P

Teğmen
14 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
1 Yılda TM İçin Kaynak Önerileri
Selamlar;

EE Mühendisliği okuyorum.Son yılımda okul bittiğinde tekrar sınava girip Hukuk Fakültesi okumak istiyorum.Daha önce TM'den hiç hazırlanmadım. Bu süreçte TM sürecinde başlangıç-orta seviyede dersler için kaynak önerebilir misiniz? Nasıl bir yol izleyeyim? 1 senede çalışmalarım biter mi?
P
3 yıl
Hukuk Fakültesi Kazanmak?
Arkadaşlar selam;

25 yaşındayım. Ortalama bir devlet üniversitesinde 4.sınıf Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum. Bir aksilik olmazsa bu sene okul bitecek.Farklı şehirde olduğum için yurtta tek kişilik odada kalıyorum. Uzun zamandır Hukuk Fakültesi için düşüncelerim var.Bölüm olarak farklı bölümler ancak üniversite hayatını ve daha sosyal ortamı bulunduğum okul şehrinde hiç yaşayamadığım için ve birazda sosyal yönümün(İkna kabiliyeti,dil vs...) iyi olduğunun farkında olmamdan dolayı son 1 senede Hukuk için hazırlanmak istiyorum. Son sınıfta seçmeli derslerim kaldığı için toplamda 2 dönemde 4-5 ders alacağım bu yüzden çok yoğunluğum olmayacak.Üniversite sınavı için hazırlanma zamanım olabilir. Bazı sorularım var bunları yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.

  • 25 yaş hukuk fakültesi için geç bir yaş mı?
  • Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyan birinin Hukuk Fakültesi içi tekrar hazırlanıp girmesi mantıklı mı? O enerjiyi sene içerisinde nasıl yakalayabilirim? 5 sene oldu üniversite kazanalı
  • Daha önce Eşit Ağırlık'tan herhangi bir çalışma yapmadım.Yani; Edebiyat,Coğrafya vs... temelim yok.Ancak ezber yönüm iyi olduğu için üstesinden gelebilir miyim?
  • Genel olarak tavsiyeleriniz ve önerileriniz nedir? Misal hukuk kazandım 30 yaşında bitmiş olacak çok mu geç sizce?


Netlerime gelecek olursak ortalama başlangıçta biri olduğumu düşünebilirsiniz. Tek sıkıntı diploma puanım 74.Bu sebeple sıralamada beni geriye atıyor biraz moralim bozuluyor gibi ama büyük bir problem mi?

Aklıma sorular geldikçe yazarım...

Herkese başarılar,teşekkürler.
P
6 yıl
Kiralık Araç Kaza Hakkında Sorularım...
Arkadaşlar selamlar;

Geçtiğimiz hafta G*renta şirketinden maksimum güvence yaptırarak kiraladığım bir araçla (renault clio otomatik hb) kaza yaptım.Karşıdaki araçta trafik sigortası vardı.Bizde doğal olarak sigorta+kasko vardı.Tutanaklar tuttuk,ıslak imzalı kısımlarda dahil olmak üzere her türlü belgeyi temin ettik(polis geldi tutanağa çizim vs yaptı...) ve olay yerinden ayrıldık 2 saat sonra... Belgeleri G*rentaya verdim eksiksiz ve diğer aracı aldım.

Bu sabah telefona mesaj gelmiş Eksper raporu sonuçlandırılmıştır tarzında "Sigorta şirketleri arası mutabakat" tarzı bir şey yazıyor. Kusur %100 bana verilmiş.

Şimdi sorum şu;

Bizim araçta kapıda çökme ve yırtılma var yürüyende sıkıntı yok sadece şanzıman kendini kilitlemiş galiba kazada.Karşı araçta kaput,sürücü kapısı ve tampon kısımları hasarlı içe göçme var ve yürüyen konusunda da hasar çıkacak gibi. Bu durumda %100 bize verilmiş.G*renta maksimum güvence adı altında sizce bize masraf çıkartır mı? Yani bizden herhangi bir tutar talep edebilir mi? Daha önce yaşayan oldu mu? Belgeleri eksiksiz verdik biz G*rentaya

< Resime gitmek için tıklayın >

"Yolda devam eden karşı tarafın arabası = A"

-Konu yanlış yerdeyse özür dilerim-
P
7 yıl
Türktelekom Prime (Şebeke Önceliklendirmesi?)
Selam arkadaşlar ULTRA 12 GB tarifesine geçtim başka bir faturalı tarifeden.Merak ettiğim nokta Prime tarifelerinde şebeke önceliklendirmesi mevcut mu? Sonuçta TT prime en üst paket grubu var mı böyle bir önceliklendirme? İnternet hızında falan?
P
7 yıl
Meyvesat.com || Meyve sat,para kazan! (Ücretsiz Oyna!) \"\"AKTİF BONUSLAR\"
Selam arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni açılan bir oyunu sizlerle paylaşmak istiyorum.Oyun henüz 16 günlük ve 500 e yakın aktif üyesi var.Oyundaki mantık basit; Oyuna kayıt olup başladığınızda 1 adet ücretsiz sınırsız ömürlü ağaç alabilecek kredi veriliyor.Bu krediyle ağaç alıp ağaçlardan topladığınız meyveleri satıp,para kazanabilirsiniz.Üretimi yüksek ağaçlarla beraber üreteceğiniz ve doğal olarak satacağınız meyve miktarıda artacak. Oyunda depo ve karakter ömrü yok 7/24 canlı desteğiyle oyunda kafanıza takılan tüm soruları site içerisinde sorabiliyorsunuz.

GÜNCEL AKTİF BONUSLAR;

-Giriş bonusları x3 katı kazandırıyor.
-Referans yarışmasıyla en çok üye getirip aktiflik sağlayanlara özel üretimli ağaçlar hediye!
- +%10 EK Yatırım bonusu (Tüm kredi satın alımlarında ekstra %10 hediye kredi!)



Refli üyelik:http://meyvesat.com/register.php?ref=226
Refsiz üyelik:http://meyvesat.com/

Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/Meyvesatcom
P
7 yıl
17.28 / 17.38 Arası
Şahsen 17.28 / 17.38 arasında sonuçların geleceğini düşünüyorum.Memurların mesaisi bitti Geçen sene lys sonuçları da yanlış değilsem bu civar aralıklarındaydı
P
7 yıl
Google yeni Doodle\u0027ı
Çok tatlı olmamış mı ?

P
7 yıl
,
.
P
7 yıl
ASUS K556UQ CORE İ5 7200U // SSD TAKILABİLİYOR MU?
Arkadaşlar selamlar vatan bilgisayardan "ASUS K556UQ CORE İ5 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK" bilgisayarını alacağım ancak ssd yok.Bu bilgisayara Samsung EVO 850 SSD takabilir miyim? Nasıl takabilirim? Ya da genel olarak bu billgisayara ssd takılıyor mu? Takılırsa hangi tip takılıyor?

Ürün linki:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555uq-core-i5-7200u-2-5ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html#genel-bakis
P
8 yıl
Bu netlerle 100k gelir mi ? (Şimdiden sagolun)
Turkce: 29
Sosyal 14
Mat 21
Fen 25


Ygs 1 2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.