S

Teğmen
22 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Laptop açılmıyor, hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bir bakar mısınız?
Merhaba öncelikle. Olayı anlatayım. Asus N550jk-cn167d model laptopumda ekran bir süredir sadece yatay konumda görüntü veriyordu yani dik ve dar açılarda görüntü alamıyordum. Sanırım temazsızlık gibi bir sorun vardı. Ben de laptopu kapatıp içini açtım ve ekran kablosunu laptop kapalıyken çıkarıp geri taktım. Yalnız takarken giriş soketinden küçük bi kıvılcım çıktı ve sonra hiç bir şekilde laptop çalışmadı. Pil gömülü olduğu için bu işlemleri yapmadan önce pili çıkarmak aklıma gelmemişti.
Power tuşuna basınca laptop hiç bir şekilde tepki vermiyor. (Bildirim ışıkları yanmıyor, fan çalışmıyor vs.)
Bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılar sanırım bu konuda pek bilgili değiller. Ben de servise göndermeyi düşünüyorum.
Sizce anakart yanmış mıdır? Tahmini maliyeti nedir?
Bir de laptopta ssd ve hdd var. Dvd writeri sökmüştüm. Servise ne şekilde göndermemi tavsiye edersiniz ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
S
8 yıl
Laptopta oyun oynarken 2-3 snlik takılmalar oluyor.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir şöyle bir sorun yaşıyorum. Laptopta oyun oynarken ekranda 3-4 snlik takılmalar oluyor. Sanırım donanımsal bir arıza çünkü defalarca format attım, işletim sistemini değiştirdim aynı sorun devam ediyor. Harddisk kaynaklı olabilir diye SSD'ye geçtim yine düzelmedi.

Alakalı olabilir diye söyleyeyim şöyle de bir problem var. Laptop uyku moduna geçmiyor. Videosu:https://www.youtube.com/watch?v=whC_jPk2ZQE

Sorunun neyle alakalı olduğunu bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Laptop model: Asus N550JK-CN167D

Edit: Yazmayı unutmuşum. Son zamanlarda yine oyun oynarken oyun donuyor, ekran gidip geliyor ve şöyle bir hata alıyorum '" Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" Ekran görüntüsü;

< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
SSD takılı Asus laptopumu servise göndereceğim. Bir kaç sorum vardı.
Merhaba arkadaşlar,
Laptopun ekranında donanımsal bir arıza oluştu. Şöyle ki ekran 90. civarı açıyla dururken ekran gidiyor ama dar ve geniş açılarda açınca ekran geri geliyor. Temazssızlık gibi bir problem oluşmuş sanırım.

Laptopu servise göndermeyi düşünüyorum yalnız şöyle bir sorun var. Ben daha önce HDD yuvasına SSD takmıştım. Çıkan HDD'yi de optik sürücüyü çıkarıp yerine sata 2 portuna takmıştım. Malesef laptopu ilk aldığım düzene çeviremiyorum çünkü HDD tek parça olduğundan windows kuramıyorum. Servise göndermeden önce hangisini yapmam garanti dışı kalmaması adına daha doğru olur?

1-HDD yuvasında SSD, optik sürücü duruyor.
2-HDD yuvasında HDD, optik sürücü duruyor. (HDD'yi depo olarka kullandığımdan ve tek parça olduğundan windows kuramayacağım. Dolayısıyla serviste laptop açılmayacak.)


Bu arada aynı sorunu yaşayan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Yani laptop garanti dışı kaldıysa boşuna servise göndererek zaman kaybetmeyeyim. Teşekkürler şimdiden.
S
8 yıl
Darbe almış İphone 6 cihazımın garanti durumu ne olur?
Bugün telefon kanepeden parke zemine düştü ve köşesinde resimdeki gibi hafif darbe izi var. Daha önce ekran gevşekliğinden ve uyku/uyandırma tuşunun bozukluğundan çarşamba günü Zorlu Center'da randevu almıştım. Sizce garanti dışı kalmış mıdır? Cihazda başka bir çizik/darbe yok. Henüz 2 aylık. Sadece tuşu değiştirseler benim için kafi. Yorumlarınızı bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Asus laptopumda Kulaklıktan ses kötü geliyor. [Windows 10]
Merhabalar. Windows deeamspark premium ile windows 10 pro sürümünü kurdum. Daha önce 8.1 industry pro sürümü vardı. Windows 10 temiz kurulumdan sonra kulaklıktan sesin Kalitesiz geldiğini farkettim. Asus console da windows 10'da yok sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop marka : Asus n550jk-cn167d
Kulaklık marka: Snopy Rampage SN-R3
S
9 yıl
Kulaklıktan ses kötü geliyor. [Windows 10]
Merhabalar. Windows deeamspark premium ile windows 10 pro sürümünü kurdum. Daha önce 8.1 industry pro sürümü vardı. Windows 10 temiz kurulumdan sonra kulaklıktan sesin kalitesiz geldiğini farkettim. Asus console da windows 10'da yok sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop marka : Asus n550jk-cn167d
Kulaklık marka: Snopy Rampage SN-R3
S
9 yıl
Windows Vista ile Windows 10\u0027a geçebilir miyim?
Merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Ben de dreamspark üyesiyim ve laptopta windows 8.1 endustry pro yüklü. Ben de laptopuma, eski masaüstü bilgisayarımın windows vista starter kurtarma cdsiyle windows vista yükleyebilir miyim? Vista'yı da windows 8.1 e ve sonra windows 10'a güncelleyebilir miyim? Teşekkürler şimdiden...
S
9 yıl
Trafik kazası...Hata payı ne olur sizce?
Merhabalar bugün küçük bir trafik kazası yaşadım. Tutanağın resmi aşşağıda. Pazartesi evrakları vericem. Sizce hata payı nasıl sonuçlanır?
Ek: Kamyonun döndüğü yol hem trafiğe kapalı hem de ters şerit olduğundan karşı tarafı haksız buluyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Playcard gecikme faizi tam olarak nasıl hesaplanıyor?
Merhabalar. Yapı kredi öğrenci kredi kartımda son ödemesi geçen 200 tllik borcum var. Sürekli otomatik çağrı geliyor borcunuzun asgarisini ödemezseniz günlük gecikme faizi gelir diye. %2 küsurlardaymış gecikme faizi oranı. 1 ay ödemezsem faiziyle beraber borcun tam olarak hesaplamasını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
S
10 yıl
A4 TECH BLOODY V7 GAMING MOUSE Anti-Vibrate ayarı var mı?
Merhabalar. Bu ürünü almayı düşünüyorum. Bu üründe A4 TECH XL-750BH'deki gibi ANTİ-VİBRATE var mı? Teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.