A

Teğmen
03 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Pandemi Sürecinin Zararı Asgari Ücretli ve Az Gelirli Vatandaşa, Yararı ve Karı Bütün Şirketlere
Mart 2020 den beri kısa çalışmaya ayrılan çalışmayan (sözde) işçiler çalıştırılıyor az maaş veriliyor hemde corona virüsü ile başbaşa bırakılıyor karşılığı daha asgari ücret bile değil. Ama diğer taraftan şirketler ne sgk pirimi ödüyor ne maaş ödüyor kazandıkları paralar ise kılçıksız ceplerinde. İşçilere mobbing uygulanarak şikayet etmeleri halinde işten çıkarılmaları ile tehdit ediliyor hiçbir sosyal medyada adam akıllı benzer konular yok olan hep gariban vatandaşa hep işsize elbet birgün bunun hesabı sorulur
A
4 yıl
Antalya için hangi lastiği almalıyım
Merhabalar arkadaşlar çevredeki arkadaşlarım benim biraz aklımı bulandırıyorlar yaz lastiği mi almalıyım yoksa 4 mevsim mi? Biliyorsunuz Antalya da çok soğuk hava olmaz sadece yağmur olur. zihnimi bulandıran arkadaşlar Antalya'nın yağmuru çok olur ıslak zeminde yaz lastiği iyi performans vermez o yüzden 4 mevsim lastiği al derler. benim araçta 4 mevsim lastik var ve formunu yitirmekte çok ses yapmakla birlikte yakıta da çok fazla etki ediyor. hangi lastiği almam gerekiyor Antalya da yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
A
4 yıl
Bu Körü Körüne fanatiklik de ne ?
Hiç tanımadığı insanlara ana avrat küfür edilir futbol takımı, siyasi parti, marka, logo fark etmez körü körüne savunur. Doğru yanlış kavramı ayrımı yok illa ki kendi tuttuğu desteklediği yada kullandığı markayı partiyi yada takımı birincidir. Başka alternatifi de yoktur, karşı tarafa da saygısı da yoktur. sosyal medya sözlük forumlarda sürü gibi bıktırdınız bitin bir an önce.
A
4 yıl
SİZCE BU KADAR YAKMASI NORMAL Mİ?
merhabalar aracım 2004 megane 2 1.4 lpg li geçen cmts günü 100 TL lpg aldım 50 TL de benzin aldım aldığımda 4 diş lpg yarı depoya kadar da benzin göstergesi geldi bu süre zarfında aracı sabah ve akşam kullanıyorum sabah 20 dk. akşam da 30 dk. civarı haftada 1 günde 50 km kadar uzun yolum var bu 1 haftada şimdiye kadar 210 km yol yaptım 1 diş lpg kaldı çeyrek deponun altına da benzin göstergesi gösteriyor sizce bu tüketim normal mibana sanki çok fazla gibi geliyor aracı çok sıkıştırmadan kullanıyorum maksimum 3.500 devirde vites çeviriyorum ki oda nadir 2,5 -3,0 devir arasında geziyorum.
A
5 yıl
ÜLKENİN YÜZ KARASI GALERİCİLER
Arkadaşlar işini düzgün ehliyle namusu ile yapan tüm galericiler üstüne alınmasınlar. Ama ki bunlardan bazıları vardır ki ucuz arabayı pahalıya satar elinizdeki gözünüz gibi baktığınız değerli arabanızı kelepir fiyata alırlar sonra da etrafta ben işimi şöyle yaparım ben işimi çok dürüstçe yaparım millet galerileri kötülüyor biz ne yaptık diye dolanırlar. Beter olun acınızdan ölün iş yapamayın. Öyle doluyum ki öyle sahtekarlar var ki bunların içinde başımdan geçen olayı anlatmak isterdim ama çok uzun olduğu için kimsenin ekstradan zamanını almak istemiyorum
A
7 yıl
Ülkenin en yavaş internetini ben kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar ülkenin en yavaş internetini ben kullanıyorum. Dsmart net 66 TL ödüyorum hattımın görebileceği maksimum hız 4mbit ama gördüğüm hız 2 mbit bunda da kopukluklar yaşanıyor 2 mbiti zar zor görüyorum. Antalyanın merkez ilçesi kepez de ikamet ediyorum 2 yıldır TTKOMa dilekçe mi vermedik telefonla bağırıp çığırmadık mı ne yaptıysak yapalım değişmedi bununla ilgili ne yapabiliriz fikri olan var mıdır ne edelim başka hangi alternatif ne olabilir? :(((
A
7 yıl
BRAUN KF 47 ÖNERİ
Arkadaşlar filtre kahve makinesi arıyordum aşağıda linkteki ürün takımını gördüm aynı ürünü kullanan arkadaşlar var mı ürünün hakkında ne düşünüyor sunuz?
http://www.avansas.com/mehmet-efendi-colombian-filtre-kahve-seti.html
A
7 yıl
(ÇÖZÜLDÜ)irql not less or equal windows 10 hatası acil yardım
merhabalar arkadaşlar son iki gündür bu hatayı alıyorum bundan önce ramlerim değişti sistemde değişmeyen 2 parça kaldı güç kaynağı ve işlemci bu mavi ekranlardan bıktım bu neyden dolayı oluyor bf4 e girince 3 dk geçmeden bu hata geliyor neden olabilir formatı dün attım yine karşıma çıktı
WIN 8,1 FORMAT ATTIM DÜZELDİ
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
(ÇÖZÜLDÜ)CRUCIAL BANA GÖNDERDİ AMA ŞUAN UPS ANTREPODA GÖRÜNÜYOR
Arkadaşlar Merhabalar amazon.com dan ram satın almıştım 1 yıl önce bozuk çıktı ramleri Crucial e göndermiştim Crucial de ramlerin sıfırını ups kargoya teslim etti kargo bilgisine baktım şuan Antrepoda Bekletiliyor. görünüyor böyle durumda süreç nasıl işliyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi gümrüğe mi girecek yoksa direkt mi gelecek.

Arkadaşlar invoce de 103 paund ürünün değerinin %18 vergisini ödedim 240 liraya amazondan bana gelmişti bozuldu değişime gönderdim cruciale onlarda sıfırını gönderdi gönderirken 20 lira bir masraf birde gümrük vergisi 90 lira oldu yine bana 350 lira hayırlı uğurlu olsun.
A
7 yıl
CRUCIAL BANA GÖNDERDİ AMA ŞUAN UPS KARGO DA
Arkadaşlar Merhabalar amazon.com dan ram satın almıştım 1 yıl önce bozuk çıktı ramleri Crucial e göndermiştim Crucial de ramlerin sıfırını ups kargoya teslim etti kargo bilgisine baktım şuan Antrepoda Bekletiliyor. görünüyor böyle durumda süreç nasıl işliyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi gümrüğe mi girecek yoksa direkt mi gelecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.