P

Teğmen
24 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
2 yıl
220- maks285 K arası araç tavsiylerinizi bekliyorum.
Detay olarak şu piyasada bir şey yazamadım açıkcası. Bi süredir de araç piyasasına bakmıyordum yine düştük sarı siteye. Otomatik manuel fark etmekesizin benzin öncelikli dizel de olabilir. Bu fiyat aralığında yardım ve tavsiylerini bekliyorum. Sedan heçbek fark etmez.
P
3 yıl
Tercih için yardım son 2 gün
Elimde net 200 bin tl param var üzerine 20 bin koyabilirim ancak.
ne olur ne olmaz diyerek corolla dream için 217 bine anlaşıp kapora verdim. Ancak donanım açısından bugün kia rio 1.0 prestige paketini gördüm baya dolu bir araç. Sınıf gözetmesizin tercihiniz ne olurdu. 2 günüm var.
P
4 yıl
Leon mu civic mi
Leon 2018 60 bin km civarı style paket led far cam tavan parlament mavi ve dizel otomatik. Çamurlukta lokal boya harici hatasız deniyor Ve galeride
Civic 1.6 eco elegance oto beyaz renk 2019 model 10bin km civarı hata boya yok. Fiyatları hemen hemen aynı.

Bu ikisi arasında tercihiniz ne olurdu neden?
P
4 yıl
190000-205000 arası tavsiye
Otomatik olmak şartıyla yakıt , Hb sedan Suv farketmeksizin önerilerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
P
4 yıl
180 200 arası bin TL civarına öneri istiyorum
Herkese iyi günler ortalama 180 bin civarına araç önerisi isitiyorum. C sınıfı olması öncelikli tercihimdir. Yakıt benzin dizel farketmez. Otomatik olması şart. En fazla 200 e zorlarım o da bir ihtimal.
P
4 yıl
95 bin bütçe araç tavsitesi (0.9 clio vs kia rio)
Herkese iyi günler maksimum 95 bin nakitim var hb kasa ve manuel olacak şekilde Bu bütçeye neler önerirsiniz yakıt km farketmeksizin.

Yeni bir şeyler alayım diye düşünüp 0.9 tce Cliolara ve boş paket kia 2017- 2018 1.4 dizel kia rio bakıyorum bu iki araç hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
P
6 yıl
Fikirlerinizi alayım kafam karıştı
Arkadaş. Yakın zamanda oyun laptop alacağım. Ancak kafam çok karıştı. Dell 7577 düşünüyorum ama kronik sorunlarını okudum lenova 520 de içime sinmedi. Şimdi sizlerden ricam 5 5buçuk bandında üzmeyecek can sıkmayacak pişman etmeyeck ne önerirsiniz.
P
6 yıl
Lenova i5 8250u yorum alayım
P
7 yıl
1.0 octavia hakkında düşünceleriniz
Arkadaşlar başlıktaki araç için kullanıcı yada deneme fırsatı olanlar almayı düşünüyorum donanım yakıt çekiş için neler söyleyebilirsiniz? Birde vites seçeneği olarak manuel mi dsg mi. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
P
7 yıl
85 bine Tavsiyeler bekleniyoorrr
Bu fiyat aralığında dizel ağırlıklı benzinde olablir sıfır yada en fazla 2 yaşında araç tavsiye edebilr msiniz? Mutlka otomatik olucak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.