S

Çavuş
26 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
MSI NOTEBOOK DEĞİŞİMİ HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba...

Yaklaşık iki yıldır memnuniyetle kullandığım MSI VR 330 model notebook, garanti süresinin dolmasına yaklaşık bir ay kala arıza yapınca yetkili
servisi olan ANKO BİLGİSAYAR'a bırakıldı.Kısa bir zaman sonra "Kuzey köprüsü çipinin" arıza yaptığı ortaya çıktı.Ben şahsen işlerimin yoğunluğu dolayısı ile hiç kendilerine uğrayamadım.Telefonla arayıp ne zaman tamir olacağını sorduğumda "ilgili notebook'un parçalarının az olarak bulunduğu, Türkiye'ye gelmesinin beklendiği ancak bunun biraz uzun sürebileceği" bilgisini aldım.Bundan sonraki süre zarfında -bir ay- haftada bir-iki kez olmak üzere telefonla görüşerek takibini yaptım.Bir kez de MSI Türkiye merkez ile görüştüm.Kendileri de parça tedariki konusunda yetkili servisin söylediğini teyid ettiler.
Evde notebook u aynı zamanda iş amaçlı olarak kullandığımdan, serviste uzun süre kalması epey problem yaratacaktı, Allahtan kardeşim aynı model notebookunu kullanmam için bir süreliğine bana verdi de işlerimi halledebildim.

Bir aylık süreyi birkaç gün geçtiğinde tekrar servisi aradım ancak maalesef gerekli olan parça henüz Türkiye'ye gelmemişti.Ben de kendilerine danışarak ürün değişim talebinde bulundum.Onay verdiler... tabii bir de üretici firmanın merkezinden (Tayvan) onay beklendi.Sonuçta onay geldikten sonra geçtiğimiz Perşembe günü itibariyle servisi değişimi formunu benim adıma kardeşim teslim aldı ve Cumartesi günü de ilk notebook u satın aldığım
firma olan EXA BİLGİSAYAR'dan başka bir ürünü, üzerine biraz daha para ekleyerek satın aldım.

Bu süreç zarfında ANKO BİLGİSAYAR yetkililerinin gösterdiği ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür ediyorum ayrıca Kadıköy EXA BİLGİSAYAR yetkililerine de ürün değişiminden önce yaptıkları bilgilendirme ve ürün değişimi esnasında gösterdikleri kolaylık için ayrıca teşekkür ediyorum.

Özellikle notebook gibi hassas bir cihazda herkese sorunsuz kullanımlar diliyorum...

Görüşmek üzere...
S
18 yıl
GT LEGENDS DEMO yardım lütfen
Selam arkadaşlar, dün akşam GT LEGENDS ve gene aynı yapımcı firmanın GTR FIA RACING adlı oyunlarının demolarını
indirdim.İlk önce GT LEGENDS i çalıştırdım.(Default Set up'la) malum ekran kartlarını zorlayan bir oyun olduğu için hiçbir ayarıyla
oynamadım.Quick race e gelmeden evvel menülerde dolaşırken ekran dondu ve fonda çalan müzik kesik kesik gelmeye başladı.
ctrl+alt+del yaptığımda bilgisayar yanıt vermediği için son çare kapatıp tekrar açtım.Start up la yüklenen programlar belki etkileyebilir düşüncesiyle hepsini kapatıp tekrar demoyu çalıştırdımFakat oyuna giremeden menülerde dolaşırken bilgisayar yine kilitlendi.Daha sonra ikinci demoyu denedim.Gene aynı şey oldu.İşin ilginç tarafı kardeşim ben evde yokken çalıştırdığında oyuna girmiş ancak çıktığında kilitlenmiş.Demoları Uninstall edip genel virüs taraması yaptıktan sonra tekrar yükleyip çalıştırdığımda da yine birşey değişmedi.Sırf bu oyunları oynarım diye aldığım MOMO direksiyonu da deneme fırsatım olmadı.

Sistemim: ASUS anakart + 3.2 Ghz AMD + ATI 9600 XT Ekran kartı + 1024 Mb Ram

şu ana kadar QUAKE 3 - F.E.A.R. - NFS MOST WANTED gibi yüklü sistem gereksinimi isteyen oyunlarda dahi (detay kapatıp)
herhangi bir problem yaşamadım.

Oyunun websitesinde starforce kopya korumasının demoda da olduğu belirtiliyor.Sorunun bundan mı yoksa sistem uyumsuzluğu veya demo setup ında gözardı ettiğim herhangi bir özellikden mi kaynaklandığı hususunda yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.