F

Onbaşı
16 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Ankara Dil Akademisi Prime Pack Kitabı Aranıyor
Arkadaşlar Ankara Dil Akademisi'nin Prime Pack kitabı elinde olup satmak isteyen arkadaşlar
bana ulaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >
F
4 yıl
Endüstri Mühendisliği Atama
Arkadaşlar merhaba. Endüstri Mühendisiyim puanım 80,9. Şu an Yds sınavına hazırlanıyorum. Mühendis atamalarında, düz memur atamalarında şansım nedir? Düz memurluktan mühendisliğe geçiş için şartlar nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
F
6 yıl
kpss 2020
Arkadaşlar Endüstri Mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim bu sene kendimi denemek için lisans kpss sınavına girdim. Hedefim 2020 için en az 80-85 yani iyi bir puan almak. Şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum.Bana tavsiyelerinizi yazabilir misiniz?
F
7 yıl
ms project
Arkadaşlar microsoft proje ile daha önce proje hazırlayan varsa iletişime geçebilir miyiz?
F
7 yıl
Endüstri Mühendisliği okuyanlar bakabilir mi?
Arkadaşlar üretim stajı yaptım iş etüdüyle alakalı sorular ve bu soruda çok takıldım:
ZAMAN ETÜDÜ çalışması: İşletmede operasyonların standart zamanları belirlenmiş midir? Evet, ise hangi teknik kullanılmıştır. (Zaman etüdü veya sentetik zamanlama sistemi) Standart zamanların işletmede hangi amaçlarla ve nerelerde kullanıldığını açıklayınız.


Nedir bu standart zaman yani bir işi yapma süresine payları ekleyerek yaptığımız zaman mı? Araştırdım netten kronometreyle tutup pay ekliyorsun ama yaptığım işletmede yok dediler bu soruyu cevaplamam lazım mülakat da olacak bakabilir misiniz?
F
7 yıl
c sharp ve veri tabanı bilen arkadaşlar bakabilir mi?
Arkadaşlar c sharpta veri tabanı içeren bir program yazmam gerekiyor. Programı buldum ama nasıl yazacağımı bilmiyorum ilgilenen arkadaşlar yazabilir mi?Isparta çevresi de olabilir arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var.
F
7 yıl
c# ve matlab bilen arkadaşlar bakabilir mi?
"İşletmedeki herhangi bir problemi veya rutin bir işlemi ele alarak, form sayfası (kullanıcı ara yüzü) bulunan, C#, MATLAB ve/veya bildiğiniz bir programlama dilinde bir program yazınız ve bu programın işlevini açıklayınız. Burada belirlenen program İŞLETMENİN BİR PROBLEMİNİ ÇÖZMEYE YÖNELİK OLMALIDIR."
Arkadaşlar bir işletme yani fabrika için siz olsaydınız hangi sorunu çözmeye yönelik program yazardınız fikriniz var mı mantığını kuramadım?
F
7 yıl
java-yazılım
matlab bilen arkadaşlar yapamadığım sorular var bakabilir misiniz?
F
9 yıl
endüstri mühendisliği
arkadaşlar erciyes üniversitesinin eğitimi mi alanya keykubat mühendislik fakültesinin eğitimi mi sizce daha iyidir
F
9 yıl
autocad 2010
arkadaşlar 2 boyutlu çizimde içten teğet dıştan teğetlik durumlarını bilen var mı yay dairenin altından geçiyorsa içten teğet oluyor yay yarıçapıyla daire yarıçapını topluyorsun falan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.