N

Onbaşı
25 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
Amazon TR 2 kat daha pahalı!
Arkadaşlar merhaba Amazon Tr çıkmadan önce US Amazon dan bir kaç kez alışveriş yaptım. Şimdi tekrar alışveriş yapmak istiyorum ama bir sorunla karşılaştım. Almak istediğim ürün amerikan amazonunda 4960 TL iken Amazon tr de 9734 TL! Bu fiyat farkının sebebi nedir. Amazon us'ten alışveriş yaparsam gümrükte takılıp amazon TR fiyatı gibi olur mu? Yakın zamanda Amazon us'ten alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim teşekürler.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
5 yıl
65 inch 4K 15.000 TL bütçeli televizyon tavsiyesi
Kavisli olmayacak şekilde 15.000 TL bütçeli en iyi 4K 65 inch televizyon tavsiyelerinizi bekliyorum. Wi-Fi bağlantısı olsun pencereden gelen ışık yansıması olabildiğince az olsun, ses kalitesi iyi olsun.

Yabancı sitelerden gözüme çarpanlar
https://www.amazon.com/LG-Electronics-OLED65C8PUA-65-Inch-Ultra/dp/B079V3J3Y9
https://www.amazon.com/Samsung-QN65Q7FNA-QLED-Smart-Model/dp/B07GXJT422/ref=sr_1_1_sspa?s=tv&ie=UTF8&qid=1547397901&sr=1-1-spons&keywords=samsung+qled+65&psc=1
N
7 yıl
FN tuşu nasil kilitlenir? (Masaüstü)
Öncelikle herkeze merhabalar.

Bugün vatandan 50 tl lik bir klavye aldım. Fakat bir sorunla karşılaştım ve çözümünü yabancı siteler dahil hiçbir yerden bulamadım. Bu klavye biraz laptop klavyesine benziyor sesi açmak için FN+F11 e basmam gerek veya şarkıyı durdurmak için FN+F6 ya basmam gerekiyor ve bu beni aşırı derecede zorluyor her seferinde iki elimide kullanmak zorunda kalıyorum. Bu FN tuşunu nasıl kilitleyebilirim acaba veyahut FN tuşunun özelliğini nasıl tersine çevirebilirim yani diyelim sesi açmak için sadece F11 basıcam FN ye basmaya gerek kalmadan. Normal F11'i kullanmak istersem de FN+F11 e basıcam. Windows 10 kullanıyorum. Klavye marka ve modeli FRISBY FK-158QU. Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
N
8 yıl
800-900 TL telefon önerisi
oyun oynayinca isinmyan ,sarz suresi uzun olan kamera çekim kalitesi iyi olan 800-900 tl arasinda kaliteli telefon onerebilirmisiniz ?sony lg htc huaiwe vb.i marka fark etmez
N
8 yıl
CAHİL ANNE VE BABALAR(psikolojik konu)
Sözüm ağır bir biçimde aile baskısı altında yaşıyan genç liseli,üniversiteli kardeşlerime(konuyu doğru yeremi açtım bimiyorum daha çok psikoloji ile ilgili ama bildiğim başka forumda yok)

Bir anımı anlatayım belki hayatimda hic unutmayacagim bir olay .Hiç ağlamayan birini.20 yasinda tehditler ile dayak zoruyla aglatan cahil ailem.Sirf saçma sapan nedenler ile yok bilmemne gozlerinin onunde kitap okumuyo , üniversite saatleri karmakarışık diye bilmemne univesite ogrencisi arastirmaci olamali gezmeli (ki bunlari zaten biliyoruz gerektiği zaman yapıyoruz) vb. 5 yasindaki cocuga bagirirmiscasina koseye sıkıştıran bide bunla yetinmeyip bu olay sonrası kahkahlar ile evden ayrılan gezen cahil anne babayı allah kimseye göstermesin.

Bu olayları her ay yaşıyordum ve inanın artık aileme olan nefretim doruklara ulaşmıştı ve bu nefret o gün gözyaşlarına dönüştüı.Bana güvenmeyen saygı sevgi duymayan(ki ben onlar ile sonuna kadar saygı duyuyordum) yapmacık anne babam bana bakmak sanki zorundaymış gibi evde bir fazlalıkmışım gibi davranan bu evlat sevgisi beslemeyen iki ınsan.Eminim ki benim gibi hatta benden de kötü durumda olan gençler vardır.

Tavsiyem dayanmanız başka bir şey değil.Böyle bir ailede yaşıyorsanız iş artık çıkarlara dayanıyordur çocuğundan bıkmış aileler özellıkle genç üniversiteli iseniz bu 4-5 sene tehditler içinde geçecektir.Tabi anlayışlı aileler vardır onalara karışmıyorum zaten fakat böyle anadolu tarzı cahil köy yerleşkesi tipli beyinsiz inatçı sözünüze inanmayan aileler vardır.Dediğim gibi bir kaç sene dayanın sömürebildiğimiz kadar maddi ihtiyaç sömürün gerekirse part time iş bulun (Yurtta kalma olayını en son düşünün dayanabildiğiniz kadar evde dayanın yurt hayatı hafif zorlar) .Gerekirse uzak akrabalardan yakın arkadaşlardan manevi destek alın ki almalısınızda.Bir şekilde halledersiniz.Ünversite sonrası hayat ta artık size kalmış tavsiye veremiceğim))

Hele ki tek çoçuksanız ve aile baskısına çok mağruz kalıyosanız.Ailenız icin değil kendiniz için dayanın.Çünkü üniversite ortamı zaten yeterince gergin kafanızı bu tip saçma aile meseleleriyle doldurmayın gerekirse ailenizi görmezden gelin(Yapmacık sevgi gösterin).Yeterki böyle cahil karanlık insanlar anne babanız olsa dahi bunca yıl hayatta kalmanızı sağlamış olsalar dahi sakın ha gururunuzu ,dürüstlüğünüzü ,aklınızı ,kendi geleceğiniz için oluşturduğunuz planlarınızı değiştirmelerine duygularınızı incitmelerine sakın izin vermeyin.Dayanın aklınızı kullanın sert ve ciddi olun , dostlarınızdan gerekirse sevdiğiniz öğretmen hocalardan destek fikir alın ,yaptıklarınız ile ilgili 1gr tereddüt etmeyin.Allah hepinize kolaylık ve mutluluk versin kardeşlerim hayatınızda başarılı olmanız dileğiyle...
N
8 yıl
laptopta gpu deisimi
Merhaba arkadaslar
Şimdi benim laptobum (qosmio x870)daki grafik karti ariza yapti toshiba yetkili teknik servise goturdum yenisiyle degistirmemiz lazim dedi bende takili olan gtx670m adam dediki bunun aynisini siparis etsek toshibadan 4000tl civari tutar
ben sana gtx 680m takiyim 1200 tl ye.Simdi beyler ben bu notebooku zamaninda 3000 tl ye almistim 1 grafik karti deigisimi notebookun 3'te 1'i kadarmi gercekten.Sizce adam kaziklamayami calisiyo yoksa dedigi dogrumu.Ne yapmam gerek lutfen yardim edin.
N
10 yıl
hangisi daha iyi?
Herkeze merhabalar

Su iki laptom arasinda kaldim sizce hangisi daha iyidir(Oyun,ISINMA,performans vb. bakimindan).Tecrubeli ,uzman arkadaslardan yardim bekliyorum ,simdiden tesekurler...


Lenovo IdeaPad y510P

Toshiba Qosmio x870-14T
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.