B

Onbaşı
07 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
ip6s sıvı teması
Merhaba,
Yaklaşık 25 günlük garantisi kalan ip6s cihazımın dün nöbette üzerine su döküldü. Hemen kurulayıp cihazı kontrol ettiğimde cihaz çalışıyordu ardından cihazı kapattım ve bir kaç saat kapalı kaldı fakat daha sonra açmak ve kullanmak zorunda kaldım. Telefonun dokunmatiği ve hoparlörü çalışıyor arama yapıp konuşabiliyorum internete de bağlanıyor onlarda sıkıntı yok. Ses tuşları çalışmıyor, ses kendi kendine kısılıyor ve uygulama sesleri çıkmıyor. Sabah eve gelince hemen kapatıp pirince gödüm. Öyle duruyor şu an.
Cihazı Teknosa'dan almıştım fatura tarihi 12 Şubat Apple garanti sorgulamada garanti bitiş tarihi 3 Mart 2018 olarak gözüküyor. Sizce nasıl olsa garantisi de bitmek üzere deyip cihaza telefoncuda mı baktırmalıyım? Yoksa Teknosa'ya ya da Apple Store'a mı başvurmalıyım? Apple sıvı temaslarında tamir değil de belli bi ücret karşılığı değişim cihazı verme yoluna gidiyor sanırım. Ücret de bin küsür tl herhalde. Değiştirdikleri cihaz eski telefonun aynısı mı oluyor ve garanti durumu nasıl oluyor? Teknosa'nın yaklaşımı nasıl oluyor? Ücret karşılığı değişim yapıyor mu? Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler :)
B
8 yıl
İnternet recovery dünya simgesinde kalıyor
Merhaba,
Şeytan dürttü Mac'e format atayım dedim cmd+r ile başlatıp disk izlencelerinden diski sildim. Sonra yeniden yükle dedim güzelce dolarken son anda hata verdi. Çıkıp tekrar yeniden yükle dedim bu sefer çubuk dolmaya bile başlamadı. Sonra gittim kapadım bilgisayarı internet recovery ile açayım dedim. Fakat onda da tık yok. Dünya simgesi çıkıyor ağı seçip internete bağlanıyorum sonra da öylece duruyor hiçbir şey olmuyor. Gözünü seveyim bi yardım eli uzatın :(
B
10 yıl
Cevap: *İphone 4s ( İos 8.1 ) Ana Konu
Arkadaşlar merhaba,
Ben de 4s kullanıcısıyım, ios 8.1 e geçtiğimden beri Google Drive uygulamasını indiremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba aranızda? Önceki sayfalara pek göz atamadım, daha önceden konuşulduysa eğer kusuruma bakmayın.
Bir de cihaz 2 yıla yaklaştı, ince kap kullanıyorum ve son iki kapın arkası bir süre sonra potluk yaptı. Batarya şişmesi gibi durum olabilir mi sizce? Gerçi dışarıdan fark edilebilecek bişey midir bilmiyorum :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.