M

Teğmen
03 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
GELİR Mİ??
72 bin siralama ile tercih edilen yer siralamasi 85 bin gelir mi? İstenilen yer Yildirim Beyazit Universitesi/Sosyoloji
M
10 yıl
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ YAZMAK NE KADAR MANTIKLI?
Arkadaslar dershanedeki hocalar sosyal bilgiler ogretmenliginin onunun acilacagini dile getiriyorlar ama cok kararsizim. Sizin dusunceleriniz neler?
M
10 yıl
SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ HAKKINDA
Arkadaslar sizce sosyoloji yazilmali mi? Sosyoloji hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi? Kimi önu acik kimi issiz kalirsin diyor. Kararsiz kaldim.
M
10 yıl
ROMAN ÖZETİ SORUSU
Kemal Bilbasar Cemo-Memo vardi. Diger şıklari hatirlamiyorum. Son şıkta Kemal Tahir Rahmet Yollari Kesti yada Esir Sehrin İnsanlari vardi. Osmanli Kurulusunu anlatiyor diyordu. Osmanli Kurulusunu anlatan Devlet Ana adli eseriydi. Onu Rahmet Yollari Kesti koylu-aga catismasini isliyordu. Sizde mi benim gibi yaptiniz? Kisaca Kemal Tahirli olan şıkki isaretledim.
M
10 yıl
Coğrafyadan bir tane sorum vaar
Arkadaslar Graben ulkemizde Ege bolgesinde goruluyor. Peki Dunyada nerelerde goruluyor? Baktim baktim bulamadim. Simdi soru cozuyordum şıklarda Kuzey Amerika, Guney Amerika, Ekvator, Sibirya, Okyanusya var.
M
10 yıl
FDD Özel Denemeden çözemediğim 1 matematik sorusu
Simdiden tesekkurler
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Matematik FDD Özel Denemeden 1 sorum var
Simdiden tesekkur ederim arkadaslar :)
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Matematik adina ne yapabilirim?
Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim. Aslinda bir suredir takip ediyordum burayi. Fakat uye degildim. Benimde su an sizler gibi ufak bir problemim var umarim yardimci olabilirsiniz. Arkadaslar, Edebiyatim ve Cografyam oldukca iyidir. Edebiyat 50-53 net arasinda degisiyor. Cografya da bazen hepsi dogru oluyor bazende 2 veya 3 yanlis oluyor. Geometrim cok zayif en fazla 15 net gorebildim. Matematik netim ise cok degisken 25-35 arasinda hic sabit degil. Kaldi iki haftam, neler yapabilirim sizce matematik ve geometri adina? En azindan matematigi 30 uzerinde yapmak istiyorum... Bu arada mezunum. TM3ten tercih yapacagim. Simdiden herkese tesekkurler. :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.