A

Çavuş
03 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
GO dili öğrenmeye değer mi?
Merhabalar, Bu sene içerisinde okulda C dilini öğrendik ve yazın boş durmamak için alışılagelmişin dışında kendimi diğer yazışımcılardan ayıracak bir dil öğrenmek istiyorum. Büyük bir yazılım firmasında üst düzey bir yazılımcı artık GO dilinden kod yazmaya başladıklarını söylemişti. Sizce udemyden 30 liraya GO eğitim setini alıp bu yolda emek harcamaya değer mi? Yoksa başka önerdiğiniz diller var mı?
A
5 yıl
50 LİRAYA 1 AY NASIL HAYATTA KALINIR AÇIKLIYORUM.
50 LİRAYA NASIL BİR AY HAYATTA KALINIR**

arkadaşlar öncelikle evinize en yakın markete gidip en büyük ve en ucuz yağı alıyoruz. (Yakın olsun bir de dolmuş parası falan harcamayın) örnek olarak Ankara’daki bu evin yakınındaki markette en büyük ve en ucuz uağ bu 35 liralık 5 litrelik çotanak yağı. Gördüğünüz gibi bu bidonun 100 mlsinde 900 kalori var, toplamda bu bize 44.750 kalori eder. Ortalama bir insanın günde 2000 kaloriye ihtiyacı var ise günde 230 ml sıvı yağ içerek ortalama 23 gün hayatta kalabiliriz. İskorbüt olmamamız ve körleşmememiz için gerekli olan A, C vitaminleri için geri kalan 15 liramızla Vitamin hapı alıyoruz. Kemik erimesini engellemek için de 15 dakika güneş altında dursanız yeterli. Zaten yağda E vitamini var yazıyor o yüzden E’yle alakalı bir şey yapmamıza gerek yok. Ortalama bir insan 7 gün yemek yemeden hayatta kalabildiğinden Sonrasında gelecek 7 günde de ölüm orucu tutarak Haziran Ayını 50 lirayla tamamlayabilirsiniz. İyi günler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Sedat Peker\u0027den ÖSO\u0027ya düzinelerce 4x4 Arazi Aracı
< Resime gitmek için tıklayın >
Resimde görüldüğü üzere herkesin bir yerden akrabası olan Sedat Peker Özgür Suriye Ordusu için düzinelerce Mitsubishi 4x4 arazi aracı satın almış ve göndermiş.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
A
7 yıl
Starbucks\u0027da kimse kalk demediği için 8 saattir oturuyoruz.
Kızılay-Karanfil Starbucks'da 6 arkadaş sadece 1 white chocolate mocha aldık ve 8 saattir oturuyoruz. Kimse kalk demiyor. Bedava wi-fi, bedava WC ve kaliteli hizmet alıyorum. Nedir bu 1 kahveye 10 lira verilmez çekememezliği? Verdiğim paranın katbekat üstünde hizmet alıyorum. Bu devirde hangi kafe size 8 saat oturma izni veriyor?
Buyrun bu da kanıtı (SS)

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Beyler kız soğuk davraniyo ne yapmaliyim (SS`li)
Beyler kizi guldurmeye falan calisiyorum hep boyle davraniyo neden soğuk davraniyo olabilir napmaliyim

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
abilerim liseliyim ve bir derdim var
arkadaşlar br derdimi anlatıcam. Ben 10.sınıf bir liseliyim boyum çok kısa. birazda çekingenim. bütün gün sıramda oturuyorum. tenefüslere çıkmıyorum hiç. arkadaşım yok sınıfta. sınıfta herkes eziyor beni. derste kağıt atıyorlar üstüme. el şakası yapıyorlar. karambol yapıp üstükme yükleniyorlar. ben gülümseyip geçiştiriyorum. sınıfın bi tane piskopatı var. geçen gün kızlarla konuşuyor arka sırada. beni çağırdı yanına. gittim. bana neden selam vermedin diyip tokat attı. kızlar falan güldü. ezik falan dediler. bende rezil olmamak için acımadı dedim. tuvalete gittim dün. sınıfa geldiğimde bütün defterlerimi çöpe atmışlar. yürürken sırtıma tükürüyorlar çaktırmadan. bi bakıyorum tükürük içinde ceket.ne yapsam acaba? abim akrabam falanda yok hiç. acaba sesimi çıkarmadan okulun bitmesini falan mı beklesem. zaten çok sert vurmuyorlar. tükürük olayı beni üzüyor sadece.
A
7 yıl
Yarın çalişmaya başlicam asgari ucretle calisanlar lütfen bakabilir mi?
Arkadaşlar ben 18 yaşında 20 gun sonra uniye başlayacak bir gencim. Uni baslayana kadar bos oturmaktansa calisayim dedim yakinda bi zuccaciyeci var bugün ayaküstü gittim bi konuştum. Adam başta tam zamanli uzun sureli eleman ariyoruz dedi sonrasinda burslu okudugumu felan ogrenince gozune girdigimi ve haftalik 250 TL ye gelebilecegimi söyledi.

Ben de o anki heyecanla kabul ettim. Fakat haftalik 250 cok az yarin gidip haftalik 350 istedigimi asgari ucretin böyle olduğunu söyleyeceğim.( En fazla 2 hafta çalışırım). Haftada 6 gün olduğunu 1 gun izinli oldugumu ve yemegin olduğunu söyledi. Sigorta olayini felan hiç konuşmadık yarin gel başla dedi.

Malumunuz ilk defa calisacagim ve calisan haklarini bilmiyorum. Ben şimdi baslasam calissam 1 hafta sonunda para mara yok hadi yallah dese elimden ne gelir nasil haklarimi savunurum bilmiyorum. Kendi haklarimi sağlama almak için işverene ne gibi taleplerde bulunmaliyim? Yardimci olursaniz çok müteşekkir olurum.
A
7 yıl
Duş alma rutininiz nedir?
Saçma gelebilir ama kendim hariç insanlar acaba nasil duş aliyor merak ediyorum. Bana gelecek olursak sirasiyla:

-Once gusul alırım
-Saçımı Clear man le sampuanlarim
-zeytinyagli sabunla lifimi kopurtup vücudumu liflerim
-durulanip cikarim

Sizinki nasil?
A
7 yıl
ATILIM UNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER
Bilişim Sistemleri Mühendisliği %75 burslu olarak girdim. Okulda başka arkadaşlarımız varsa tanışıp kaynaşmamiz daha iyi olur diye düşünüyorum.

1.Aerius Powder (Bilişim Sistemleri Mühendisliği)
A
7 yıl
Atılım üniversitesi Bilişim sistemleri müh yazanlar var mi?
Evet arkadaşlar varsa konuşup kaynasmak için güzel bi ortam. Uni baslamadan tanisabiliriz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.