I

Teğmen
23 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
sihirdar isminin yanına kelime ekleme
beyler bu özellik yeni geldi heralde nası yapılıo bilen varsa yardımcı olabilirmi,
I
9 yıl
Sezonun en iyi orta koridor oyuncusu?????
Tmm naru Türkiye'nin en yetenekli ve en iyi oyuncusu ama sezona baktığımız zamn sanki bu ödülü hakeden immortoru siz ne düşünüyorsunuz???
I
9 yıl
Sc2 başlangıç için tavsiyeye ihtiyacım var
Sc2 ye yeni başlıyorum kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım tavsiyesi olanları bekliyorum
I
9 yıl
4 Yıldır Ygs ye giren Tıp Fakültesi Öğrencisiyim Sıralama ile İlgili Sorularınızı Alabilirim
Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim yalnız benim tecrübeler mf alanında tm grubuyla ilgili net bilgi sahibi değilim o yüzden tm ci arkadaşlar kusura bakmayın şimdiden tşk.
I
9 yıl
20 k da olanlar puanınız kaç?
Evet arkadaşlar cvplar:))
I
9 yıl
Lig yerleştirmesi için YarDıM
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 30 oldum yalnız dereceli 10 oyun tamamlamadığım için ligim yok. Tamamlamama sebebim ise klasik mid solo kavgası sebebiyle bi takım düzeni oluşmayıp 5-0 çekmemdi.Şimdi tekrar başladım son maçı da kazanırsam 10 da 3 olcak ve beni bi lige atacak.Bu aşamadan sonra benim lig atlamam daha zor mu olacak yoksa ligimin düşük olması bi önem arz etmeden her galibiyet sabit olarak bana puan mı getirecek. Şimdiden tşk.
I
9 yıl
Gençler sınava zor diyenler var!!!!!!
Neymiş efendim sınav zormuş!!
Ben sınava 4 kere girmiş biri olarak gördümki geçen yıllardan bi farkı yok.normalde 100 neti aşamayan adam(küçümsemek için söylemedim)sınavda 100 neti geçemicem diyip üzülüyor ve sınavın zor olduğunu söylüyor.Bu tip davranışların kimseye faydası yok.
Sınav değerlendirmem ise Türkçede geçen yıllara göre paragraflar kısaydı bu yüzden kolaydı matematik normaldi ama insanın o an aklına gelmemesi terlettti muhtemelen fen aşırı basitti sosyalde normaldi ama bazı gereksiz saçmalıklarda vardı her zamanki gibi. Herkesin gönlüne göre olsun iyi akşamlar. ( tıp fakültesi öğrencisiyim)
I
9 yıl
Kredi onay işlemi
Arkadaşlar bana öğrenim kredisi çıktı dün e devlet şifresini aldıktan sonra onaylamak için siteye girdiğimde 11 ocağa kadar onay işlemini yapan öğrencilerin bilgi aktarımının yapıldığını ve başka zaman denememi söyleyen yazı çıktı.bugün girdim durum yine aynı.Acaba durumu bilen veya aynı durumla karşılaşan var mı?
I
10 yıl
Edm
Ankarada dj dersleri veren bir yer biliyormusunuz?
I
10 yıl
Kyk ne zaman açıklanacak
Evet bilen varmı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.