D

Er
06 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
YÜKSEK LİSANS AFFI HK.
2021 eylül ayında yl kayıt yaptırmıştım ancak yabancı dil sınavından yeterli puan alamadığım için yeni dönem başlangıcında kayıdım silincek. Böyle bir durumda affdan yararlanma şansım olur mu?
D
2 yıl
Okuldan kayıt silinmesi ve askerlik başvurusu hk.
Selamlar;
1-2 ay sonra yüksek lisans kayıdım silinecek, bedelli askerliğe başvurmak istiyorum kayıdım silindiği zaman hemen bakaya düşer miyim? kayıt silindikten sonra belli bir süre veriliyor mu?
yoksa şimdiden askerlik şubesine gidip başvuru yapmalı mıyım?
D
3 yıl
Yüksek Lisans Sınıfta Kalmak
Merhaba; askerliğimi tecil ettirmek için tezli yüksek lisans programına kayıt oldum, ders kaydı yapsam ama derslere ve sınavlara katılmasam okuldan kaydım siliniyor mu, siliniyorsa 1.sene sonunda mı yoksa 2. sene sonunda mı?
D
3 yıl
1 Yaşındaki Köpeğim Isırıyor (Kontrolden Çıktı)
Merhabalar;

1 yaşındaki köpeğim son 1 aydır hiç durmadan elimi ayağımı ısırıyor, hayır komutunu biliyordu ama artık hiç dinlemiyor hatta tepki verdiğimde çok sinirleniyor üstüme atlıyor yüzüme atlıyor, davranışları çok değişti her şeyi parçalamak istiyor, tamamen kontrolden çıktı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, bu arada sağlık sorunu yok kontrolleri yapıldı.

Teşekkürler.
D
4 yıl
Seçmeli Dersten Kalmak
Merhabalar, 4.sınıf güz döneminde 1 seçmeli dersten kaldım, bu seçmeli dersi bahar dönemindeki bir seçmeli ders ile değiştirebiliyor muyum?
D
5 yıl
Amazon\u0027daki fiyata vergiler dahil mi?
< Resime gitmek için tıklayın > bu fiyata her şey dahil mi? yoksa ekstra gümrük vergisi falan verilcek mi?
D
5 yıl
Amerikadan Gelen Kargo hk.
Amerikada yaşayan bir arkadaşım Amazondan bir laptop alsa bana kargo ile yollasa gümrük vergisi alınır mı?
D
6 yıl
Erasmus Hk. Soru
Seneye erasmus başvurusu yapmayı düşünüyorum ama okuduğum bölüm romanya ve portekiz'de var buralara gitmek istemiyorum okuduğum bölüme yakın başka bir bölüm seçme şansımız var mı?
D
6 yıl
Erasmus Hk. Soru
Seneye erasmus başvurusu yapmayı düşünüyorum ama okuduğum bölüm romanya ve portekiz'de var buralara gitmek istemiyorum okuduğum bölüme yakın başka bir bölüm seçme şansımız var mı?
D
7 yıl
[ACİL] GANO VE AGNO AYNI PUAN MI?
Yatay geçiş başvuru formunda GANO puanını soruyor, ama benim transkript te AGNO puanı var bu bölüme AGNO Puanımı yazsam olur mu? yoksa ikisi farklı şey mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.