N

Çavuş
13 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
Ram Alacagım
İnternet üzerinden ram alacagım. Fakat uyum saglamama veya kaldırmama, diger ramime uymama ihtimallerinden biri vardır diye düşünüyorum. O yüzden size gerekli fotografları atacagım, ve bana 4/8 gb alabilecegim ramlerin modellerini söylerseniz, çok mutlu olurum. Herkese ıyı gunler ıyı sabahlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
Kulaklığa gelen ses mikrofondan gidiyor
Kulaklıgıma gelen ses aynı şekil skypede ya da ts3'de oldugum arkadaşlarıma da gidiyor bunu nasıl halledebilirim yardımcı olabilir misiniz?
N
8 yıl
MİKROFON SORUNU
Bilgisayarımda mikrofonlarda sıkıntı var ses çok çok az gidiyor ne yapmaliyim mikrofonda sorun yok başka bilgisayarda denedim gayet güzel ses gidiyor,
S-220™ Speaker System bu sistemim var buna da Rampage SN-R2 kulaklığını taktım. Driverlerde eksik yoktur herhalde realtek falan yükledim çözüm değil ne yapmamı önerirsiniz?
N
8 yıl
Twitch Yayın Yardım
Twitch yayın yapıyorum fakat çok eksigim var mesela !lig yazdığında ligimin yazmasını istiyorum yani moobot'u kullanmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı?
N
8 yıl
Siyah Ekran
Bilgisayarımı gece açık bırakmıştım kalktıgımda bir baktım birsürü web sayfası açılmış saçma sapan programlar indirmiş japon programları, sonra silebildigimi sildim ve antivirüs programı indirdim AVG indirdim, bilgisayara reset attim bilgisayar şimdi hiç açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Bilgisayar açılıyor kasa çalışıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor, nedir sıkıntı, ekran ile bilgisayar bağlantısında sorun yok.
N
8 yıl
Arkadaşımdan iphone 6 almayı düşünüyorum
Telefonun home tuşu bozuk, kapat aç tuşu bazen calısıyor bazen calısmıyormus. Bir de bataryası sıkıntılıymıs, sizce ne kadar fiyat vereyim. Bu sıkıntıların tamir fiyatlarını ayrı ayrı yazabilir misiniz? Ve tamir etsem ne kadar sağlıklı olur? Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
N
8 yıl
Lol maç kaydetme
Oncelıkle merhaba, lol maclarımı kaydetmek istiyorum, yaptıgım ilginc playsleri kaydedıp arsıvlemek istiyorum, lol recorder yazıyor heryerde ama programda 6aydır güncelleme gelmiyor ve sıkıntı yaşıyorum izleyemiyorum hata veriyor, yeni bir sürüm falan filan bir şeyler diyor, siz nasıl kaydediyorsunuz veya hangi programı öneriyorsunuz?
N
8 yıl
FRISBY X8 GAMİNG MOUSE MACRO SORUNU
Öncelikle merhaba, bugün mouse aldım fakat macro yazılımını bulamadım gx5 var gx6 var gx7 var gx9 var ama x8 in macro yazılımı yok, nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilecek var mı?
N
8 yıl
Hp Masaüstü Ram Sorunu
PC Model: HP Pro 31130 Microtower PC

Intel(R) Core(TM) i5 CPU
3.20GHz
2,00GB ram

ATI Mobility Radeon HD 4850

öncelikle merhaba arkadaşlar. bugün ram alacaktım bilgisayarcıya gittim dedi bilgisayarınızı getirin deneyelim sorun olmasın. götürdüm, 4gb 1600mhz ram alacaktım adam taktı fakat bilgisayar resetleniyor falan dedi. Bu anakarta ekran kartı zor bulunuyor falan dedi, sorun nedir, ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
N
9 yıl
Lol\u0027de makro kullananlar yardım pls
Arkadaşlar yeni oyun mousesi aldım frisby markası makro ayarladım oyun dışında yapınca oluyor fakat lol'de olmuyor tuşa basmamışım gibi hiçbir şey olmuyor, kullananlar yardımcı olabilir mi bir ayar yapmali miyiz, ya da bir yanlısım mı var?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.