C

Teğmen
31 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Serideyken pick ekranında çıkmak
Eloya veya W/L bir etkisi oluyor mu çoğu zaman maçları bozuyorum
C
10 yıl
bjergsen
Videoyu izlemek için tıklayınız

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. good job me xD
C
10 yıl
silinsin
.
C
10 yıl
Karar vermemde yardımcı olun
P5 bir hesabım var içinde 5 rün sayfası var. 30 küsür hero eksiği var. MMR düştüğü için az lp geliyor ve 700'e yakın maç var bu sezon.Smurf bir hesap açmayı düşünüyorum.Asıl sebep MMR'ı yükseltemediğim için lig atlayamıyorum ve maçlarım zevksiz geçiyor.diğeri ise çok fazla maç oynanmış olması.nedense rahatsız ediyor bu beni az oyun ile yüksek ligi olan oyunculara imrenmişimdir hep .sizce ne yapmalıyım hesabımı satıp smurf bir hesap mı açmalıyım yoksa hesabımdan devam mı etmeliyim. bir de en oynanılabilir server hangisidir sizce? teşekkürler.
C
10 yıl
Nasıl lig yükselirim
Ligim plat5 uzun süredir buradayım plat4-5 arası gidip geliyordum sonra sağlam bir bozgun serisinin ardından 14-15 puan gelip 20+ puan gitmeye başladı (wl +29). Duo önermeyin solo girmek her zaman tercihim.Flame yapmam hatta mümkünse konuşmam bile.önerilerinizi bekliyorum.konuyu iğneleyici cevap verecek arkadaşlar gelmesin
C
10 yıl
Maç sayısı
Sizce (rakamları sallıyorum) 50 oyun atarak diamond olmuş bir oyuncu mu daha iyidir yoksa 500 oyun ile olmuş mu? 500 oyunu olan oyuncu daha tecrübelidir fakat çok tecrübe iyi oyuncu demek midir ?
C
10 yıl
Lee sin hakkında (Yardım)
Lee Sin oynarken Kayle,Jax,Trundle,Orianna,Thresh (CC) gibi şampiyonlara karşı teamfightlarda çok kuvvetsiz kalıyorum.Bunda ana etken Lee'nin oyun sonunda düşmesi ve bu şampiyonların öne çıkması fakat 0 etki ile oynamak istemiyorum.Genelde ultimi carry'leri korumak için veya pozisyon uygunsa birden çok hedefi havaya savurmak için kullanırım.

Sorum şu; Yukarıda saydığım şampiyonlara ve bunun gibi CC'i yüksek, aynı zamanda latede güçlenen şampiyonlara karşı nasıl bir build izlemeli ve nasıl bir oyun sergilemeliyim?
C
10 yıl
Dota 2\u0027ye başlamayı düşünüyorum
Eski bir LoL oyuncusuyum iyi oynardım şimdi dotaya başlasam zorlanır mıyım? Oyuna alışma süreci nasıl olur? Bir de her ikisini de oynamış oyuncular tercihini hangi oyundan yana kullanır? Teşekkürler cevaplar için.

Edit : yazım hatası
C
10 yıl
4.10 Yaması ADC\u0027ler hakkında (Yardım)
Rünlerde nasıl bir tercih yapıyorsunuz? İlk dönüşte 2. doranı almak mı yoksa vampiric almak mı daha mantıklı?
Vayne, Kog'maw, Tristana gibi hyper carrylere BotRK alıyor musunuz? Çoğu support yeni gelen eşya ile AS sağladığı ve BotRK'in aktifi nerflendiği için bu tip şampiyonlara BT artık daha mı iyi olur? Son olarak artık heal'ı support ve exhaustu adc mi almalı? Oyuna şuan giriş yapamadığım için değişiklikleri deneme fırsatım olmadı.Hepsine tek tek mantıklı cevap veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler
C
10 yıl
Yeni yama yüklenmiyor (Yardım)
%89 tamamlandı gözüküyor kalan zaman ise -14:-8 olarak gözüküyor ve hiç ilerleme olmuyor.Onarmayı denedim bug splat hatası verdi ve onarmadı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.