E

Er
31 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
2000-3000 Arası Hangi Telefon Alınmalı
Maalesef black friday indirimlerini kaçırdım ve şu anda bir telefona ihtiyacım var ama 2000-3000 TL arasında parasını hak eden telefon bulmakta zorluk yaşıyorum Oyun Kamera ve Ses performansları önemli. Pilinin yoğun kullanımda rahatça 1 günü tamamlamasını istiyorum. Malzeme kalitesi çöp olmasın. Kafamda birkaç model var

Konunun açıldığı tarihte güncel en ucuz fiyatlar:
Xiaomi Pocophone F1 (128 GB) (2899 TL)
Xiaomi Mi 8 (64 GB) (2999 TL)
LG V30+ (128 GB) (2754 TL)
Honor Play (64GB) (2299 TL)

Sadece hangisinin en iyi olduğuna değil Fiyat/Performansına bakın lütfen

edit: konuyu yanlış yere açtığımı farkettim kusura bakmayın taşınırsa sevinirim
E
6 yıl
Mobil Oyunum Çıktı!
Bir arkadaşımla beraber modelleri blenderdan kodlamasınıda unityden yaptığımız mobil oyunu yayınladık. Profesyonel bir iddiamız yok hobi olarak amatör şekilde ilgileniyoruz şimdiye kadar iki oyun yaptık ikisinin de linki aşşağıda oynayıp yorumlarsanız. ağır olmayan eleştrilerinizi bekliyoruz.

1. Oyun:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.AbdurrahimGayretli.ZorluTeslimat

2. Oyun:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.negotium.zorlutoplar
E
6 yıl
Tek Mikro Usb Portundan Hem Hdmi Hem Otg (Mouse Klavye) Çıkışı Almak Mümkün mü?
Arkadaşlar benim Xperia Z2 marka telefonum var ekranı bir şekilde bozuldu dokunmatiğinin çalışıp çalışmadığından emin değilim ancak ekrana görüntü gelmiyor (bildirim sesleri ve internet bağlantısının aktif olduğunu biliyorum yani telefon açık) verilerimi kurtarmak için pcye usb kablosuyla bağladığımda telefondan hiçbirşeye basamadığım için dosyalara erişemiyorum sadece şarj ediyor. Ben micro usb kısmına hem hdmi hem de bir mouse bağlarsam sorunu çözebileceğimi düşündüm ancak böyle bir aparat bulamadım yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.