B

Çavuş
20 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Xbox one s 2021 alınır mi?
Merhabalar herkese, daha önce hiç konsol sahibi olmadım hep PC oyunları oynadim fakat artık PC de pek oyun oynamak istemiyorum, işim gereği zaten saatlerce PC basındayım ve oyun oynamak istemiyor canım. Sık sık şehir değiştirdiğim için PC toplamıyorum ve laptop kullanıyorum. Bu yüzden biraz kompakt olarak düşündüğüm Xbox one s almayı düşünüyorum. 2.el alacağım bütçem çok degil, zaten hergun oturup 4-5 saat oynama amacim hiç yok, arada akşamlar 1-2 saat takılmak, kız arkadaşımda arada takılsın diye uygun fiyatlı Xbox bakıyorum.
Son çıkan oyunları oynama gibi bir idealim yok, gamepass alıp oradaki oyunları oynamak amacim. PC üzerinde zaten standart 30-60 fps oynuyorum genelde oyunları. (Gtx 1050 ekran kartı o yüzden PC üzerinden oynamak sıkıntı)
letgodan bulunduğum bölgede bir ilan buldum 1500 tl ye Xbox one s garanti kutu yok 2,5 yıllık cihaz, kontrolcunun sol joystiginde hafif kayma varmış sorun yaratmıyormuş, daha henüz deneme fırsatım olmadı.
Cihaz özellikleri bu şekilde, sizce 1500 tl ye alınır mi? (1600 dü 1500 e düştü)
Not: bütçeni arttır series s al one x al ya da PC topla gibi yorumlar istemiyorum, amacim ucuza oturduğum koltuktan oyun oynamak.
tesekkurler şimdiden.
B
6 yıl
Rj11 girişi ethernet ile değiştirme.
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, şimdi daha önceki konuda bahsettiğim bir internet dağıtma işlemim var kısaca özet geçeyim, ben dark RangeMAX WRT350 bu üründen alacağım, arkadaki evde internete bağlı modemden bir ethernet kablosu çekeceğim (yaklaşık 20-25 metre) bu cihaza bağlayacağım fakat kablo kirliliği olmaması için ben bu ethernet kablosunu bizim evin kapısındaki panodan odamdaki prize getirmek istiyorum, oradan da prize taktığım access pointe ethernet ile bağlayacağım bu sayede yukarıdaki modemden interneti kablolu olarak access pointe bağlayıp kendi evime interneti getireceğim. Sorunum şurada, prizi söktüğümde (rj11 soketi mevcut) rj11 e mavi ve beyaz kablo gidiyor, onun dışında yalnızca siyah,sarı ve kırmızı kablolar mevcut başka hiç bir kablo yok, ben ethernet bağlantısını access pointe nasıl bağlayabilirim?
B
6 yıl
Tek dış hattan iki internet
Merhaba arkadaşlar biz yeni bir ev yaptırdık, arkamızdaki ev ile aramızda 10 metre mesafe var ama kot farkı da var o yüzden internet çekmiyor tam olarak (internet bizde) internetimizi yukarıdaki evin dış hattını kendimize geçirdik (kendi imkanlarımız ile) şimdi üst komşu(dayım oluyor) da internet kullanmak istiyor, biz türktelekomu aradık onlarda evde port yok dilekçe vermeniz gerekiyor dedi, bulunduğumuz bölgede en yakın türktelekom bayisi 1 saat uzaklıkta (araba ile) ve köy gibi bir yer olduğu için dilekçeyi verdikten 1 hafta içerisinde port çekmezler (muğladaki öğrenci evime dilekçe verdikten 3,5 ay sonra port bağladılar) benim sorum şu şimdi o tek dış hat kablosunu bölsek, üst eve komşum kendi internetini bizde aşağı eve kendi internetimizi bağlasak olur mu?

Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım, yanlış ise affola :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.