M

Onbaşı
07 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Satılık HM 11 Assasin Cardinal Gates 700ap 3.8k gold
Legendary seviye 2 dagger bulunmaktadır ve tüm gem slotları açıktır. (Bütün gem slotlarını açmanın maliyeti yaklaşık 1200 gold) Seviye 3 için gerekn True profane silahı mevcuttur bankada bulunan stinger ms ve üzerindeki para ile kolayca silah yükseltilebilir.
Neredeyse Bütün atak gemleri mevcuttur. (35ap gem, 4ap Kırmızı gem, 4 ap Mavi gem, 3 ap 200 life drain mor gem, ve 5 ap turkuaz peridot gem)
Karakter 50 Hm11 %32 dir.
Server Cardinal Gates dir. (Cardinal Gates, Hao District, Greenhollow, Spirit’s Rest Birleşmiş durumdadır bu serverlarda olan arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz)
Mist slah, Hm decoy ve Hm Heart stab açıktır.
Üzerinde 3800 gold ve 11.8k HM coin bulunmaktadır.(Hm Coinler ile F10 oyun içi Store dan alışveriş yapılabilir. 1200 Gold satılarak alınmıştır.)
Premium Rank neredeyse 8 dir bir kaç alışverişle 8 olur. (Rank 9 da bankaya inventoryden erişim vardır. eğer üzerindeki hm coin harcanırsa rank 9 olur)
49 Gün premium u mevcuttur.
Faction rütbesinde son seviyededir. (500 prestij puanı ile alınan kutu alınabilir)
Belt True Oathbreaker gerisi son seviyededir.
Soul badge mevcuttur. Q yu kullandığınızda 1 sn ekstra resist veren skill bufflı badge vardır.

Fiyat olarak 1000TL düşünüyorum. Ankara'da Elden satmak tercihimdir diğer türlü alışveriş şekillerini sevmiyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj bırakırsa iletişime geçebiliriz.
Karakterin ismini kapatmamın sebebi güvenliktir bazıları böyle şeyleri Ncsoft a şikayet etmektedir. Daha fazla bilgi isterseniz fotoğraf yollayabilirim.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
S4 5.0 güncelleme hatası?
Arkadaşlar güncelleme geldi 3 sefer indirdim hepsinde de kurma kısmına gelince %30 dan sonra tekrar başa sardı 2.kez %30 a geldiğinde hata yazısı çıkıp 4.4.2 ye olduğu gibi geri döndü bunun sebebi nedir aceba?
M
9 yıl
Konuyu siler misiniz?
konuyu siler misiniz
M
10 yıl
Hafıza kartı önerisi
s4 için hafıza kartı alacağım arkadaşlar karar veremedim hangisi sizce?

Sandisk 32GB Ultra microSD 48MB/s CL10 Hafıza Kartı ;
http://www.bimeks.com.tr/urun/145154/sandisk-32gb-ultra-microsd-48mb-s-cl10-hafiza-karti.aspx





Samsung 32GB microSD Class10 Hafıza Kartı
http://www.bimeks.com.tr/urun/138079/samsung-32gb-microsd-class10-hafiza-karti.aspx

Sandisk 32 gb s4 de problemli diyorlar bazıları değil diyo kafam karışık birde samsung sadece kendi kartı için test yaptı diyorlar samsung kartı alın diyorlar sizce hangisi kullananlar varsa bi öneride bulunur musunuz şimdiden teşekkürler.
M
10 yıl
S4 kulaklık önerisi
Arkadaşlar s4 orjinal kulaklığım bozuldu ya tekrar aynısından alcam ya da daha iyi bir öneriniz varsa onu değerlendireceğim. Teknoloji marketlerinin sitelerine baktım rastlayamadım s4 orjinal kulaklığa Ankara'da elden kulaklığı satın alabileceğim bir yer var mı? Ses kalitesi önemli benim için müzik açısından ve birde telefon konuşmalarımı da kulaklıkla yaparım bunlara göre önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
Uydunet Modem Tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar uydunet in turkuaz fırsat tarifesine geçmeyi düşünüyorum kablosuz modemim yok birde kablosuz modem almak istiyorum.

Uydunet in 12*5TL den 60 tl ye gelen docsis 3.0 modemini almalı mıyım sizce? kullanan arkadaşlar varsa memnun mu çekim kalitesi iyi mi önerirler mi? Eğer önermezlerse hangi modemi önerirler bi yardımcı olursanız sevinirim.

Evin her yerinden iyi çekmesini istiyorum telefonla felanda bağlanacağım için. Ayrıca 3 4 cihazla bağlanacağım bunlara göre bi tavsiye verirseniz iyi olur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.