P

Onbaşı
04 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
6 yıl
ips ekranlı laptopa monitör bağlama
Merhaba arkadaşlar 1920 x 1080 çözünürlükte 15.6 inç ips ekranlı laptopum var. Bu laptopa 1600 x 900 çözünürlüklü 20inç lcd ekran takarsam nasıl bir performans elde edebilirim ? Konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum.
P
10 yıl
Şampiyon önerisi
Arkadaşlar belli başlı şampiyonlarım mevcut rünlerim tam son olarak 6300 lükde bi herom olsun istiyorum.Adc oynayacak kadar dikkatli değilim bu yüzden daha çok Mid/Top/Sup tercih ediyorum.Şampiyon tercihim ise tek bi kişiyi aradan çıkartan şampiyonlar değilde daha çok ya alansal vuran yada bi kaç kişiye hasar verebilen herolar.Bunları dikkate alarak vereceğiniz hero tavsiyesi beni memnun eder.Şimdiden teşekkür ediyorum.
P
11 yıl
1500 TL bütçe ile Android telefon tavsiyesi
Ben sonunda ve ilk defa üst düzey bir telefona geçiş yapmak istiyorum ama çok büyük kararsızlık içinde kaldım G2 G3 Note 3 S5 Huawei G7 gibi telefonlar arasında sürekli gidip geliyorum.

Telefonda aradığım özellikler :

Üst düzey oyunlarda kasma olmasın.
Kamera fazla kullanmam ama bi 13 Mp isterim.
Beni 2 sene götürsün ve kasma olmasın(en azından 1.5 sene)

Dediğim telefonlar dışında da olabilir tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
P
11 yıl
Th7 köyüm.Yorumlarınız tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


ARKADAŞLAR KÖYÜMÜ BAŞTAN KENDİ EMEĞİMLE YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.TAVSİYELERİNİZİ DE ;)
< Resime gitmek için tıklayın >
P
11 yıl
Th7 köy düzeni (resimli) yorumlarınızı bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar Th7 köyüm bu.Kendi kafamdan yaptım.Tabi ki bazı yönlerini esinlendim ancak kendi tasarımım.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
P
11 yıl
Telefonum olması gerekenden fazla ısınıyor UZMANLAR KONUYA BEKLENİYOR
Arkadaşlar Sony Xperia SP telefonum aşırı ısınıyor 20 dakika oynadığımda elimi aşırı yakan bir sıcaklık hissediyorum. Diğer Android telefonlarda da ısı mevcut fakat bu telefondaki kadar değil.nasıl azaltabilirim veya yok edebilirim

-Telefonda sd card kullanılamıyor sadece mevcut hafızayı kullanabiliyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
P
11 yıl
Sony Xperia SP telefon aşırı ısınma sorunu
Arkadaşlar Sony Xperia SP marka telefonum aşırı ısınıyor. Bunun aşırı kullanımla alakası olmadığını düşünüyorum çünkü diğer Android telefonlarda yarım saat civarı oynadığımda bu kadar yakıcı bir ısı hissetmiyorum. Bu ısıyı nasıl azaltabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.