H

Çavuş
27 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
Antifrizli Cam Suyu Kullanımı?
Arkadaşlar malum kış aylarına giriyoruz, silecek sularının donmaması için antifrizli cam sularının kullanılmasının şart olduğunu biliyorum. Bugün çiçekçi marka oto cam suyu aldım -22 ye kadar antifrizli. Fakat üzerinde suyla karıştırılmasıyla ilgili hiçbir şey yazmıyor. Geçen kış hiç suyla karıştırmadan başka marka antifrizler kullandım, hiç donmadı tek dezavantajı kaportada mavi renk bırakması. Bunun dışında bir zararını görmedim. Kısacası illa normal suyla karıştırarak mı kullanmak gerekir yoksa marketlerden aldığımız gibi sade bir şekilde de kullanılır mı? Bir zararı olur mu?
H
12 yıl
silinebilir
.
H
12 yıl
Donma problemi
Selam arkadaşlar. 2004 Peugeot 307 HDI XR sahibiyim. Aracın sabahlar vites donma problemi var. Çok soğuk gecelerden sonra bu sorunu yaşıyorum. Ankarada yaşıyorum bu arada. Benzer sorunu olan arkadaşlar var mı? Vitesi kaçta bırakırsam bırakayım, sabah boşa alamıyorum, daha doğrusu yukarı aşağı hareket ediyor ama sağa sola mümkün değil. Çalıştırdıktan 10 dakika sonra yavaş yavaş açılıyor.
H
13 yıl
Kablosuz modem tavsiyesi
Selam arkadaşlar. Bana tek portlu, wireless ve en ucuz ama sorunsuz bir modem tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Kullanım alanım; bir masaüstü bağlantısı ve laptop olacaktır.
H
14 yıl
Nokia E 71 Ovimaps kontör sorunu
Arkadaşlar telefondan GPS e giriyorum, Ovimaps'in en son sürümünü yükledim fakat çevirimdışı çalışmasını seçmeme rağmen program'a girince 50 kuruş kontörden düşüyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca GPRS e bağlı değilken de harita çok ayrıntısız gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz?
H
15 yıl
DİJİTAL GÖSTERGE SORUNU YARDIM
arkadaşlar bende 93 model tempra sw sx 1.6 var fakat son günlerde dijital göstergede benzin, hararet,devir ve hız göstergeleri yanıp sönüyo ya da full gözüküyorlar. ankarada yaptırabileceğim bir yer varmı acaba? yardımcı olursanır çok sevinirim şimdiden teşekkürler
H
15 yıl
SATILIK 5.1 ses sistemi
Arkadaşlar Miyako marka 5.1 ses sistemimi satmak istiyorum.Kesinlikle hiçbir sorunu yoktur, kutusuyla birlikte ANKARA' dan elden verilmek üzere satılacaktır. Satma nedenim, odam çok ufak olduğu için verimli kullanamıyorum,bunun yerine 2.1 herhangi bir sistem almayı düşünüyorum.
Takas düşünmüyorum.
özellikler:

- 3.5" subwoofer / 5x 3" hoparlör

-45 Hz~200 Hz(subwoofer)

-100 Hz~20Khz(speakers)

-boyutlar: 90x130x100(hoparlörler) 145x195x200(subwoofer)



FİYAT:40 TL

------resimlerinide koyuyorum---


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
15 yıl
İnternette Hafıza sorunu Lütfen Yardım!!
Arkadaşlar psp de internete bağlandığımda, bazı siteleri açamıyorum(örneğin facebook), hafıza yetersiz gibi bi hata alıyorum. Halbuki hafıza kartım 2gb ve boş.Bunu nasıl haleldebilirim, lütfen yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler
H
16 yıl
NOKIA NEMESIS SUITE PROBLEMI
arkadaşlar telefona ispanyolca dil seçeneği eklemek istiyorum.bildiğiniz gibi bunun için nokia nemesis suite gerekiyor
bu programı kurdum.Pc suite telefonu görüyor fakat, nemesis suite te telefonu göremiyorum. nedeni nedir acaba bi çözüm warmı?
H
17 yıl
hangi ekran kartını seçmeliyim arkadaşlar?? ayudame por favor/yardım lütfen[;)]
1- HIS 512MB ATI RADEON X1650 PRO IceQ(AGP8X)

2-SAPPHIRE 512MB ATI RADEON X1650 PRO(AGP8X)

arkadaşlar anakartım ASUS P4SP-MX. bu anakart hangisi destekler, hangisinin performansı daha iyi,hangisi daha fazla ısınır,hangisini almalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.