M

Çavuş
30 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
GTA5 %6 Civarı Save Dosyasına İhtiyacım Var
Arkadaşlar GTA5 de father and son görevinden sonra freaks and strangers görevine geçemiyorum o görev bitirilmiş şekilde save atabilecek birisi varsa çok memnun olurum. Soru işaretine geldiğim zaman hiçbir şey olmuyor. Save dosyaları belgelerimde Rockstar Games / Profiles klasöründe, şimdiden teşekkürler.
M
10 yıl
24 Bin (Mimarlık-İnşaat)
Dostlar 24 bindeyim neresi gelir ?
M
10 yıl
Abra A5 v1.1.2 Sıcaklık Normal Mi?
Dostlar merhaba.
Oyun oynamazken notebookta hiç bir şekilde sıcaklık sorunu olmuyor hatta soğuk bile oluyor. 48-55 derece arası değişiyor ekran kartı ve cpu sıcaklıkları.
Oyun oynadığım zaman ise bana garip gelen olay şu ekran kartı (gtx 860m) 70 dereceyi bile zor bulurken işlemci (i7 4710MQ) 80 dereceyi buluyor. Bu durum normal midir ? İşlemci sizce en fazla ne kadara çıkabilir? Bir de oyun oynarken işlemci çekirdeklerinden biri yüzde 100 olurken diğerleri çok daha düşük oluyor işlemcinin ısınmasını bu mu yapıyordur ?
Not: Notebook soğutucusu KULLANIYORUM.
Şimdiden teşekkürler.
M
10 yıl
Gameranger Stronghold Crusader v1.1
Evet dostlar fazla iyi değilim ama kötü de değilim gameranger üzerinden stronghold crusader oynayacak insan arıyorum gelin oynayalım
M
10 yıl
Hacettepe / İnşaat Mühendisliği
Dostlar merhaba Hacettepe'de bu sene yeni açılan bir bölüm inşaat mühendisliği sizce kaç binle alır en iyi ve en kötü ihtimaller bana yardımcı olunuz 24.000 sıralamam var inşaat mühendisliği önerilerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.