S

Çavuş
17 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Yurtdisinda dil okullari
Ozellikle avrupa'da bildiginiz,deneyimlediginiz,guzel, ekonomik dil okullari hakkinda bilgi almak istiyorum.En iyileri hangileridir hangilerini tavsiye edersiniz? hangilerini etmezsiniz?
S
8 yıl
Metal muzik icin kulak ici kulaklik
Daha cok metal icin kulak ici kulaklik tavsiyesi istiyorum.Biraz yuksek sesle müzik dinliyorum.Tefonda kullanilacak.Kulakliklarin kulagimdan kaymasini hic sevmiyorum.Max 100 tl.10, 20 tl oynama olabilir kalite farkı cok fazla varsa.
S
9 yıl
Google play store uzerinden satin alim
Google play store uzerinden oyunla ilgili birsey alsam faturaya yansir mi
S
9 yıl
Google play store\u0027dan LoE alma
Google play store'dan alirsam internete yansir mi ya da herhangi bi yerde faturası gözükür mu?LoE alip Tomb Pillager miracle rouge yapacagim bunun hakkinda gorusleriniz neler?
S
9 yıl
CS GO EKRAN AYARLARI
http://i.hizliresim.com/48gXEJ.png Bu özelliklere artı olarak daha fazla çözünürlük nasıl ekleyebilirim?4:3 yaptığım zaman ekranın sağ ve sol kısımlarında siyahlıklar oluşuyor nedeni nedir acaba?Ve hangi ayarlarda oynamamı önerirsiniz?
S
9 yıl
Takılma sorunu basit takılmalardan değil.
LENOVO Z510 I7 bilgissayarımı geçen sene ağustos gibi aldım yaklaşık 1 yıl oluyor.Bu zamana kadar hiç bir sorun yoktu,son günlerde oyun oynarken internette gezinirken bilgisayar takılmaya başladı, hiç bir şekilde cevap vermiyor ve bu kısa aralıklarla devam ediyordu taa ki bilgisayarı kapatana kadar.Bilgisayarı kapatıp açtığımda bir süre sonra aynı olay tekrar başıma gelmeye başladı artık canımı sıktı bu iş.Çözüm önerileriniz nelerdir virüs programı ile tarattım bütün torrent,indirilinler dosyasındaki herşeyi sildim ama nafile...
S
9 yıl
Leshrac Immortalı
Leshrac immortalına Disruptor immortalı verilir.Haziranın 14 ünde takasa açılıcak Pm atın konuşalım.
S
9 yıl
Mouse tavsiye
Arkadaşlar f/p bakımından bir mause önerisi istiyorum.MOBA oyunlarında kullanacağım.Öyle çok cartu curtu olmasına gerek yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
9 yıl
Mouse tavsiye
Arkadaşlar f/p bakımından bir mause önerisi istiyorum.MOBA oyunlarında kullanacağım.Öyle çok cartu curtu olmasına gerek yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
9 yıl
MOBA MOUSE
Arkadaşlar f/p bakımından bir mause önerisi istiyorum.MOBA oyunlarında kullanacağım.Öyle çok cartu curtu olmasına gerek yok
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.