şeyi söyledi şifremi sürekli değiştiriyorum bilgisayarımda antivirüs var sizce bana nasıl erişiyor bu bilgileri nasıl buluyor yardımcı olur musunuz ?
R
3 yıl
lenovo ideapad gaming 3 anlam veremediğim sorun sizce nedir ?
arkadaşlar selamlar yarım saat falan bi oyun oynadıktan sonra kapattığımda ekranda bu şekilde kalıyor neden böyle oluyor sizce bilgisi olan var mı ?




< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.