A

Çavuş
08 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
SAMSUN NX FOTOĞRAF MAKİNESİ İLE AVRUPA UÇAK BİLETİ
merhaba arkadaşlar bu makineden alıp kampanyadan yararlanıp yurt dışı bilet alan oldu mu? sanırım mil ile bilet almak ile aynı şey. karşılaştığınız bir sorun oldumu? tavsiyeniz varmı? ben haftaya formu ileteceğim.
A
10 yıl
KAMPANYA OLAN KOZMETİK ÜRÜNLERİ
merhaba, ben böyle bir konu göremedim. bir süredir clinique marka bir pilling arıyorum. baktığım yerlerde bir indiirm kampanya göremedim. bilgisi olan varmı?
A
10 yıl
LONDRA VE BRİTANYA GEZİSİ
Herkeze merhaba, bu sene uzun süredir planladığım bir yurt dışı gezisini gerçekleştirdim.
tur ile gidildiğinde avrupanın en pahalı destinasyonuna kesinlikle kendi imkanlarınız ile gitmenizi tavsiye ederim.
ben tatilimde londra-cardif-edinburg ve oxfordu gezdim.
Şehirler arası ulaşım çok kolaydı hemde maliyetler planlamayı erken yapmanız durumunda oldukça düşük. Londra içinde de metronun girmediği bir cadde yok. haritada gördüğünüz heryere metro (tube) ile ulaşabiliyorsunuz.
vize pasaport anlatılan ve abartılan kadar sıkıntılı değil bence. Önemli olan rahat olmanız ve size ne sorduklarını anlamanız.
ben londra ile ilgili bir konu göremedim, gitmeden önce sormak istediğim birçok basit şeyi bile uzun araştırmalar ile öğrendim. planlarında ingiltere tatili olanların sorularını yanıtlıyabilirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.