B

Onbaşı
24 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Eskişehir Akustik Rapor ve Akustik Proje
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çıkardığı Binaların Gürültüye Karşı Korunması hakkında ki yönetmelikten dolayı binalarda 31.05.2019 tarihinden itibaren Akustik Proje ve ya Akustik rapor alınması sorunla hale geldi. Bu yönetmelikle bakanlık son yılların yapılarda karşılaşılan büyük sorunu olan çevre gürültüsü ve komşu kaynaklı gürültüleri azaltmayı amaçlıyor. Yeni çıkan yönetmelik ile yeni ruhsat alınan yapılar için C sınıfı eski ruhsatlı yapılar için D sınıfı zorunluluğu getiriliyor.

Peki bu sertifikalar kimler tarafından verilecek? D-1 Temel Bina Akustiği Sertifikası'na sahip tüm işletmeler bu belgelere verebilecek. Fakat binalar tamamlandıktan sonra da ses yalıtımında sorun yaşamak istemiyorsanız bu belgeyi almak için doğru kuruluşları seçmelisiniz. Çünkü ses izolasyonunda ısı yalıtımından farklı olarak yanlış yapılan uygulamalarda düzeltilmesi zor ve maliyetli sonuçlara yol açılabilmektedir.

Lia mimarlık Eskişehir ofisi olarak akustik rapor ve akustik proje tasarımı yapabilmek için gerekli olan D-1 Temel Bina Akustiği sertfikası'na sahibiz. Buna ilave olarak C-1 tipi bina akustiği ve A-2 tip mühendislik akustiği sertfikalarına da sahip uzman ve deneyimli kadrolarımız tarafından ses yalıtımı için akustik rapor ve akustik projeler hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilir, 0 222 225 25 87 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

akustik rapor ve akustik proje
www.liamimarlik.com
Instagram sayfamız
facebook sayfamız
B
7 yıl
4000-5000 arası render notebook
Merhaba
4000-5000 civarı ofise alacağım bilgisayar için önerileriniz nelerdir. 3dmax,Sketchup, Photoshop ve autocad ağırlıklı olarak kullanılacak programlar.
B
7 yıl
Eskişehir\u0027in içmimarlık firması Lia Mimarlık
Lia Mimarlık Eskişehir'de 2015 yılında açtığı ofisi ile faaliyetlerine başlamıştır. Daha önce yurtdışı projelerde uygulama odaklı çalışan ortaklarımız daha önceden kazandıkları tecrübe ve birikimlerine müşterilerine aktarmayı amaçlanmaktadır. Lia mimarlık mimari proje, içmekan tasarımı ve uygulamaları, ceohe tasarımı ve görselleştirme işleri ile inşaat alanlarında hizmet vermektedir. Eskişehir'de içmimarlık faaliyetlerine 2016 yılında başlamasına rağmen 1 yıl gibi bir sürede Erdemli Mobilya, Özgül mobilya, Ufuklar Mobilya, Faruk halı, Atmosphere cafe gibi bir çok mekanın tasarım ve uygulamasını tamamlamıştır. Bunun yanında onlarca konut içmekan tasarım ve uygulamasıda yapılmıştır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamızın hedefi müşterinin beklenti ve hayallerini gerçeğe dönüştürmektir. Bunu yaparken sunulan görseller ile iş bitiminde ulaşılan görseller arasında farkı minimalize etme ve farklı sonuçlar ortaya çıkarmadan müşterinin memnuniyetini en üst düzeyde tutulmaktadır.
www.liamimarlik.com
Instagram sayfamız
facebook sayfamız
B
16 yıl
acil yardım sz 650 ye xp yuklemek için
ben sony sz 650 ye vista 64 bıt ve ya xp yukleyecem ama recover cd sı olmadıgı ıcın hata yapmak ıstemıyorum. bu yuzden ılk olarak ne yapmalıyım nasıl yedeklemem lazım c yi bılen varmı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.