E

Çavuş
16 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Samsung A31 [ANA KONU] Kullanıcılar Kulübü
Galaxy A31 özellikleri

< Resime gitmek için tıklayın >
Galaxy A31 akıllı telefon model ekonomik açıdan sarsılmaya başlayan tüketici dünyasına uygun fiyatlı bir alternatif olmaya çalışacak. Dörtlü kamera paketi ve büyük batarya modelin can alıcı noktaları durumunda.Galaxy A31 modelinde 6.4 inçlik Super AMOLED ekran 2400x1080 piksel çözünürlük sunuyor. U şeklindeki çentik tasarımı çerçevesiz ekran görünümüne katkı yapıyor. Parmak izi okuyucu ekrana entegre.Yonga seti tarafında Helio P65128 gb hafıza bulunuyor kamera paketinde ise 48MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 5MP çözünürlüğünde derinlik sensörü ve 5MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ön kamera ise 20MP çözünürlüğünde.5000mAh kapasiteli bataryanın 15W hızlı şarj ile desteklendiği Galaxy A31 modelinin can alıcı diğer bir noktası A31 ile açılmış bir ana konu bulamadim. Kullanıcıları bu posttan devam edebilir. Bilgi ve fikir paylaşımında bulunabiliriz. Almak isteyenlere yardımcı olur ve yön gösteririz.
E
4 yıl
Helio P65 işlemci denildiği kadar kötü bir işlemcimi sizce arkadaşlar
merhaba arkadaşlar forumlardan vesaire araştırdığım kadarı ile samsung a31 ve a41 de kullanılan Helio P65 işlemci yonga seti yerden yere vuruluyor 2 telefonu kullanan biri olarak tek memnun kalan benmiyim sizin yorumlarınızı da merak ediyorum
E
10 yıl
ttnet arıza oldugunda eve geldiğinde ücret alıyor mu
ttnet arıza oldugunda eve geldiğinde ücret alıyor mu
E
10 yıl
Samsung Galaxy Trend Plus mu Yoksa Samsung Galaxy Win mi
Nedenleriyle Beraber Açıklarsanız Çok Sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.